Kaos, trajedi, kötü sürprizler... Ne ararsan var

Bu hafta beklentimizi minimumda tutmakta ve hiçbir konuda risk almamakta fayda var. Zira Mars-Satürn-Uranüs arasında sert bir etkileşim olacak ve yılın en zor zamanlarından birine giriyoruz!

Haberin Devamı

Kaos, trajedi, kötü sürprizler... Ne ararsan var

Bu hafta gökyüzüne damgasını, Mars-Satürn-Uranüs arasındaki sert etkileşim vuracak. Yılın en tehlikeli ve zor zamanlarından birine giriyoruz. Bir yanımız gurur, kibir ve egoyla büyük savaşlara yelken açarken bir yanımız özgürlük mücadelesi içinde yorgun düşebilir. Bir de üstüne beklenmedik skandallardan başımız dönebilir. Hafta boyunca maddi konular başta olmak üzere hayatımızın hiçbir noktasında risk almamakta fayda var. Sakin kalmalı ve bir daha geçmek zorunda kalacağımız köprüleri yıkmamalıyız. Bu hafta beklentimizi minimumda tutmakta fayda var. Riskli sporlardan da uzak durmalı. Hafta boyunca her türlü sakarlık ve kazalara açık olacağız. Otoriteyle ilişkilerde isyankâr enerjiler hâkim. Sabırlı davranmak kolay olmayabilir. Ruhsal olarak rahatlatın kendinizi, sevdiğiniz işlere yönelin, ruhunuza iyi gelecek konularla ilgilenin. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayın. Dünyada büyük depremler, isyanlar, büyük kazalar, toplumsal hareketler, patlamalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Kaos, trajedi, kötü sürprizler... Ne ararsan var

KENDİNİZİ DEĞERSİZ HİSSEDEBİLİRSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta koşullar zorlu. Sosyal çevreniz ve özel hayatınızla ilgili konularda ciddi hayal kırıklıkları ya da sizi öfkelendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konular kendinizi değersiz hissetmenize ya da para kaybetmenize neden olabilir.

EN İYİSİ ETLİYE SÜTLÜYE PEK KARIŞMAMAK
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bir yandan ailevi konular, diğer yandan işle ilgili sorumluluklar ağır gelebilir. Ciddi ve büyük hayal kırıklığı yaşamanıza ya da çok öfkelenmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Sakin kalmak, etliye sütlüye karışmamak en iyisi.  

ÖFKE VE ANİ PATLAMA ENERJİSİ!
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu hafta gökyüzünde büyük bir öfke ve ani patlama enerjisi hâkim olacak. Yakın çevre, eğitim, yurtdışı konularıyla reklam, satış, pazarlamayla ilgili konular stres kaynağına dönüşebilir. Kazalara dikkat! Özellikle trafikte dikkatli olun. 

Haberin Devamı

MADDİ KONULARDA KAVGA ÇIKABİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Oldukça gergin ve zor bir hafta bekliyor bizleri. Özellikle maddi konular büyük bir stres, kavga kaynağına dönüşebilir. Nafaka, kredi, borç konularında işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Kendinizi değersiz hissettiren insanlardan uzak durun. 

STRES VE ÖFKE YÖNETİMİ YAPMALISINIZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Mars burcunuzda ilerlerken bu hafta hem Satürn hem de Uranüs’e kafa tutacak. Kendinizi hayatınızdaki birçok şeye savaş açmış gibi hissedebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla kariyerinizi ilgilendiren konularda stres ve öfke yönetimi yapmalısınız. 

RUHSAL VE FİZİKSEL SAĞLIĞA DİKKAT!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Haberin Devamı

Bu hafta fiziksel ve ruhsal sağlığınıza çok dikkat edin. Mars-Satürn-Uranüs arasındaki sert etkileşim sağlık alanınızda duruyor. Hafta boyunca ruhunuzu rahatlatın, kontrolü bırakın. Gizli düşmanlıklarla da uğraşmanız gerekebilir.

BU HAFTA FİNANSAL RİSK ALMAYIN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ayrılıklar, dostlardan kazıklar, beklenmedik ödemeler, özel hayatta sıkışmışlık hissi, öfkelendirecek durumlar, ne ararsan var... Bu hafta finansal risk almayın, gitmeyen ilişkileri illa oldurmayın, biten dostlukların da arkasından koşmayın.

BEKLENMEDİK DURUMLAR ADETA MUM DİKECEK
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İş hayatınızda büyük bir savaş verirken ailevi konuların getirdiği sorumluluklardan da yorulabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarda ortaya çıkan beklenmedik durumlar da adeta mum dikecek. Bu hafta sakin olma ve ilişkileri iyi yönetme zamanı...

Haberin Devamı

ÖZELLİKLE BOYUN VE BOĞAZ BÖLGESİNE DİKKAT
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yurtdışı, eğitim gibi ya da yasal konularda savaş verirken yakın çevrenizle ilgili istemediğiniz sorumluluklardan dolayı da keyfiniz kaçabilir. Sağlıkta özellikle boyun ve boğaz bölgesine dikkat edin. Bu hafta iletişim kurarken sinirlerinize hâkim olun. 

MADDİ KAYNAĞA ULAŞMAK KOLAY OLMAYABİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu hafta parasal konularda çok dikkatli olmalısınız. Gerginlikler, ödemelerin gecikmesi, yatırımlardan istenen verimi alamama durumları olabilir. Aradığınız bir maddi kaynak varsa ona ulaşmak da kolay olmayabilir. Kimseyle kavga etmeyin. 

TEMELİ SAĞLAM OLMAYAN İLİŞKİLER BİTECEK
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Haberin Devamı

Satürn burcunuzda seyahat ederken hafta boyunca Uranüs ve Mars ile sert kontakları olacak. İlişkilerde, ortaklıklarda kavgalar, hayal kırıklıkları olabilir. Temeli sağlam olmayan her türlü ilişki sona erebilir. Düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.  

İŞTE BİR ŞEY OLMUYORSA ZORLAMAYIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Hafta boyunca görünmez kazalara, arkanızdan dönen işlere karşı dikkatli olun. Birlikte çalıştığınız kimselerle gereksiz mücadelelere girmeyin. İşte bir şeyler olmuyorsa zorlamayın. Sağlığınıza da dikkat edin, özellikle tansiyon ve dolaşım sisteminize... 

Yazarın Tüm Yazıları