Nefes alıp özgür hissedelim

Bu hafta Kova dolunayı var. Cesur adımlar atabiliriz. Venüs, Başak burcuna geçiyor, ilişkileri iyi bir noktaya taşımaya uğraşacağız. Bu arada Güneş de Aslan burcuna geçeceği için maddi konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Gökyüzü gündemi bu hafta epey kalabalık. Aşkı ve ilişkileri sembolize eden Venüs, Başak’a geçecek. Bu dönemde ilişkileri çok daha iyi bir noktaya taşımak için sıkça eleştirebilir, kusurları gidermek için kolları sıvayabiliriz. Venüs, Başak burcundayken ilişkilerin ana teması  ‘yarar sağlamak’ üzerine olacaktır. Derlenip toparlanmak, sağlık kontrolü yaptırmak, hayatımızdaki dağınıklıklardan kurtulmak, rejim yapmak için ideal bir süreç.

Nefes alıp özgür hissedelim

Venüs, Başak burcunda 16 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Akabinde Güneş, Aslan burcuna geçecek. Bu dönemde yatırım, borsa kuru, döviz ve altın gibi konular gündeme gelir. Siz de bu süreçte kendinizi daha çekici kılmak için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Kendine güvenen, karizmatik ve kalbinizi hoplatan biriyle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Son olarak Kova burcundaki dolunayla hayatımızda bizi kuşatan sorumluluklardan biraz olsun kurtulmak, nefes almak, özgür hissetmek için cesur adımlar atabiliriz. Özgürlük, yaşamlarımızda ana tema haline dönüşebilir.

SAĞLIĞINIZ İYİ, İŞLER YOLUNDA
Koç (21 Mart-19 Nisan)

16 Ağustos’a kadar hem sağlık hem de iş konularında mutluluk verici bir sürece gireceksiniz. Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle de aşk sezonunuz başlıyor... Aşk, yatırımlar, çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Arkadaşlık sorumluluklarınız artabilir. 

TAŞINMAK İÇİN UYGUN ZAMAN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

16 Ağustos’a kadar aşkta verimli, heyecanlı, mutlu bir süreç başlıyor. Çocuk sahibi olmak için de güzel bir zaman. Odak noktanız ev ve aileyle ilgili konular olacak. Taşınmak için uygun bir dönem. İşte sorumluluklar artabilir ve daha çok çalışabilirsiniz. 

AİLE İÇİNDE HUZUR VAR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu haftadan itibaren 16 Ağustos’a kadar yuvanızı güzelleştirebilirsiniz. Aile içinde huzur yakalamak daha kolay... Odak noktanız yeni eğitimler ve çıkacağınız seyahatler olacak. Yurtdışı, yabancılar ve yasal konularda sorumluluklarınız artabilir. 

Haberin Devamı

EĞLENCELİ SEYAHATLERE ÇIKABİLİRSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu hafta odak noktanız maddi konular... Parasal konuları yönetmeniz için gereken koşullar oluşabilir. 16 Ağustos’a kadar yakın çevrenizle, kardeşlerinizle uyum içinde olabilir, keyifli, eğlenceli seyahatlere çıkabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. 

BEREKETLİ VE MUTLU BİR SÜREÇ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Bu haftadan itibaren 16 Ağustos’a kadar maddi konularda bereketli ve mutlu bir süreç olacak. Bir ayda hedeflerinize ve isteklerinize kavuşabileceksiniz. İlişkilerde, ortaklıklarda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularda hayatınıza çekidüzen verebilirsiniz. 

AŞKI HAYATINIZA ÇEKEBİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Haberin Devamı

Bu bir aylık süreçte kendinizi güzelleştirebilir, aşkı hayatınıza çekebilirsiniz. Atacağınız adımlar size mutluluk verecek. Odak noktanız psikolojiniz, bilinçaltı gibi konular olabilir. Belki terapiye başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili dikkatli olmalısınız. 

ÖZEL HAYATINIZA DİKKAT EDİN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

16 Ağustos’a kadar mutlu olmak kolay olmayabilir, özel hayatınızda kontrol dışı gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta odak noktanız dostlarınız olacak. Onlarla bolca vakit geçirebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda da sorumluluklarınız artabilir. 

ODAK NOKTANIZ KARİYERİNİZ OLACAK
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

16 Ağustos’a kadar sizi dostlarınız mutlu edecek. Onlardan destek görebileceksiniz. Odak noktanız kariyeriniz... İş bulmak, iş kurmak, terfi etmek için bu bir aylık süreçte uygun gelişmeler olabilir. Ailenizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. 

Haberin Devamı

PATRONDAN GÜZEL DESTEKLER VAR!
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Önümüzdeki bir ay kariyerinizde mutluluk verici gelişmeler olabilir. İşleriniz artabilir, patronunuzdan güzel destekler görebilirsiniz. Odak noktanız yurtdışı bağlantılı konular. Yakın çevreniz ve eğitimle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. 

UZAKTAKİ KİŞİLERLE FLÖRT EDEBİLİRSİNİZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu bir ay içinde keyifli seyahatlere çıkabilirsiniz. Yine bu süreçte uzakta yaşayan kişilerle flört edebilirsiniz. Odak noktanız maddi konular olmaya başlıyor. Sağlığınıza da dikkat edin. Finansal açıdan kendinize çekidüzen vermek için adımlar atabilirsiniz. 

KAZANÇLARINIZ ARTIYOR, AKILLI YATIRIMLAR VAR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Haberin Devamı

16 Ağustos’a kadar kazançlarınız artacak. Odak noktanız ilişkiler ve ortaklıklar. Yeni başlangıçlar olabilir. Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Hayatınıza çekidüzen vermeniz, kendinize bazı kurallar koymanız gerekebilir. 

ŞANSLI VE MUTLU BİR DÖNEM
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Önümüzdeki bir ay ilişkiler, aşk ve ortaklıklarla ilgili konularda şanslı ve mutlu bir dönem olacak. Odak noktanız sağlığınız ve gündelik işleriniz olabilir. Koşturmacalı, yorucu geçecek bir süreç başlıyor. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları