Duygularımız karışık, biraz dağınık bir hafta

Oldukça dinamik ve hareketli günler bizleri bekliyor ama çok dikkatli adımlar atmalıyız. Çünkü önümüzü görmek ve gerçekleri fark edebilmek pek kolay olmayabilir. Hafta sonuna doğru ciddi bir sabır sınavı verebiliriz. Yine de neşelenmek, arkadaşlarla vakit geçirmek, eğlenmek ve flört etmek isteyeceğiz.

Haberin Devamı

Bu hafta hem duygularımız biraz değişken hem de motivasyonumuz biraz eksik olabilir. Aslında karman çorman bir haftaya giriyoruz desek yeridir. Koçlar yanlış ve hatalı bilgilere dikkat etmeli, Boğalar finansal anlamda kandırılmaya müsait, Yengeçler uyku sorunları yaşayabilir, Başaklar da arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmek isteyebilir. Şimdi gün gün bu haftanın astrolojik detaylarına ve burç analizlerine göz atalım…

Duygularımız karışık, biraz dağınık bir hafta

İrademiz zayıflayabilir

Bugün 26 derece İkizler burcunda yeniay meydana gelecek. Güneş ile Neptün arasında kare açı oluşacak. Güneş’in net ve odaklı enerjisiyle Neptün’ün sınırları bulanıklaştıran etkisi arasındaki gerilim iradeyi zayıflatabilir ve kendini ifade etme sürecinde karışıklığa neden olabilir. Fakat hayal gücü ve sezgiler daha güçlü hale gelebilir. Gerçekleri
göz ardı etme eğilimi de ortaya çıkabilir. Bu açı altındayken motivasyon eksikliği ve enerji düşüklüğü yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

Kalıcı yatırımlar...

Yarın Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Jüpiter ile Satürn arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/- 6 gün). İstikrarlı bir şekilde büyümeye başlayacak kalıcı yatırımlar yapabiliriz. Doğru zamanda, doğru adımlar atabiliriz. Kendimize uzun vadeli hedefler koyarsak bunlara ulaşmamız daha kolay olabilir. Başarı üstüne başarı gelebilir. İş hayatında başarıyı yakalamak veya yeni bir iş kurmak için olumlu etkiler mevcut.
En kalıcı, en prestijli, en güzel planlarımızı bu dönemde hayata geçirebiliriz.

Duygularımız karışık, biraz dağınık bir hafta
Güneş ile Neptün arasındaki kare açı motivasyonumuzu düşürebilir.

Zihnimiz daha hızlı

Salı günü Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Merkür ile Mars arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/- 1 gün). Zihnimizin hızlı çalışacağı bir gün olacak. Başarma dürtüsünü çok güçlü bir şekilde hissedeceğiz. Kısa sürede birçok işi halledebiliriz. Pazarlık yapmak için de uygun zamanlar. İletişim kurarken doğrudan ve dürüst olacağız. Hem kendimizin hem de başkalarının haklarını savunabiliriz. Birilerine onlardan hoşlandığımızı söylemek için de uygun bir dönem.

Haberin Devamı

Aile bağları güçlü

Çarşamba Ay 0.42 ile 1.04 arasında Yengeç burcunda boşlukta olacak, akabinde Aslan burcuna geçecek. Bugün itibariyle Güneş, Yengeç burcunda olacak ve 1 ay burada seyahat edecek. Güneş’in Yengeç burcuna geçişi, duygusal bir odaklanma ve içsel dünyaya yönelme eğilimini vurgular. Bu dönemde duygusal ihtiyaçlar artabilir ve ilişkilerde daha empatik bir tutum sergileyebiliriz.
Aile bağlarına ve evle ilgili konulara daha fazla önem verme eğilimi hissedebiliriz. Bu dönemde aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirmek, evimizi düzenlemek veya akrabalarımızla ilgili konulara odaklanmak isteyebiliriz.

Eğlenmek için ideal

Perşembe Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. 19.59 itibariyle de boşlukta olacak. Neşelenmek, arkadaşlarımızla vakit geçirmek, eğlence mekânlarını gezmek, flört etmek ve sosyalleşmek için önümüzde harika birkaç gün var. Ay Aslan burcundayken çocuklarımızla eğlenebilir, biz de çocuksu yönlerimizi ortaya koyabiliriz. Dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler ve parıltılı giysilerle çekiciliğimizi arttırabiliriz. Yaratıcı ve artistik işlerin; reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Beğenilmek ve yeteneklerimizle takdir toplamak isteyebiliriz. Ay Aslan’dayken günün ana teması fark edilmek olacak. Atacağımız her adımla, söyleyeceğimiz her sözle ve duruşumuzla dikkat çekebiliriz.

Haberin Devamı

Sakarlıklar artabilir

Cuma Ay 13.35 itibariyle Başak burcunda seyahat edecek. Mars ile Şiron arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Hiçbir koşulda kurban durumuna düşmemeliyiz. Yanıcı, kesici, delici aletleri kullanırken dikkat etmeli, tartışmalardan uzak durmalıyız. Sakarlıklarımız artabilir, dikkat bozukluğu yaşayabiliriz. Ancak herhangi bir tedavi süreci için olumlu etkiler söz konusu. Özellikle psikolojik olarak güçlü destekler alabiliriz.

Sağlık, temizlik, bakım...

