Derin dondurucunun tam zamanı

SICAK yaz günlerinin sonlarına gelinmesiyle birlikte, derin dondurucu gibi satışları kış aylarında bıçak gibi kesilen ürünlerde, cazip kampanyalar da peş peşe devreye girmeye başladı.

Haberin Devamı

Vestel de fiyatını 689 liraya kadar çektiği derin dondurucularda şimdi, Tüketici Yasası’nda 2 yıl olarak belirlenen ücretsiz garanti uygulamasını 7 yıla çıkarıyor.

OKULLARIN açılmasına az bir zaman kaldığı bugünlerde, yaz tatili boyunca çocukların ilgi odağı haline gelen lunaparklar gibi çocuklara yönelik eğlence merkezleri şimdi, tüm yaz ayları süresince yaşadıkları canlılığı, okul sezonuna da taşımak istiyor. Son bahar kampanyasını devreye sokan Vialand Tema Park’ın bu promosyon kampanyası, 15 Eylül ile 31 Ekim tarihleri arasında uygulamada kalacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini vialend.com dan satın aldıkları taktirde, parktaki tüm aktivitelerden hafta içi 29 TL’den, hafta sonu ise 39 TL’den başlayan fiyatlarla yararlanma imkanı bulacak.

Haberin Devamı

ULUSLARARASI dev zincirlerin girmesiyle birlikte son yıllarda en fazla rekabetin yaşandığı alanlardan bir konumuna gelen yapı marketler, bankalarla işbirliği yaparak uygulamaya koydukları cazip kampanyalarla da dikkat çekiyor. Bu zincir marketlerden Tekzen’de cazip fiyat avantajının yanı sıra, Bonus Kart kullanıcılarına özel, yeni bir kampanyayı devreye soktu. Bu kampanya, Bonus kart kullanıcılarına yaptıkları alışverişin yüzde 10’u oranında Bonus kazanma imkanı sağlıyor.

MÜŞTERİLERİNİ online banka işlemlerine yöneltmek isteyen bankalardan TEB, internet şubesini, CepteTEB ve ATM’lerini kullananlara şimdi, çekilişle Fiat’ın 500 C modeli otomobilini kazanma şansını sağlıyor. 31 Ekim 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanyada bankanın internet şubesi’ne giriş yapan, mobil bankacılık uygulamasını telefonuna indiren ve aynı uygulamayı kullanarak giriş yapanlar ile ATM’leri ayrı ayrı kullananlar, en fazla 4 çekiliş hakkı elde edebiliyor.

YKM, uygulamaya koyduğu yeni kampanyayla hem reyonlarını boşaltmak hem de çocukları için okul alışverişi yapacak olan velileri yakalamak istiyor. 9 Eylül tarihine kadar sürecek olan kampanya çerçevesinde, YKM kartla 600 liralık alışveriş yapan müşteriler reeder tableti 29.99 TL’ye alma imkanı elde ederken, çocuk, aktif spor, ayakkabı reyonlarından 300 TL’lik alışveriş yapanlar da hediye olarak okul çantası kazanıyor.

Haberin Devamı

PİZZA zincirleri arasında yaşanan rekabet de son dönemlerde kızıştı. Little Caesars’ın yeni kampanyasına göre, İtaliano, Çiflik, Akdeniz ve karışık pizzalardan iki adet sipariş verenler, her biri 12 TL olmak üzere toplamda sadece 24 TL ödüyor. Ayrıca, ekstra karışık seçeneğini de 1 lira fark ödeyerek talep etmek mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları