2016’dan sıkılanlar 2017’ye erken “merhaba” dedi

Lezzetli yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de İstanbul’un en popüler adresleri arasında yer alan Ulus’taki Sunset Grill&Bar, 2016’ya veda edip 2017’ye erken “merhaba” dedi.

Haberin Devamı

İş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı kutlamada dünyaca ünlü lüks otomobil markası Maserati de Quattroporte adlı yeni modelini tanıttı.

2016’dan sıkılanlar 2017’ye erken “merhaba” dedi

Sunset Grill&Bar’ın sahibi Barış Tansever ile Maserati’nin Türkiye distribütörü Fer Mas Oto’nun Genel Müdürü Sinan Saip Bel’in ev sahipliği yaptığı kutlama ünlü isimlerle Ferrari ve Maserati sahiplerini buluşturdu.

2016’dan sıkılanlar 2017’ye erken “merhaba” dedi

2016’dan sıkılanlar 2017’ye erken “merhaba” dediŞirin-Neşet Yalçın, Serra Tokar, Maide-Emre Kurttepeli, Ayşe Kucuroğlu, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Mehmet Yılmaz, Tuba Ünsal-Mirgün Cabas ve Rana-Erol Tabanca’nın da aralarında olduğu isimler Sunset’in lezzetlerini tadarak, erken yeni yıl kutlaması yaptı.

Haberin Devamı

Yemek üstü eğlencesiyle adından söz ettiren Sunset After’da DJ Aydın Katırcıoğlu’nun müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar süren kutlamada Sunset’in terasında sergilenen ve 1963’ten bu yana, İtalyan lüks spor sedan otomobillerin en başarılı örneklerinden biri olan Maserati Quattroporte de tasarımıyla büyük beğeni gördü.

 

 

 Ödüllü tasarımcı

Pırlanta ve mücevher markası Atilla Karat, yeni koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki St Regis Otel’de gerçekleşen Raşit Bağzıbağlı’nın gelinlik defilesinde tanıttı. Tanıtımda Karat’ın  kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan mücevher koleksiyonu büyük beğeni gördü.

2016’dan sıkılanlar 2017’ye erken “merhaba” dedi

Yazarın Tüm Yazıları