24 Haziran Cumartesi Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. İşlerimize odaklanmamız, çalışkan ve verimli bir enerjiyle hedeflerimize ulaşabilmemiz için gökyüzü bizi destekleyecek. Kendimizi işe yarar hissetmek, sağlığımıza ve bedenimize özen göstermek için ideal bir dönem. Diyete başlamak, spor yapmak, midemizi ve sindirim sistemimizi rahatlatacak gıdalara yönelmek için Ay Başak günlerinden faydalanabiliriz. Önemli ve tamamlanması gereken işlerimizi bitirmeye bakmalıyız. Sonrasında daha endişeli, kuruntulu, dikkatimizi toparlayamadığımız ve dışsal etkilerle aklımızın kolayca dağılacağı bir süreç yaşayabiliriz. El becerilerimizi geliştiren, kafamızı rahatlatacak, düşüncelerimizi dağıtacak hobilere yönelmek de bu dönemde çok daha iyi hissetmemize yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Önemli aksiyonlar alabilirsiniz

Koç

İletişim, sağlık ve iş açısından koşullarınız değişebilir. Çevrenizde dönen laflar çok güvenilir olmayabilir, yanlış ve hatalı bilgiler yüzünden bir dizi sorun meydana gelebilir. Bu hafta Güneş Yengeç burcuna geçecek ve 1 ay boyunca odak noktanız eviniz, aileniz ve gayrimenkul konuları olacak. Bu alanlarda önemli aksiyonlar alabilirsiniz.

Çevrenizle ilişkileriniz hız kazanabilir

Boğa

Finansal konularda gereksiz alçakgönüllülükten ve kabullenici tavırlardan kaçınmalısınız. Güneş’in bu hafta Yengeç burcuna geçmesiyle seyahatleriniz, eğitim alanındaki işleriniz ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hız kazanmaya başlıyor. Reklam, satış, pazarlama ve seminer konularında destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Haberin Devamı

Gelen iş tekliflerini iyice araştırın

İkizler


Kariyerinizle ilgili konularda kafanız biraz karışabilir. Size verilen sözler tutulmayabilir. Gelen iş tekliflerini iyice araştırmadan bir girişimde bulunmayın. Bu hafta odak noktanız daha çok maddi konular olacak. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Finansal açıdan araştırmalar yapacağınız, yeni kazanç yolları bulabileceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

Gereksiz endişelere kapılmayın

Yengeç

Egonuzun en zayıf olacağı haftalardan biri. Özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendi kendinizi depresyona sokmayın, gereksiz endişe ve vesveselerden uzak durmaya çalışın. Sağlık anlamında yediğiniz besinlere dikkat edin. Uyku sorunları da yaşayabilirsiniz. Neyse ki Güneş burcunuza geçince işler biraz daha yoluna girecek.

Kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz

Aslan

Sosyal ilişkiler ve arkadaşlık anlamında güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Örneğin dostlarınızla parasal konular yüzünden aranız açılabilir. Kendinizi yorgun hissedebilir ve içe dönmek isteyebilirsiniz. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinizi biraz geri çekebilir, amaçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Üstlerinizle tartışmaktan kaçının

Başak

Kariyerinizi ilgilendiren konularda umduğunuzu bulamayabilir, hedeflerinizi birkaç hafta daha erteleyebilirsiniz. Üstlerinizle veya aile büyüklerinizle tartışmalardan uzak durun. Bu hafta sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek sizi çok daha mutlu edecek. Davetlere katılabilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Fark edilme döneminiz başlıyor

Terazi

Özellikle yakın çevrenizle güven sarsacak olaylar yaşayabilirsiniz. Bu hafta iletişimle ilgili konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. E-posta ve mesaj yollarken dikkatli olun. Fikirleriniz kolay kabul görmeyebilir. Ama Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle iş hayatında parlama ve fark edilme döneminiz başlıyor. Bu süreçte terfi alabilirsiniz.

Eski borçlar gündeme gelebilir

Akrep

Maddi anlamda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Beklentiniz gerçekleşmeyebilir. Parasal konularda bazı ufak engellerle karşılaşabilirsiniz. Eski borçlar, vergiler gündeme gelebilir. Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle medya, yabancılar, yurtdışı işleri, yayıncılık, eğitimle ilgili konularda amaçlarınıza ulaşabileceksiniz.

Stresli zamanlar yaşayabilirsiniz

Yay

İkili ilişkilerde hayal kırıklığı veya istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir. Hafta boyunca yetiştirilmesi gereken işler ve sorumluluklar yüzünden yorgun düşebilir, stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz konusunda gerçekçi adımlar atmalı, boş hayaller peşinde koşmamalısınız. Sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz.

Finansal riskler için uygun değil

Oğlak

İş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Bu dönemde kendinizi dostluklar açısından haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak için de hiç uygun bir süreç değil. İlişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar önümüzdeki bir ay odak noktanız olacak. Yeni işbirlikleri açısından destekleneceğiniz bir hafta.

Sizi mutlu eden konulara yönelin

Kova

Bu hafta özellikle aşk konusunda kafalar biraz karışabilir, iki kişi arasında kalabilirsiniz. En güzeli size mutluluk veren alanlara yönelmeniz. Yeni hobiler bulabilir, eğitimler alabilirsiniz. Finansal açıdan biraz hayalci davranabilir, harcamalar konusunda sınırlarınızı aşabilirsiniz. Birilerine borç vermek için pek uygun bir hafta değil.

Çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz

Balık

Aileniz veya işinizle ilgili bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çok istediğiniz bir konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir. Ama hemen ardından eğlenceli, hobilerinize daha çok zaman ayıracağınız bir dönem başlıyor. Belki çocuk sahibi olmak isteyebilir ve yeni yatırımlar da yapabilirsiniz. Bu hafta yediklerinize dikkat edin. Zehirlenmeler olabilir.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları