En sert, en zorlu haftalardan biri

Zor bir döneme giriyoruz. Stresli günler yaşayabilir, krizlerin ortasında kalabiliriz. Ayrıca finansal açıdan da zorlanabilir, hesapta olmayan harcamalar yapmamız gerekebilir. Genel olarak isyankâr hissedeceğimiz bu hafta sakin olmaya çalışmakta fayda var.

Haberin Devamı

En sert, en zorlu  haftalardan biri
Bu hafta yılın en sert ve zorlu haftalarından birini yaşayacağız. Önerim; sakin kalın, trafikte aracınızı dikkatli sürün, sabredin, risk almayın, teknolojik verileri yedekleyin, esnek olun. Bir de Akrep burcundaki yeniayla birleşecek bu etkileşim. Kriz yaratmayın ve yönetin. Bakalım bu hafta nasıl geçecek… Bu hafta yılın en sert ve zorlu haftalarından birini yaşayacağız. Önerim; sakin kalın, trafikte aracınızı dikkatli sürün, sabredin, risk almayın, teknolojik verileri yedekleyin, esnek olun. Bir de Akrep burcundaki yeniayla birleşecek bu etkileşim. Kriz yaratmayın ve yönetin. Bakalım bu hafta nasıl geçecek…

Ani tepkiler verebiliriz

Bugün Ay Akrep burcunda seyahat edecek. Bizi kısıtlayan koşullar her neyse kurtulmak için fırsatlarımız olacak bu 10 gün içinde. Bu birkaç gün hızlı davranacağız, hızlı çözümler üreteceğiz ve oldukça tezcanlı davranacağız. Ani kazalar gelişebilir, hayatımızı riske atacak aktivitelerden uzak durmakta fayda var. Patlamalar, silahlı olaylar meydana gelebilir. Maceraya atılmak için oldukça hevesli olabiliriz, denemediğimiz şeyleri deneme fikri hoşumuza gidebilir. Koşullara çok çabuk isyan edebilir, ani tepkiler verebiliriz. Grevler, isyanlar, iş bırakmalar olabilir. Fazlaca iddialı davranışlarda bulunabilir veya böyle davranışlarla karşılaşabiliriz. Devrimler yaratmak, kendimizi özgürleştirmek için rahatça harekete geçebileceğiz.En sert, en zorlu  haftalardan biri
Borçlar zorlayabilir

Haberin Devamı

Yarın 12 derece Akrep burcunda Uranüsyen yeniay meydana gelecek. Bu tehlikeli bir yeniay. Sabırsızlık, tahammülsüzlük ve öfke barındırıyor. Bu yüzden tepkilerimize dikkat etmeliyiz. Hayatımızı riske atacak davranışlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle krediler, borçlar, vergiler gibi konularda sınırlarımızı zorlayacak gelişmeler söz konusu olabilir. Beklenmedik masraflar çıkabilir. İşin içinde Uranüs olduğu için otorite figürleriyle anlaşamayabiliriz. Aslında yüklerimizden kurtulmak, kendimize alan açmak için harekete geçebiliriz. Huzursuz, panik, sabırsız davranmaya eğilimli olabiliriz. Bazılarımız aniden istifa edebilir, ilişkilerini sonlandırabilir. Özellikle finansal istikrarı yakalamak pek kolay olmayabilir. 

Haberin Devamı

Alışverişe uygun gün

Salı günü Ay 2.02 ile 5.22 arası Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. Barış konuşmaları yapmak, iltifat etmek, sevdiklerimize hediye almak, güzel haberler beklemek, sanat veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlamak, yapıcı konuşmalar yapmak, ilanı aşk etmek için çok uygun günler. Alışverişe çıkmak ya da seyahatler organize etmek, romantik ortamlar oluşturmak için de harika bir zaman.

Pot kırabiliriz

Çarşamba günü Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Enerjik, hareketli, neşeli, keyifli bir güne işaret ediyor bu durum. Hoşgörü ve aslında affetme zamanı. Bugünün en önemli sınavı hoşgörülü olmayı öğrenmek olacak. Spora başlamak için en ideal zaman. Aynı zamanda pot üstüne pot kırabiliriz. Ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim, düşüncesizce davranmayalım. Sakarlıklar olabilir. Küçük şeylerle mutlu olma zamanı. Detay gerektiren işlerde başarı elde etmek zor bugün. Verdiğimiz sözleri tutmakta zorlanabiliriz. Ticaret, yurtdışıyla ilgili işler için güzel bir gün.

Haberin Devamı

Geçmiş gündemde

Perşembe günü özellikle sezgilerimize güvenmeliyiz. Rüyalara dikkat etmeli.  Bugün kariyerle ilgili konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değil. Deniz yolculukları yapmak, suyla ilgili işlerle ilgilenmek, deniz kenarında zaman geçirmek için çok ideal bir gün. Eskiye, geçmişe ait konular çok sık gündeme gelebilir. Ev içinde su boruları, mutfak, banyo gibi noktalarda minik sorunlar ortaya çıkabilir. Sanatsal yanlarımız ortaya çıkabilir, resim yapmak için uygun zaman. Terapi almak, dert anlatmak, ruhsal anlamda şifalanmak için harika bir gün. Alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlar da meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Yardım etme zamanı 

Cuma günü yakın çevremizdeki kişilerin ihtiyaçlarına karşı oldukça hassas ve özenli olabiliriz. Hayattan bir süre elimizi eteğimizi çekmek isteyebiliriz. Bu dönemde kesin bir hedefe yönelmek ve planlarda ilerleme kaydetmek kolay olmayabilir. Paramıza dikkat etmeliyiz, mesela unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanımızı bir yerde unutabiliriz. Sinema, fotoğrafçılık, sahneyle ilgili çalışmalar yapabiliriz. Bugün spora başlamak için de ideal. Derneklerde, sosyal kulüplerde aktif görevler almak için de harika bir zaman, destek bekleyen kişilere yardım etmek için de...

Sakarlığa yatkınız 

18 Kasım Cumartesi günü oldukça enerjik, hareketli ve bir o kadar gergin bir gün. Rekabet etmek, meydan okumak, harekete geçmek için koşullar uygun. Bugün kendimizi hızlı bir şekilde motive edebilir, cesaret gerektiren işlerde başarılı olabiliriz. Barış ortamlarının yaratılması zordur, bir şeyler çözüme kavuşacaksa bu kavga dövüş şeklinde olabilir. Kazalara, sakarlıklara yatkınız.  Fazla enerjimizi sporla atabiliriz. Otorite figürleriyle gergin ortamlar yaratmamaya özen gösterilmeli. İlişkilerde ego savaşlarına dikkat etmeliyiz.

Yazarın Tüm Yazıları