Arzu Sabancı çalacak Kürşat Başar söyleyecek

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından söz ettiren Arzu Sabancı, kurucuları arasında olduğu EPOS 7 Derneği için sahneye çıkıyor.

Haberin Devamı

Stratonikeia Antik Kenti’nin tanıtılacağı etkinlikte, DJ kabininde Arzu Sabancı olacak, Kürşat Başar şarkılar söyleyecek.

Kültürel emanetleri korumak amacıyla, yedi işkadını tarafından kurulan EPOS 7 Derneği, bugün Zorlu Raffles Hotel’de düzenlenecek bir etkinlikle Stratonikeia Antik Kenti’ni tanıtacak. Başkanlığını Zafer Kozanoğlu’nun yaptığı EPOS 7 Derneği’nin kurucuları arasında olan Arzu Sabancı, sürpriz yaparak sahneye çıkıp DJ’lik yapacak. Arzu Sabancı, Kürşat Başar’ın şarkılar söyleyeceği etkinlikte, DJ kabininde işin püf noktalarını öğrendiği Doğuş Çabakçor’la performans sergileyecek.

Ses hatırası

Türkçe müzik çalan Nişantaşı’ndaki Sess Bar, 4. yılını kutladı. İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Nedim Binler’in ev sahipliği yaptığı kutlama, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Organizasyonunu
Melis Murathanoğlu’nun yaptığı kutlamada, VIP müşterilere 4. yıl hatırası olarak özel tasarım mikrofonlu ‘sess plaketi’ verildi.

Haberin Devamı

Çalarkan’ın Hürrem’i

Osm@n markası ve Osmanlı kültüründen etkilenerek oluşturduğu tasarımlarıyla adından söz ettiren Sedef Çalarkan, şimdi de Hürrem adını verdiği koleksiyonuyla “Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam” sergisinde yer aldı. Çalarkan imzalı tişört, yastık ve bez çantalar, ziyaretçilerle buluşuyor. Sergi, Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi’nde...

Savaşçı heykeller

Çin’in efsanevi Ming Hanedanlığı’ndan kalma savaşçı heykelleri, Çukurcuma Müzayede Evi’nin 6 Aralık Cumartesi günü düzenleyeceği müzayedeyle satışa çıkacak. 18. yüzyıl ve 19. yüzyıl Osmanlı ve Avrupa dönemine ait eserler Grand Hyatt Hotel’de sanatseverlerle buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları