Jüpiter’in fırsatlarına hazır olun

16 Mayıs’ta Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 1 sene burada seyahat edecek. Bu sürede de bolluk, bereket, şans dağıtacak. Kendimizi iyi hissedeceğimiz bu dönemde bize düşense kapımızı çalan fırsatları değerlendirmek...

Haberin Devamı

Jüpiter’in fırsatlarına hazır olun

Çapkınlık zamanı değil

Bugün  evinizle ilgilenebilir, ev kurabilirsiniz. Para biriktirmek, saklamak, korumakla ilgili işler yapılabilir. Anılar, eski arkadaşlıklar, tarih, aile yadigârları gibi konulardan zevk alırsınız. Arkadaşlarınıza onları ne kadar önemsediğinizi gösteren hediyeler verebilirsiniz. Sanat ve yaratıcılığın öne çıkacağı, sevginin pekişeceği bir süreç. İlişkilerde beklentimiz, ihtiyacımız daha sevecen, koruyan kollayan partnerler olacak. Bu dönem çapkınlık değil, aksine tam olarak evlenmek üzere yola çıkma zamanıdır.

Ufkunuz geniÅŸleyebilir Â

Yarın kendi istekleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İnancınızı, doğrularınızı, yaşam görüşünüzü ve felsefenizi öne çıkaran sohbetler yapabilirsiniz. Yolculuk planlarına, yabancı dillere, akademik işlere, kitaplara, belgesellere, magazin dünyasına, siyasi ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Yeni yerler, mekanlar keşfetmek ve ufkunuzu genişleten bilgi, belgelere ulaşmak için fırsatınız var. Açık, geniş, ferah mekânlara gitmek, rahat ve günlük bir kıyafetle şehirde yeni sokaklar keşfetmek, bohem bir mekânda samimi bir ortam yakalamak için oldukça müsait enerjiler var.

Haberin Devamı

Beklenmedik olaylar

Salı günü kendinizi daha özgür ve bağımsız hissetmeye başlayabilirsiniz. Yaratıcı ve yenilikçi fikirler ortaya çıkabilir ve bu fikirleri hayata geçirmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Bu transit aynı zamanda sürprizlerle dolu bir dönem olabilir. Beklenmedik olaylar ve değişiklikler, planlarınızı altüst edebilir ve sizi yeni fırsatlarla karşı karşıya bırakabilir. Aniden gelişen durumlar sizi endişelendirebilir. Bu nedenle, bu dönemde kendinize iyi bakmanız ve stresle başa çıkmanız için sağlıklı yollar bulmanız önemli.

Gerçekçi konular

Çarşamba günü iş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunu kontrol etmek, rapor yazmak, işverenlerle konuşmak için uygun bir gün. Ayrıca indirimlerden yararlanmak, resmi evrak ve yazışmalarla uğraşmak, cildinizle ilgilenmek, nemlendirmek, cilt ve diş bakımı, eklem ağrılarını giderecek yoga ve esneme hareketleri yapmak için de ideal bir gün. Akşam saatlerinde ciddi iş yemeklerine katılabilirsiniz. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Grup enerjisi güçlü

Perşembe günü internette bol bol gezinebilir, sosyal medyayla meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Blog’unuzda veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu
bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilimkurgu, astronomi ve astrolojiyle ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamalarında etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıradışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

Hızlı kararlar

Cuma günü zihninizin berrak olacağı, belirsizliklerin ortadan kalkacağı, karar verirken zorlanmayacağınız ve vereceğiniz kararların arkasında rahatlıkla durabileceğiniz bir gün. Önemli iş toplantıları yapmak, anlaşmalar imzalamak, taşınmak, yer değiştirmek, uzun vadeli planlar yapmak için uygun. Bugünler ciddi konuları konuşmak, sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak için ideal zamanlar. Başka insanlara tavsiyeler verebilir, yol gösterici olabilirsiniz.

Disiplinli olma dönemi

Cumartesi günü ilişkilerinizde daha istikrarlı ve olgun bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Ayrıca geçmişteki hatalardan ders alarak, gelecekteki ilişkilerinizde daha sağlam bir temel oluşturmak için çalışabilirsiniz. İş hayatında da başarı gelebilir. Sabırlı ve disiplinli bir şekilde çalışarak, hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımları atabilirsiniz. Finansal konularda da daha dikkatli ve hesaplı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. İlişkilerde ya da iş hayatında bazı zorlu görevlerle karşılaşabilirsiniz. Disiplinli bir şekilde çalışırken aynı zamanda eğlenceli aktivitelere de zaman ayırmak önemli.

Haberin Devamı

 Aşağıdaki burç yorumları Jüpiter’in Boğa burcunda kalacağı yaklaşık 1 yılı özetlemektedir. 

Harcamalarınız ve kazancınız artabilir

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kazançlarınızı arttırmak için şanslı bir dönem. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Akıllı ve ayakları yere sağlam basan yatırımlar yapmak için aşırı risk almaktan kaçınmalısınız. Bu dönemde harcamalarınızda artış da görülebilir. Lüks eşyaya yönelik alışveriş isteğiniz artabilir. İyilikler, cömertlikler ve hayır işleri yapabilirsiniz.

Finansal açıdan fırsatlar

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Hayatınızı zenginleştirecek yeni bir deneyim fırsatı yakalayarak hayata bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Ufkunuzu genişletmek için fırsatlar önünüze çıkabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.
Bu dönemde kurduğunuz ilişkiler yararlı sonuçlar doğurur. Çok sosyalleşip, çok yiyip biraz kilo alabilirsiniz. Finansal açıdan harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Spiritüel yanınızı keşfedebilirsiniz

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İçsel bir yolculuk yaptığınız ve kendi spiritüel yanınızı keşfetmeye çalıştığınız bir dönem. Ruhsal yaşamda yeni bir aşamaya geçebilirsiniz. Kendinizle yüzleşebilirsiniz. Meditasyon ve olumlama çalışmaları yapabilirsiniz. Size önderlik edecek ruhsal bir öğretmen bulabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmaktan mutlu olacaksınız.

Arkadaşlarınız size yardımcı olabilir

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

İdealleriniz ve gerçekleşmesini istediğiniz dilekleriniz konusunda size yardımcı olabilecek arkadaşlarınız olacak. Arkadaşlıklar size yeni fırsatlar sunabilir. Bu bencillikten uzak, tüm toplum için iyi ve yararlı bir şey yapmakla alakalı bir transittir. Bakış açınızı geniş tutarak, size faydası olan bir şeyi siz de başkalarına fayda sağlayarak ödeyebilirsiniz.

Sosyal statünüz ve prestijiniz güçlenebilir

Aslan (23 Temmuz-22 AÄŸustos)

İş ve kariyer alanında göstermiş olduğunuz çabalar varsa, ödülünü alacaksınız. Sosyal statünüz ve prestijiniz artabilir. Bu tanınma ve kabul görme sonucunda biraz kendinizi beğenmeye başlayabilirsiniz. Yabancılarla iş anlaşmaları veya görüşmeler yapabilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir aktiviteye katılabilirsiniz.

Yazmak için iyi zaman

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Yabancı kültürlerle tanışmak, yurtdışına seyahatler yapmak, üniversite eğitimine başlamak ve hayata yeni bir inanç ve felsefeyle bakmak için harika bir fırsat. Bilgiyi derinleştirmek ve rasyonel bir denkleme oturtmak için uygun bir süreç. Medya, basın yayın alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. Kitap yazmak için çok verimli bir transit söz konusu.

Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ortak para paylaşımları doğru ve ilkeli bir biçimde yapılmalı. Alacağınız kredi, borç veya borç ödeme işleriniz varsa bu alanda işleriniz olumlu bir biçimde gelişebilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz ve kurduğunuz ilişkiler size maddi fırsatlar yaratabilir. Cinsel konularda yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. Spiritüel yaşam size mutluluk getirebilir.

Evlilik gündeme gelebilir

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Evlilik yaşamınızı, partner ve ortaklarınızı temsil eden bu eve Jüpiter gelince, evlilik konusu gündeme gelir. Evliliğinizde eşinizle ilişkileriniz yeni bir anlayış düzeyine geçebilir. Hayatınıza sizden yaşça büyük ve size yeni deneyimler kazandıracak biri girebilir. Yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Süregelen bir dava varsa arada anlaşma sağlanabilir.

Patronunuzdan iyilik görebilirsiniz

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızda yeni fırsatlar elde etmek için güzel bir dönem. Yeni, geniş, ferah bir ofise bile geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler kurabilir, patronunuzdan iyilik görebilirsiniz. Yurtdışıyla çalışmaya başlayabilirsiniz. Çalışmaktan zevk alacaksınız. Sağlık konusunda bu dönemde Jüpiter’in koruyucu etkisine sahipsiniz.

Yeni deneyimlere açıksınız

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Aşk, eğlence ve çocuklar evinize Jüpiter geldiğinde; aşka bakış açınız genişler, yeni deneyimlere açık olursunuz. İlişkide dürüst, toleranslı ve cömert davranabilirsiniz. Yaratıcı yanınız sınır tanımaz. Kendinizi özgürce ifade etmek isteyeceksiniz. Farklı geçmişe ve kültürel değerlere sahip yeni birileriyle tanışabilirsiniz.

Evinizde mutlu hissedeceksiniz

Kova (22 Ocak-18 Åžubat)

Ev yaşamınızda ve özel hayatınızda huzur ve neşe bulacağınız zamanlar. Evinize çekildiğinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek veya yenilemek isteyebilir, daha geniş ve ferah bir eve geçebilirsiniz. Ev içinde öğrenmeye açık ve fikirlerin paylaşıldığı bir ortam olabilir. Evde dostlarla ve sevdiklerinizle sosyalleşebilirsiniz.

İlişkiler dostça gelişecek

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Yakın çevrenizle, komşu veya kardeşlerinizle ilişkiler olumlu ve dostça gelişir bu dönem. Geniş, ferah ve sizi mutlu edecek mekânlarda bulunmak istersiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yazı, kitap yazmak ve iletişimin her türlüsü için oldukça iyi bir dönem. Önyargınız varsa bunu değiştirmek için güzel bir fırsat.

Yazarın Tüm Yazıları