‘Ya hep ya hiç’ dediÄŸimiz bir hafta

Hayatımızda belirsiz olan hangi konular varsa bunları netleştirmek için ideal bir döneme giriyoruz. 13 Kasım’da, Akrep burcunun 20’nci derecesinde, Uranüs ve Mars’ın karşı karşıya olduğu, zorlayıcı bir yeniay meydana gelecek. Özgürleşmek isteyebiliriz, libidomuz yükselebilir, sezgilerimiz de güçlenebilir.

Haberin Devamı

Akrep burcunun yeniay dönemleri hayatımızda derinlik aradığımız, önemli araştırmalar yaptığımız bir süreci temsil eder. Bu günlerde sezgilerimiz çok güçlü çalışabilir. Akrep net olmakla ilgilidir. ‘Ya hep ya hiç’ der. Hayatımızın gidişatında belirsiz gibi görünen konular varsa bunları netleştirmek ve açıklığa kavuşturmak için en ideal zamandır.

Bu günlerde libidomuz yükselebilir, cinselliğe ve fantezilere daha açık olabiliriz. İlişkilerimizde bağlılık ve samimiyet arayabiliriz. Çünkü Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars da Akrep burcunda. Akrep aynı zamanda dönüşümün ve yeniden doğuşun sembolüdür. Bu yeniayda geçmişteki hataları, kötü alışkanlıkları ve negatif düşünce kalıplarını geride bırakma fırsatımız olabilir. Kendimizi daha güçlü ve bilge hissetmek için içsel dönüşüm sürecine girebiliriz. Hayatımızın hangi alanında daha fazla kontrol ve güç sahibi olmak istediğimizi değerlendirebiliriz. Bu da hedeflerimize ulaşmak için yeni stratejiler geliştirmemize yardımcı olabilir. Akrep burcu finansal konuları da temsil eder.

Bu dönemde kazançlarımızı gözden geçirebiliriz. Beklenmedik sürpriz harcamalar, elektronik aletlerin bozulması, planların son dakika değişmesi gibi durumlara karşı hazırlıklı olmamızda fayda var. Daha etkili bir bütçe oluşturma ve yatırım yapma fırsatlarına odaklanabiliriz. Krizlere de açık olacağız ama özellikle Mars’ın Akrep burcundaki konumu nedeniyle bunları başarıyla yönetebiliriz. Hatta büyük bir gizlilik içinde ve derin stratejiler kurarak bu krizleri fırsata çevirebiliriz.

Haberin Devamı

‘Ya hep ya hiç’ dediğimiz bir hafta

 

SABRIMIZ SINANABÄ°LÄ°R

Mars ve Uranüs’ün karşı karşıya olması sebebiyle kuralları yok sayıp asi davranabiliriz. Özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Huzursuz, panik, sabırsız davranmaya eğilimli olabiliriz. Aniden istifa edebilir, ilişkilerimizi sonlandırabiliriz. Sabrımızın adeta sınandığı bir yeniay süreci bizi bekliyor. Ani öfke patlamaları yaşayabiliriz. Mars ve Uranüs’ün hızlı enerjileri, dikkatsizliğe yol açabilir ve bu kazaların artmasına neden olabilir. Sağlık açısından genital bölge, üreme organları ve yumurtalıklar hassaslaşabilir. 

Haberin Devamı

Dünya astrolojisine göre Akrep burcunun temsil ettiği konular ölüm, radyoaktif maddeler, borçlar, vergiler, rezervler, hırs, cinsellik, yabancı ülkelerle finansal ilişkiler, kamu güvenliği, mafya ve gizli örgütlerdir. Bu alanlardaki gelişmeler ön plana çıkabilir. Uranüs ise teknoloji, dijital gelişmeler, havayolları, skandallar, grevler ve uzayla ilgili konulara işaret eder. Depremler, volkanik patlamalar veya diğer doğal afetlerle ilgili haberler de duyabiliriz.

Bu yeniayda küresel ekonomi ve finansal piyasalarla ilgili önemli gelişmelere tanık olabiliriz. Ülkelerarası borçlar, vergi reformları ve diğer ekonomik konular gündeme gelebilir. Mars ve Uranüs karşıtlığı Boğa ve Akrep burçları arasında olduğundan finansal krizler yaşanabilir. Yatırımcıların kafası karışabilir. Vergiler, borsa, krediler gibi konularda şok etkisi yaratan durumlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Ülkelerarası güvenlik ve istihbarat konuları önem kazanabilir, siyasi gerginlikler artabilir. Casusluk olayları yaşanabilir. Protestolar, grevler, isyanlar ve siyasi çatışmalar görülebilir. Teknolojik arızalar, siber saldırılar, enerji kesintileri ortaya çıkabilir. Trafik kazaları, ulaşım sorunları, büyük yangınlar, patlamalar, bombalama haberleri sık sık gündemimizde olabilir. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden İsrail-Filistin savaşına dair durumlar şiddetlenebilir. Farklı ülkeler de olaya dahil olabilir.

 

YENÄ° ADIMLAR Â

Türkiye’nin Ankara’ya göre çıkarılan haritasında, bu yeniayda Oğlak burcu yükseliyor ve hemen üzerinde baskı ve değişimi sembolize eden Plüton var. Yani Oğlak burcunun temsil ettiği konularda değişim rüzgârı esebilir. Çalışma hayatında, ekonomide, resmi kurumların işleyiş şekillerinde değişiklikler olabilir. Türkiye’nin 7’nci evindeki Oğlak burcu uluslararası arenada yeni adımlar atabileceğimizi; ticari ve diplomatik ilişkilerimizin de yeni bir boyut kazanabileceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Ülkemizin Venüs’ü 18 derece Akrep burcunda ve Venüs’ün üzerinde bir yeniay olacak. Venüs genel olarak eğlence, mutluluk, kadınlar, sanatçılar, cinsellikle ilgilidir. Bu konularda krizler oluşabilir. Ayrıca borsada şaşırtıcı durumlar meydana gelebilir. Teknoloji alanında işler hızlanabilir, önemli yatırımlar açıklanabilir.

Bu dönemde iktidar tarafında meydan okuyan çıkışlar görebiliriz. Muhalefet buna isyan edebilir. Ayrıca muhalefet kanadında bazı istifalar veya sürpriz görev değişiklikleri söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları