15. Vehbi Koç Ödülleri

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Vehbi Koç Ödülleri’nin bu seneki sahibi Prof. Dr. Kamil Uğurbil oldu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk özel vakfı olarak 47 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl sırasıyla kültür, eğitim ve sağlık alanında verdiği Vehbi Koç Ödülü, İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahibini buldu.

15. Vehbi Koç Ödülleri

Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu; Prof. Dr. Turgay Dalkara’nın başkanlığını yaptığı Seçici Kurul’un önerdiği üç aday arasından 15. Vehbi Koç Ödülü’ne, sağlık alanındaki çalışmaları ile Prof. Dr. Kamil Uğurbil’i lâyık gördü.

15. Vehbi Koç Ödülleri
Sema-Aydın Doğan / Hüsamettin Özkan

İş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katıldığı törende Prof. Dr. Kamil Uğurbil, ödülünü Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un elinden aldı.

Haberin Devamı

15. Vehbi Koç Ödülleri

Mustafa V. Koç unutulmadı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, ödül törenindeki konuşmasında “21 Ocak günü çok vakitsiz aramızdan ayrılan ağabeyim Mustafa V. Koç’u huzurunuzda sevgi, özlem ve rahmetle anıyorum” dedi.

15. Vehbi Koç Ödülleri

Beynin nasıl çalıştığına yönelik manyetik rezonans kullanarak çığır açan yeni teknolojiler geliştiren Prof. Dr. Kamil Uğurbil’in araştırmaları, Alzheimer, depresyon gibi pek çok hastalığın sebeplerinin anlaşılmasına ve çözümlerin üretilmesine olanak sağlıyor.

 100. sayı kutlaması

Moda ve alışveriş dergisi ALL, 100’üncü sayısını Soho House İstanbul’daki Big Room’da kutladı. Dünyaca ünlü mücevher markası Pandora’nın sponsorluğunda gerçekleşen kutlamaya iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

15. Vehbi Koç Ödülleri

Haberin Devamı

Aykut Gürel ve Orkestrası’nın şarkılarıyla renk kattığı kutlama, Kaan Düzarat’ın müzik performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Duymayan çocuklara ses oldular

Ünlü modacı Mehmet Köymen, 2016 Haute Couture Yaz Koleksiyonu’nu Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) yararına Fransız Sarayı’nda gerçekleşen bir defileyle tanıttı.

15. Vehbi Koç Ödülleri

Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) Başkanı Dr. Ömer Cenker Ilıcalı, İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve Prof. Dr Arzu Kunt’a teşekkür plaketi verdi.

AÇIK ARTIRMA YAPILDI

Sunuculuğunu Deniz Akkaya’nın yaptığı ve işitme engelli çocuklar için düzenlenen etkinlik kapsamında bir de müzayede gerçekleşti.

Haberin Devamı

15. Vehbi Koç Ödülleri

Jess Molho’nun yönettiği açık artırmadaki eserler arasında yer alan ressam İsmail Acar’ın tablosu 6 bin Euro’ya satılırken, elde edilen 38 bin TL Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlandı.

15. Vehbi Koç ÖdülleriMustafa Sandal’ın Selda Alkor’un puzzle’larla yaptığı Kaplumbağa Terbiyecisi adlı tabloyu 2 bin TL’ye aldığı açık artırmada Burak Kut kristal avize için 2 bin 750 TL ödedi.

Bu GOL kaçmaz

Dünya futbol tarihinin en özel koleksiyonu World Football Collectionun Barley ARTS tarafından seçilen eserlerden oluşan GOAL! Sergisi, İstanbul’da.  Efsane futbolcuların imzalı formalarının hikayeleriyle ziyaretçiyle buluştuğu sergi bu akşam özel gösterimi ile ünlü isimlerini buluşturacak.

Haberin Devamı

15. Vehbi Koç Ödülleri

Sergi, Zorlu PSM ve Sefada Entertainment işbirliği ile 5 Haziran’a kadar sergilenecek. 

15. Vehbi Koç Ödülleri

Sergide Pele’nin de olduğu yıldızların imzalıformaları yer alıyor.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları