Finansal fırsatlar haftası

Haftaya ilişkilerde beklenmedik değişikliklerle başlıyoruz. Ani ayrılıklar gündeme gelebilir, bağımsızlık arzuları önplana çıkabilir. Güven konusunda aklımızda bazı soru işaretleri oluşabilir. Çarşambadan sonraysa bir iyileşme sürecine giriyoruz. Bize acı veren eski düşünceleri değiştirip dönüştürmek için de iyi bir zamandayız. İletişim becerilerimiz artarken sürpriz kazançlar elde edebiliriz.

Haberin Devamı

Bu hafta 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den de güzel bir destek var. Sürpriz kazançlar, yeni iş fırsatları, anlaşmalar, işbirlikleri önümüzdeki günlerin konuları arasında. Şimdi haftanın gün gün astrolojik reçetelerine ve burçların haftalık durumlarına bakalım...

Finansal fırsatlar haftası
Yeni iş fırsatları, anlaşmalar, işbirlikleri önümüzdeki günlerin konuları arasında.

Yeni deneyimler...

Bugün Ay 16.32 ile 20.20 arası Yay burcunda boşlukta olacak. Akabinde Oğlak burcunda seyahat edecek. Venüs’le Uranüs arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). İlişkilerde beklenmedik değişikliklere ve sürprizlere işaret edebilir. Ani ayrılıklar veya özgürlük, bağımsızlık arzularının önplana çıkması gibi durumlar yaşanabilir. İlişkilerde veya maddi değerlerle ilgili konularda daha bağımsız, özgün ve farklı bir yol izlemek isteyebiliriz. Kendimizi ifade etme özgürlüğümüzün önem kazandığı bir dönem olabilir. Yaratıcı projelerde, sanatsal çalışmalarda veya moda ve güzellik alanlarında farklı ve özgün bir tarz geliştirebiliriz. Yeni deneyimlere ve farklılıklara açık olmak önem kazanabilir. Bu dönemde maddi konularda dalgalanmalar veya beklenmedik harcamalarla karşılaşabiliriz. Finansal planlamamıza dikkat etmek ve ani harcamalardan kaçınmak önemli.

Haberin Devamı

Aklımız karışabilir

Yarın 11 derece Oğlak burcunda Merküryen dolunay meydana gelecek. Jüpiter destekleyici olacak. Bu dolunay sorumluluklarımızı, yapmak zorunda olduklarımızı hatırlatacak bize. Jüpiter’in desteğiyle özellikle finans ve işle ilgili konularda şahane fırsatlar elde edebiliriz. Yine yurtdışı, yabancılar, eğitim, yayıncılık gibi konularda da güzel şanslar elde edilebilir. Bu dolunay iş kurmak, iş bulmak ve yatırımla ilgili konularda büyüme, genişleme konusunda güzel gelişmelere işaret etmekte. Fakat Merküryen olmasından dolayı aklımız karışabilir. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda karar vermekte zorlanabiliriz. Ya da güvenmekle ilgili konularda aklımızda bazı soru işaretleri oluşabilir.

Haberin Devamı

Planlı ve gerçekçi işler

Salı Ay 19.44 ile 20.29 arası Oğlak burcunda boşlukta olacak. Akabinde Kova burcunda seyahat edecek. Ay Oğlak günlerinde kendimizi dağıtmak ve aklımıza eseni yapıp neşeli tavırlar sergilemek kolay olmaz. Dolayısıyla serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere yönelebiliriz. İş sunumları, öneriler, kontroller yapmak, bir işin verimini ölçmek, rapor yazmak, resmi evraklarla ilgilenmek, müdür, patron veya işverenle konuşmak için uygun bir gün. İndirimlerden yararlanmak, cilt ve diş bakımı yaptırmak; duruşumuzu düzeltecek, eklem ağrılarını giderecek yoga ve esneme hareketleri yapmak için de öyle. Akşam saatleri ciddi iş yemeklerine ya da iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmek için ideal.

Haberin Devamı

Grup enerjisi güçlü

Çarşamba Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medyayla meşgul olabiliriz. Bugün yapacağımız paylaşımlarla daha fazla kişiye ulaşmamız mümkün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bugün topluluklarda aktif olmak için de iyi bir gün. Yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle iletişime geçebiliriz. Bilim-kurgu, astronomi ve astrolojiyle ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebiliriz. Enerji çalışmaları, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri gibi uygulamalardan etkin sonuçlar alabiliriz. Arkadaşlarımızın fikirlerimize destek vereceği ve sıra dışı isteklerimize bile uyum sağlamaya çalışacakları bir gün olacak.

Haberin Devamı

Farklı bakış açıları...

Perşembe Ay 16.40 ile 20.32 arası Kova burcunda boşlukta olacak. Akabinde Balık burcunda seyahat
edecek. Merkür ile Şiron arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-1 gün).
Bizi travmatize eden konuların bilgisinin açığa çıkabileceği bir zaman. Bu ortaya çıkışlarla iyileşme sürecimiz başlayabilir. Terapi almak, ruhsal açıdan iyi gelecek bilgiler bulmak için uygun bir gün. Yeni fikirlerle tanışabilir, yeni bakış açıları elde edebiliriz. Bize acı veren eski düşünceleri değiştirip dönüştürmek için de iyi bir zamandır. Kardeşlerle ilişkilerimizde yaralayıcı olmamaya özen göstermeli, kendimizi ifade ederken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

İnatçı lekelere son

Cuma Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Karbonhidrat ve şeker tüketimi ihtiyacı artar, aman dikkat! Çamaşır yıkama günüdür, komik ama, çıkmayan inatçı lekeler bugün daha kolay çıkabilir. Akıl ve mantıkla değil daha duygusal kararlar vermeye eğilimli oluruz. Duygusal güvencemiz çok artar, kırgınlıkları sonlandırmak için en ideal zaman. Üzerimizde bir miskinlik durumu söz konusu olabilir, güne başlamakta, adapte olmakta zorlanabiliriz. Çiçekleri sulamak için de ruhsal ve dini çalışmalar için de harika bir gün.

Derin bir empati...

8 Temmuz Cumartesi Ay 21.20 ile 22.19 arası Balık burcunda boşlukta olacak. Akabinde Koç burcunda seyahat edecek. Merkür’le Neptün arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Sözlü ve yazılı iletişim becerilerimiz daha etkileyici olabilir. Başkalarına ilham verebilir ve onları etkileyebiliriz. Zihnimizdeki fikirlerin somutlaşması ve onları paylaşma potansiyelimiz artabilir. Müzik, resim, yazı, dans veya diğer yaratıcı alanlarda ilham bulabiliriz. İletişimde daha derin bir anlayışa ve empatiye sahip olabiliriz. İnsanların duygusal ihtiyaçlarını ve düşüncelerini daha iyi anlayabiliriz.  Ruhani konulara, meditasyona veya içsel çalışmalara yönelme eğilimimiz artabilir. Daha derin bir anlam arayışında olabilir ve kendi iç dünyamızı keşfetme şansı bulabiliriz.

Koç

Elektronik aletler arızalanabilir

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu dolunay zamanı ailenizle iletişim çatışmaları söz konusu olabilir, ortak bir dil oluşturmak kolay olmayabilir. Evde elektronik aletler arızalanabilir de. Jüpiter’in güzel desteğiyle maddi sürpriz kazançlar elde edebilir, yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz

9’uncu evinizde gerçekleşecek dolunayla hukuki, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, yeni bir dil öğrenmeye karar verebilirsiniz. Jüpiter’in desteğiyle geleceğe yönelik planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz. Her tür anlaşma için de uygun bir dönemde olacaksınız.

İkizler

Duygularla akıl arasında kalabilirsiniz

Bu dolunayla yeni maddi kazanç yolları yaratmaya çalışacaksınız kendinize. Yalnız duygularla akıl arasında kalabilirsiniz. Finansal konularda duygusal kararlar almamak en doğrusu olacaktır. Jüpiter’in desteğiyle ruhsal açıdan size fayda sağlayacak konulara yönelebilir, yurt dışı, eğitim, ticari konulardan
yana da gizli destekler alabilirsiniz.

Yengeç

Dinlemeyi ihmal etmeyin

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar gündeminizde olabilir. Bu dönem partner veya ortağınızla iletişim kurarken karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmeyin.Fikirlerinizle ilişkilere etkili bir şekilde yön verebilirsiniz. Bu dolunaya Jüpiter’in olumlu açısıyla para kazanabileceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz. Bazılarınız uzun süreli ilişkilere yelken açabilir.

Aslan

Patronunuzdan destek alabilirsiniz

Bu hafta işe ilişkin konular önplanda olacak. İşyerinde kendinizi iyi ifade edemediğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili dişlere, kemiklere ve eklemlere dikkat! Jüpiter’in desteğiyle işinizi büyütecek fırsatlarla karşılaşabilir, patronunuzdan destek alabilir ya da yeni bir iş bulabilirsiniz.

Başak

Yatırımla ilgili sürprizler

5’inci aşk evinizde gerçekleşecek dolunayla ciddi kararlar alıp özel hayatınıza çekidüzen vermek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yabancılarla ve yatırımla ilgili konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Belki hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Hukuki konularda şans sizden yana.

Terazi

Maddi anlamda eliniz güçlenebilir

Ev ve aileye dair konular gündeme gelebilir. Bir taşınma durumu olabilir, aile içinde bir konu çözüme kavuşabilir. İş konusunda üstlerinizle iletişimde karışıklıklar olabilir. Jüpiter’in desteği sayesinde yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda eliniz güçlenebilir, ortaklaşa kazançlarınız
bu dönem artabilir.

Akrep

Anlaşmalar için uygun bir dönem

Seyahate çıkabilir, internet sitesi açabilir, iletişimle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Yalnız, bilgi aktarımı konusunda hatalar ortaya çıkabilir. Yurtdışı, eğitim, ticaret, pazarlama gibi konularda değişen fikir ve planlar gerginliğe neden olabilir. Bu dönem sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir. Anlaşmalar imzalamak için uygun bir dönemdir.

Yay

Sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler

Finansal konular bu dolunayın ilgi odağı olacak. Jüpiter’in desteğiyle yeni iş fırsatları elde edebilir, yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha iyi para kazanabileceğiniz koşullar oluşabileceği gibi, iş ortamınızda arzu ettiğiniz yönde iyileştirmeler yapılabilir.

Oğlak

Aşk ve yatırım konularında firsatlar

Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz, Kendinize odaklanmak isteyebilir, kişisel hedeflerinize öncelik verebilirsiniz. Bedeniniz, nasıl göründüğünüz önem kazanacaktır. Merkür’den dolayı ilişkilerde, ortaklıklarda ve evlilikte iletişim sorunları meydana gelebilir. Jüpiter’in desteğiyle aşk ve yatırımla ilgili konularda fırsatlara hazır olun.

Kova

Evinizde mutlu zamanlar geçirebilirsiniz

12’nci evinizde gerçekleşecek olan dolunayla birlikte arkanızdan iş çeviren, insanlar olabilir. Sağlık alanında dişlerinize, kemiklerinize ve cildinize dikkat! Çalışma arkadaşlarınızla iletişim konusunda karışıklıklar yaşanabilir. İş için kullandığınız elektronik aletlerle ilgili sorunlar oluşabilir. Jüpiter’in desteğiyle evinizde mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık

Yanlış anlaşılmalara dikkat!

11’inci evinizde meydana gelecek dolunayla arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bu dönem özel hayatınızda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Jüpiter’in desteğiyle sürpriz yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden sürpriz destekler görebilirsiniz. Davetlere, düğünlere, kutlamalara katılabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları