Hızlı ve tempolu bir hafta

Oldukça yoğun bir haftaya giriyoruz. Bir yandan Mars burç değiştirerek Yay burcuna geçecek, diğer yandan Merkür 14 Aralık itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak. Bol aksiyonlu zamanlar bizi bekliyor.

Haberin Devamı

Mars 13 Aralık Pazartesi itibariyle Yay burcuna geçiyor, 25 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönem hoşgörülü davranmakta zorlanabiliriz. Düşünmeden risk almaya daha eğilimli olabiliriz, fanatikçe, abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Hayatımızı riske atabilecek davranışlardan ve kararlardan uzak durmakta yarar var, en azından ani kararlardan önce bir gece üstüne yatıp düşünelim. Bu ara hayatın anlamını sorgulamak ve hedefler belirlemek için harika bir dönem. Çok hızlı ve seri hareket etmeye çalışmaktan dağılabiliriz, dikkatli olmak gerek.

14 Aralık Salı günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor, sene sonuna kadar da burada kalacak. Planlama yapmak, bütçe çıkarmak, gelecek hedeflerine odaklanmak mümkün. Bu dönemde iş ve kariyer konularına, finansal ve yatırım alanlarına bu perspektifle yaklaşabilirsiniz. Maddi açıdan doğru ve temkinli adımlar atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hızlı ve tempolu bir hafta

15 Aralık Çarşamba, Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Tatlı ve hamur işlerinin tadını çıkaracağız. Hepimiz ağzının tadını bilen birer gurme kesilebiliriz. Ay Boğa günlerinde durumları pratik ve somut bir bakış açısıyla ele alırız. Paranın değerini biliriz. Anın tadını çıkarmak, bedenimizle mutlu olmak, masaj yaptırmak, koku ve tat alma duyularımızı harekete geçiren şeylerle uğraşmak, siesta yapmak, doğadan zevk almak, ayakları uzatıp TV karşısında çerezler eşliğinde takılmak, müzik dinlemek, rahat bir koltuğa yayılmak bugün yapabileceğimiz faaliyetlerden… Bahçe ve toprak işleriyle ilgilenebilir, çiçek ekebilir saksıların topraklarını değiştirebilirsiniz. Parayla ilgili görüşmeler yapmak, para işlerini halletmek, sorunlara çözümler bulmak için de güzel bir gün.

16 Aralık Perşembe, Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Günün ana teması sessizlik, sakinlik, huzur olacak. Dinlenebilir, tembellik yapabilir, yaşamımızda sağlam olmasını istediğimiz adımları atabiliriz. Üretime geçebilir, iş-proje üretebiliriz, yalnız koşullarımızı riske atmayı tercih etmeyeceğimiz bir gün. Parayla ilgili konuları halledebilir, zam isteyebiliriz. Boğaz bölgesi hassastır; tutulma, ses kısıklığı, şişlikler, iltihaplara dikkat! İlişkileri sağlamlaştırmak, gelecek planları yapmak için çok uygun bir gün. Sakin, dingin, ayakları yere basar bir ruh halinde kendimizi şımartmak isteyebiliriz.

Haberin Devamı

17 Aralık Cuma, Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Oldukça hareketli bir gün, tüm iletişim kanallarıyla aktif iletişim zamanı… Önemli haberler alınıp verilebilir. Aynı anda birden çok işle ilgilenebiliriz ama odaklanma sorunu olabilir. Duygusal, özel hayata dair önemli konuşmalar yapmak, kararlar almak için uygun vakitler değil. Araştırma, eğitimle ilgili konularda başarı yakalama oranımız yüksek. Derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı şansımız oldukça düşük olabilir. Dışarı çıkmak, arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süper bir gün olabilir. Çenemiz düşük olacaktır. Kararsızlıklar sıkıntı yaratabilir, aman dikkat! Omuzlar tutulabilir, solunumla ilgili sıkıntı yaşayabiliriz, bronşlarımız hassas olabilir.

Haberin Devamı

18 Aralık Cumartesi, Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Venüs bugün itibariyle geri hareket etmeye başlıyor ve bu retro tam 42 gün sürecek. Eski sevgililer, eski partnerlerin sık sık gündeme gelebileceği bir dönem başlıyor. Yeni ortaklıklar kurmak, ortak işlere girişmek için de çok uygun bir dönem değil. Beklentileriniz, istekleriniz, hedefleriniz geri hareket bittikten sonra değişebilir, pişman olabilirsiniz. Eğer ki bu dönem mevcut ilişkinizde ayrılık yaşarsanız, retro bitene kadar yeniden barışırsınız, çok endişe etmeyin. Estetik ve güzellikle ilgili konulara bu dönem bitene kadar ara vermek iyi olabilir.

19 Aralık Pazar günü 27 derece İkizler burcunda dolunay meydana gelecek. Etki süresi 12 gün! İletişimin hızlanacağı, önemli haberlerin alınıp verileceği zamanlara işaret eder. Böyle bir dönemde kendimizi ifade etmek, duyulmak isteriz. Meraklı ve araştırmacı tarafımız çok daha güçlü bir şekilde çalışır. Her şeyi merak eder, sorar, araştırırız. Bu dolunay zamanı, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, dedikodu yapmak çok daha fazla keyif verici olacaktır. Bu dolunaya Jüpiter destek olacağından; kendimizi iyi hissedebilir, duygusal açıdan kendimizi iyi ifade edebiliriz. Her türlü yayıncılık, eğitim, anlaşma, sözleşme, seyahatle ilgili konular için şahane bir dönemde olacağız.

Haberin Devamı

ANLAŞMAZLIKLAR OLABİLİR, ÇOK BÜYÜTMEYİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yurtdışı ve seyahatlerle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Bu alanlarda sinir bozucu gelişmeler de olabilir. İnançlar ve dini meselelerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, çok büyütmeyin. Akademik hayatta da stresli durumlar meydana gelebilir. 

BORÇLARA DİKKAT EDİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sizi hem motive edecek hem de strese sokup sinir edecek konular var: Para, borç, alacak-verecek durumları... Bu konularda çatışmalar meydana gelebilir. Sürekli borç almak, para harcamak, hesapta olmayan ödemelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 

İLİŞKİLERDE STRES OLABİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Haberin Devamı

İlişkiler ve ortaklıklar alanında hem motive hissedebilir hem de zorluklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde özgürlük yüzünden stresli durumlar meydana gelebilir. Partneriniz her zamankinden hareketli olacak, idare edin. 

KÜÇÜK BİR OPERASYON GEREKEBİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Gündelik hayatınızın temposu artıyor, sağlıkla ilgili konular gündeminize oturuyor. İş ortamınızda genel olarak stresli bir atmosfer olacak, birlikte çalıştığınız kişilerle zaman zaman gerilebilirsiniz. Küçük bir operasyon gerekebilir. Kaslarınıza dikkat edin.

YATAK ODANIZIN TRAFİĞİ ARTIYOR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Özel hayatınız, yatırımlarınız ve çocuklarla ilgili konularda harekete geçebilir, bu alanlarda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bekârsanız özel hayatınızın ve yatak odanızın trafiği artıyor. Yatırım, borsa gibi alanlarda dürtüsel hareket etmeyin, abartılı riskler almayın.

TAMİR, TADİLAT ZAMANI
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Ev, yuva, aile, gayrimenkullerle ilgili motivasyonunuz yükseliyor. Ancak bu konular aynı zamanda stres yaşayacağınız alanlar. Taşınmak için harekete geçebilir, evinizi yenileyebilir, tamir ve tadilat işlerine girişebilirsiniz. En kötü senaryoyla da ailenizle kavga edebilirsiniz. 

HESAPLAR, ŞİFRELER ÇALINABİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Cesaretle harekete geçeceğiniz ancak stres yönetmeniz gerekecek alanlar iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış ve pazarlama olacak. En kötü senaryoda kardeşlerle aranızın açılması, sosyal medya hesaplarınızın çalınması var.

BÜYÜK GÜNDEM PARA
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hem harekete geçeceğiniz hem de stres yönetmeniz gereken alan para olacak. Bu dönem para adeta cebinizde bir delik varmış gibi akıp gidecek. Maddi konularla ilgili çevrenizdeki insanlarla papaz olmamaya çalışın. Yurtdışı bağlantılı işlerden çok para kazanabilirsiniz.

ÇEKİCİ VE SEKSİ BULUNACAKSINIZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Adeta bir ateş topuna döneceksiniz. Oldukça dinamik ve cesur bir süreç başlıyor. Ama bu dönem kazalara karşı dikkatli olun. Mars size çekicilik katacak. Çevrenizdekiler ne kadar çekici ve seksi olduğunuzdan Adeta bir ateş topuna döneceksiniz. Oldukça dinamik ve cesur bir süreç başlıyor. Ama bu dönem kazalara karşı dikkatli olun. Mars size çekicilik katacak. Çevrenizdekiler ne kadar çekici ve seksi olduğunuzdan bahsetmeye başlayabilir. 

SAĞLIĞINIZA ÖZEN GÖSTERİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Dikkatiniz arkanızdan iş çeviren sinsi düşmanlara yönelebilir. Bu dönem ruhsal açıdan size iyi gelecek konulara çekilebilir, terapiler alabilir, sağlığınızı daha iyi hale getirmek için harekete geçebilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, sağlığınıza dikkat edin.

ŞİMDİ SOSYALLEŞME VAKTİ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Sosyal ilişkiler ve dostluklarla ilgili konular gündeminizde olacak. En iyi senaryoyla aşırı sosyal olmaktan yorgun düşebilir, planlar peşinde koşturabilirsiniz, en kötü senaryoyla tutucu insanlara karşı tahammülünüz azalabilir, arkadaşlarınızla kavgalar edebilirsiniz. 

İŞ HAYATINDA CESUR OLACAKSINIZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konulara odaklanabilirsiniz. İş hayatında tam bir iş bitirici olup cesur adımlar atabilir veya iş değiştirebilirsiniz. En kötü senaryoyla ise iş hayatında uyumsuzluk, huzursuzluk hissedebilir, herkesle çatışabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları