Büyük balığın peşinde

2007-2015 yılları arasında “Alaçatı International Fishing Tournament” adıyla düzenlenen balıkçılık turnuvası bu yıl isim değiştirdi.

Haberin Devamı

“Alaçatı Big Fish” adını alan turnuva, “Büyük balığın peşinde” sloganıyla gerçekleşti. 27-30 Ekim’de Port Alaçatı Marina’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri de katıldı.

Büyük balığın peşinde

Doğa Rutkay’ın eşi Kerimcan Kamal, yeni kitabı için Port Alaçatı Marina’da imza günü düzenledi.

Büyük balığın peşinde

5. yıla milyon dolarlık hediye

İşadamı Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre Dalmaz, evliliklerinin 5’inci yıldönümünü sanatçı dostlarının katıldığı özel bir davetle kutladı. Etiler’deki Dalmaz Center’da gerçekleşen kutlamaya Sevim Emre-Orhan Gencebay, Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan, Ali Rıza Binboğa, Seyyal Taner, Coşkun Sabah ve Nil Burak da katıldı. Eşiyle pasta kesen Mehmet Dalmaz, evlilik yıldönümü hediyesi olarak eşine Ali Ağaoğlu’nun yeni projesi ‘Maslak 1453’ten daire satın aldığını söyledi:
“2 milyon dolar ödedim ama onun için değer.” 

Haberin Devamı

Büyük balığın peşinde

Suriyeli çocuklar için çalışacak

Yetenek Avcısı kitabının da yazarı olan pedagog Tülay Demir Oktay, 10 bin kayıp Suriyeli çocuk için BM nezdinde çalışmalara başladığını söyledi. Oktay, “Mülteci çocuklar için farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar hem ulusal hem de uluslararası platformda devam edecek” dedi.

Büyük balığın peşinde

Kordonciyan’dan smokin sergisi

Mustafa Kemal Atatürk’ün terzisi Levon Usta’nın dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle “Yüzyılın En Şık Lideri” adlı bir sergi açtı. Atatürk’ün giyimine dair ipuçları veren 17 smokinin yer aldığı sergi, Kocaeli’deki 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergi, 13 Kasım’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Büyük balığın peşinde

Yazarın Tüm Yazıları