Aşkın ilk fotoğrafı

Siren Ertan’ın dostça ayrıldıklarını söylediği eski eşi Gökhan Çarmıklı, yeni bir aşka yelken açtı. İlk kez Kelebek muhabirinin görüntülediği Çarmıklı’nın sevgilisi Bahar Tangır, Siren Ertan’a olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan, 2006’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Rotterdam’da nikah masasına oturmuş, geçen yıl da boşanmıştı. Çift, karşılıklı anlaşarak, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı. 

Aşkın ilk fotoğrafı

İkili cephesinden son haber Gökhan Çarmıklı’dan geldi. Çarmıklı’nın, Bahar Tangır adlı bir güzelle yeni bir aşka yelken açtığı kulaktan kulağa konuşuluyordu ama aşkın ilk fotoğrafını Kelebek çekti.

 

Yenisi eskisinin aynısı

Aşkın ilk fotoğrafı

Kelebek muhabiri Deniz Boy’un Alaçatı sokaklarında görüntülediği sevgililer, flaşlar patlayınca şaşkınlıklarını gizleyemezken, dikkatlerden kaçmayan ayrıntı ise Bahar Tangır’ın Siren Ertan’a benzerliği oldu.

 

Haberin Devamı

David Şaboy ile Mikonos’ta dans

Yunanistan’ın dünyaca ünlü eğlence adası Mikonos’taki Monarch Beach, bu yıl açılışını DJ David Şaboy ile yaptı. Cote D’Azur’un en ünlü otellerinden Royal Riviera’nın Michelin yıldızlı aşçısı Alain Parodi’yi Monarch Beach’e transfer eden Thanos Kolakithas, eğlenceleriyle olduğu kadar lezzetli yemekleriyle de Mikonos’un iddialı adreslerinden olduklarını söyledi.

 

İstanbul’da kültür sanat günleri

Aşkın ilk fotoğrafı

Demet Müftüoğlu Eşeli ve Alphan Eşeli’nin kurucusu olduğu İstanbul’74 tarafından düzenlenen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali’nin 6’ncısı Vakko ana sponsorluğunda düzenlendi.

Üç gün boyunca herkese açık ve ücretsiz olan festival kapsamında panel ve konuşmaların yanı sıra Hollandalı sanatçı Anton Corbijn’in “Number 5” adlı fotoğraf sergisi de sanat tutkunlarıyla buluştu. 
Audemars Piguet sponsorluğunda İstanbul’74’ün Galatasaray’da yer alan galerisinde gerçekleştirilen açılışta bugüne kadar Depeche Mode, U2, Metallica, Arcade Fire, Coldplay ve daha birçok müzisyen için klipler çeken Anton Corbjin’in büyük ebatlı altı adet siyah beyaz fotoğrafı sergilendi.

Yazarın Tüm Yazıları