5 yıldızlı bayram eğlenceleri

5 yıldızlı oteller ve sahnelerin yıldızları, Kurban Bayramı için özel eğlenceler hazırladı. Her zaman olduğu gibi İstanbul’da dinlenmek isteyene de, Bodrum’da eğlenmek isteyene de farklı alternatifler var.

Haberin Devamı

Sarayda tatil

Çırağan Palace Kempinski, tatilde İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenler için Kurban Bayramı’na özel programlar hazırladı. 10-19 Eylül tarihleri arasında geçerli minimum üç gecelik konaklama yapanlar, güne Laledan Restoran’da açık büfe kahvaltıyla başlayacak. Akşamüstü şehrin çikolata ve pasta cenneti Gazebo Lounge’da çay saati ile güne devam edecek tatilciler, akşam da Le Fumoir’da nargile keyfi yapacak.

5 yıldızlı bayram eğlenceleri

Bedeniniz ve ruhunuz bayram etsin

Yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği Sapanca Gölü kıyısındaki konumu ve tatili adeta bir terapiye çeviren olanakları ile Richmond Nua Wellness-Spa, Kurban Bayramı’nda huzur, sağlık ve güzelliği bir arada sunuyor. Kişiye özel programlarıyla hem bedensel hem de ruhsal arınma imkanı sunan tesis, yazdan kışa enerji dolu bir geçiş yaparak kendinizi yeniden keşfetmeye çağırıyor.

Haberin Devamı

Penso’dan house Parti

Home Store’un kurucusu Levent Penso’nun kızı Verda Penso, moda ve televizyon dünyasından eğlence hayatına transfer oldu. Penso, Kuruçeşme’deki Albüm adlı gece kulübünde her pazar DJ kabinine girerek ‘House 71’ adlı eğlenceye ev sahipliği yapacak. İlki arefe günü düzenlenecek eğlenceler için şimdiden yer ayırtmanızı tavsiye ederim.

5 yıldızlı bayram eğlenceleri

Bodrum ‘Sahne’si

Türkbükü’nde açtığı şubeyle gazino eğlencesini Bodrum’a taşıyan Sahne İstanbul, Kurban Bayramı’nda sahnelerin yıldızlarını ağırlıyor. Sahne İstanbul Türkbükü’nde bayramın ilk günü Hakan Altun, ikinci günü Serdar Ortaç, üçüncü günü de Fatih Ürek sevenleriyle buluşacak.

5 yıldızlı bayram eğlenceleri

Sabaha kadar dans

Kurban Bayramı boyunca eğlencenin hız kesmeden devam edeceği Galen Türkbükü’nde bayramın ikinci günü 17.00-20.00 saatleri arasında DJ Ozan Doğulu performans sergileyecek. Ünlü DJ’ler Mahmut Orhan, DeeJay CC, Discolog, Sezer Uysal ve Mert Levent sabahın ilk ışıklarına kadar dans ettirecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları