Açılışın yıldızları

11’incisi düzenlenen İstanbul Cup Tenis Turnuvası yarın başlıyor. Turnuvanın Four Seasons Hotel’de yapılacak açılış partisinde Ajda Pekkan ile Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Türk Ekonomi Bankası sponsorluğunda, Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen TEB BNP PARİBAS İstanbul Cup, Garanti Koza Arena’da yarın başlıyor. 24 Nisan’a kadar sürecek turnuvada ünlü tenisçiler korta çıkacak. Turnuvanın açılış partisi, Four Seasons Hotel’de yapılacak.

Açılışın yıldızları

Yıldız oyuncuların katılacağı partide Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası ile Ajda Pekkan sahneye çıkacak. Ajda Pekkan 24 Nisan Pazar günü turnuvanın ödül töreninde kapanış konseri de verecek. Behzat Gerçeker ise senior tenisçi kimliği ile turnuvada yer alacak.

Açılışın yıldızları

Haberin Devamı

Ünlü anne adayları

Ünlü anne adayları Zeynep Beşerler ile Oylum Talu, Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen özel bir söyleşiye katıldı. Hamile olan Beşerler ve Talu, hayranlarının sorularını yanıtladı. 

Açılışın yıldızları

Doğum gününde anılıyor

Geçen yıl hayatını kaybeden Zeki Alasya, 73’üncü yaşında İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği İKOD’un organize ettiği bir etkinlikle anılıyor. Bugün İKOD’un Kadıköy-Hasanpaşa’daki merkezindeki törene, sanatçının eşi ve kızının yanı sıra Metin Akpınar ile Filiz Akın da katılacak. 

Açılışın yıldızları

Alasya’nın  “Tatlı Dillim”de kullandığı 1960 model Chevrolet Impala,  törene getirilecek.

Belkıs’a bahar geldi

Şişhane’deki Belkıs Pera, bahar sezonunu açtı. Esnaf lokantası konseptiyle 12.00-16.00, meyhane konseptiyle 18.00-00.00 arası hizmet veren mekan, artık bahçe kısmında da servis veriyor.

Açılışın yıldızları

Haberin Devamı

Renklendir Hayatı

Marshall markası yeni ürünleri SİL-PAK ve Antibakteriyel’i önceki gün Tarihi Hüsrev Kethüda Ortaköy Hamamı’nda düzenlediği etkinlikle tanıttı. “Renklendir Hayatı” sloganı ile yola çıkan markanın leke tutmayan boyalarının tanıtıldığı etkinliğe beş çocuk annesi olan işletmeci Ayşe Kucuroğlu da katıldı. 

Açılışın yıldızları

Reggae esintisi

Reggea dalında Grammy ödülü sahibi Michael Rose, Türkiye’ye geliyor. Black Uhuru grubuyla ve solo olarak 41 yıllık kariyerinde birçok albüme imza atan efsanevi vokalist, 22 Nisan’da DorcokXL’da sahneye çıkacak. 

İzmir’de güzel geçidi

Rönesans Ajans tarafından organize edilen İzmir Fashion Week, İzmir Arena’da gerçekleşti. Üç gün süren etkinlikte ünlü markalar ve modacıların defileleri büyük ilgi gördü. Akif Örük’ün koreografisinde gerçekleşen So Lady markasının defilesinde Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk ve Ece Begüm Yücetan da podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Açılışın yıldızları

 

Yazarın Tüm Yazıları