6 bin kişi barış için koştu

“Barış için koşuyoruz” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’na 6 bin kişi katıldı.

Haberin Devamı

6 bin kişi barış için koştu

Pazar günü gerçekleşen Gelibolu Maratonu’nda 42 kilometrelik parkuru erkeklerde Etiyopyalı Kefyalew Deja Buruse, kadınlarda ise Şirin Mine Kılıç kazandı. Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Yarımadası’ndaki etkinlikte maraton, yarı maraton, 10 kilometre ve halk koşusu olmak üzere toplam dört kategoride 6 bin kişi mücadele etti. Dereceye girenler, ödüllerini Morto Koyu’nda düzenlenen törenle aldı.

Ödülleri Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Mehmet Gürkan takdim etti.

Haberin Devamı

 6 bin kişi barış için koştu

Doğum günü hediyesi

5 kilometrelik parkurdaki halk koşusuna Burcu Esmersoy ile radyocu Geveze de katıldı. Esmersoy, “Doğum günümde katıldığım bu maraton, benim için çok özel bir hediye oldu” dedi.

 

Flamenko ateşi

6 bin kişi barış için koştu


İspanyol flamenko dansçısı Curro de Candela, İstanbul’a geliyor. Ünlü yıldız, Afro-Küba ve Afro-Amerikan esintileri taşıyan kendine özgü dans stilini Türker İnanoğlu Maslak Show Center sahnesine taşıyacak. Gösteriler, 21-22-23 Ekim’de gerçekleşecek.

 

Babasının kızı

6 bin kişi barış için koştu

Burak Hatipoğlu, önceki gün eşi Melis ve kızı Derin’le Bebek’te görüntülendi. Minik bebeğini kucağında taşıyan işadamı, sahil turu boyunca onu öpüp kokladı. 


Türkler Ibiza’yı salladı

6 bin kişi barış için koştu

Haberin Devamı

İstanbullu prodüktör ve DJ ikilisi Impera, “Paint Party” kapsamında Ibiza’nın en büyük kulüplerinden Privilege’de sahne aldı. Dünyaca ünlü elektronik müziğin dev isimleriyle aynı sahneyi paylaşan Impera, müzikleriyle katılımcılaraı coşturdu.

 

Yazarın Tüm Yazıları