Bu hafta kariyere dikkat!

Zorlu bir hafta bizi bekliyor. Yetiştirmemiz gereken işler yetişmeyebilir, patronlarımızla iletişimde birtakım zorluklarla karşılaşabiliriz. İyi haberse yeni şeyler denemek, ilginç insanlarla tanışmak için çok uygun günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Bu hafta kariyere dikkat
Önümüzdeki günlerde dişler, kemikler, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir. 

Haftaya Güneş ile Satürn arasındaki zorlu görünümle başlıyoruz. Yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebiliriz, kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. İş konusunda önümüze engeller çıkabilir, işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Yeni girişimler için pek uygun bir dönem değil.

Sağlık açısından dişler, kemikler, cilt, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir. Bu hafta gereksiz risk almaktan kaçınmaya, temkinli şekilde hareket etmeye özen göstermekte yarar var. Ayrıca bugünlerde otorite figürleri ve babayla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir.

Bu hafta kariyere dikkat
Ofiste önünüze engeller çıkabilir, işler istediğiniz gibi gitmeyebilir.

 

Haberin Devamı

DEĞİŞİKLİK ZAMANI

Hafta boyunca aynı zamanda Venüs ile Uranüs arasında olumlu bir etkileşim yaşanacak. Tarz olarak kurallarınızı aşabilir, sıradışı modeller deneyebilirsiniz. Bu makyajınız da olabilir, kıyafetleriniz de, saçınız da...

Yalnızsanız sıradışı, enteresan, marjinal ilişkilere çekilebilirsiniz. Partneriniz varsa daha önce denemediğiniz değişik şeyler yapabilirsiniz.

Bu dönemde özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Partnerinizi kısıtlamamaya, kurallar koymamaya özen gösterin.
Bugünlerde çapkınlık olayları da artabilir. Cinsel anlamda her zamankinden daha çabuk heyecana kapılabilirsiniz. Kısa süreli, cinsel aktiviteli buluşmalar olabilir. İlişkiler uzun ömürlü olmayabilir; ani başlayıp aynı hızda sona erebilir.

Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz ortamda değişik insanlarla karşılaşmanız olası. Üstelik yeni bir enerjiyle yeni aktiviteler denemek için uygun bir zaman...

 

FİNANSAL SÜRPRİZLER KAPIDA

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilir, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki güzel etkileşim finansal konularda sürprizler getirebilir.

 

Haberin Devamı

AŞKTAN YANA ŞANSLISINIZ

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta aşka dair beklenmedik, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Aşktan yana şanslı olduğunuz bir hafta... Ancak kariyerinizde zorlanmanız, yöneticilerle anlaşmazlık yaşamanız mümkün.

 

EVRAKLARINIZI KONTROL ETMEYİ UNUTMAYIN

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yurtdışına çıkacaksanız vize, pasaport işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu nedenle evraklarınızın tam olup olmadığını kontrol edin. Hem ailevi hem gayrimenkulle ilgili konularda sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler var.

 

SPONTANE SEYAHATE ÇIKABİLİRSİNİZ

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi anlamda işleriniz zorlaşabilir; ödemeler, vergiler gibi finansal konularda karşınıza sorunlar çıkabilir. Öte yandan arkadaşlardan gelebilecek sürprizlere, spontane seyahat tekliflerine de hazır olun.

Haberin Devamı

İLİŞKİLERDE STRES YAŞANABİLİR

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)


Bu hafta iş ve kariyer anlamında mutlu edici sürpriz gelişmeler getirebilir. Ama yöneticiniz, eşiniz, ortağınızla ilişkilerde stres yaşanabilir.
Sert, soğuk davranışlardan ve gereksiz kibir yapmaktan kaçının.

HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRME FIRSATI

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Tanıtım, reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri için pek uygun bir hafta değil, zira aksaklıklar yaşanabilir. Yine de estetik, zayıflamak, hayatınızı güzelleştirmek için şahane fırsatlar söz konusu...

BORÇLAR CANINIZI SIKABİLİR

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta maddi konular pek istediğiniz gibi gitmeyebilir; krediler, ödemeler, borçlar canınızı sıkabilir. Ama ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz varsa harika destekler alabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

ALIM-SATIM İŞLERİNDE GECİKMELER

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aile içinde sağlık sorunları, babayla ilgili problemler veya alım-satım, taşınma, gayrimenkul işlerinde gecikmeler söz konusu olabilir.
Ortaklıklar, anlaşmalar, ilişkilerde güzel gelişmeler var.

YENİ İŞ TEKLİFİ ALABİLİRSİNİZ

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Birlikte çalıştığınız kimselerle anlaşmak, iletişim kurmak kolay olmayabilir, ego çatışmaları yaşanabilir. Sağlık konusunda destekleneceğiniz, yeni iş teklifleriyle karşılaşabileceğiniz bir hafta bekliyor sizleri.

YATIRIM ALANINDA DESTEK

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu hafta para yüzünden sinirlenebilir, tartışmalar yaşayabilirsiniz , dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ödemelerde gecikmeler olabilir. Ama yatırım alanında destekleyici etkilere ve aşk konusunda sürprizlere  hazır olun.

Haberin Devamı

YENİ GİRİŞİMLER İÇİN UYGUN BİR DÖNEM DEĞİL

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Ailevi ve gayrimenkul konularından yana beklenmedik, güzel gelişmeler meydana gelebilir. Sağlık anlamında güçlü hissetmediğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için de hiç uygun bir zaman değil.

SAĞLIĞINIZ KONUSUNDA DİKKATLİ OLUN

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta hayatınızın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken günlerdesiniz. Öte yandan ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, tanıtım konularında olumlu gelişmeler var.

 

Yazarın Tüm Yazıları