Balık burcunda dolunay haftası

Merkür ile Jüpiter arasındaki etkiyle bu hafta iyimser olabilir, hedefler koyup harekete geçebiliriz. Salı, Balık burcunda meydana gelecek dolunaysa akılcı olmakla duygular arasında denge kurma gerekliliği hissettirecek.

Haberin Devamı

Haftaya Merkür ile Jüpiter arasındaki güçlü etkiyle başlıyoruz. Gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zaman... Fazlaca iyimser olabiliriz. Bu hafta konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim ve dinle ilgili konular olabilir. Evlilik, aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşmeli işleri halletmek, ticaret yapmak için atılımda bulunmak, eğitime başlamak, seyahat planlamak için çok ideal bir hafta.

Balık burcunda dolunay haftası

Salı, Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay akılcı ve gerçekçi olmakla duygular arasında bir denge kurmanın gerekliliğini hissettirecek. Ruhumuzu rahatlatmak için meditasyon yapabiliriz.

Haberin Devamı

Çarşamba günüyse Güneş, Terazi burcuna geçecek. Bir ay boyunca odak noktamız estetikle ilgili  konular, güzellikler, sanat, moda, evlilik ve ilişkiler olacak.

Perşembe, Venüs ile Uranüs karşı karşıya olacak. Partnerinizi kısıtlamamaya özen gösterin. Ortaklıklar kurmak için pek de olumlu bir zaman değil. İlişkiler ani başlayıp bitebilir.

Cuma ise Ay, tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Günün ana teması maddi konular, rahatlık, keyif, yeme-içme olacak.

Cumartesi, Mars ile Satürn arasında güçlü bir etkileşim olacak. Hedeflerimize ulaşmak için her zamankinden fazla ciddileşebiliriz.

Balık burcunda dolunay haftası

SON 16 GÜNÜN MUHASEBESİNİ YAPABİLİRSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta içe dönüş zamanı... Son 16 günün muhasebesini yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Özellikle ayaklarınıza ve bağışıklık sisteminize... Manevi tarafınızı kuvvetlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz.

İŞLER SON DAKİKADA İPTAL OLABİLİR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sosyal çevrenizle ilişkilerde yardım etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Enerjinizi tüketen ve size iyi gelmeyen bir ilişkinizi de bitirebilirsiniz. Arkadaş aktivitelerinde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durum da olabilir.

Haberin Devamı

KARİYER KONULARI ÖN PLANDA
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kariyerinize ilişkin konular gündemde olacak. Bu alanlarda daha duyarlı ve yaratıcı olmanız beklenebilir. Yalnız iş konusunda beklentilerinizi pek yüksek tutmamakta fayda var. İşle ilgili konularda geleceğinizi görmekte zorlanabilirsiniz.

RÜYALARINIZIN ETKİSİNDE KALABİLİRSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular ve seyahatler ön planda. Bu konularda belirsizlikler hâkim olabilir. Hafta boyunca rüyalarınızın çokça etkisinde kalabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşanabilir.

MADDİ KONULAR, MİRAS İŞLERİ GÜNDEMİNİZDE
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Maddi konular, krediler, burslar, mirasla ilgili konular gündeminiz olabilir. Bu konularda net adım atmakta zorlanabilirsiniz. Eğer yatırım planlarınız varsa elinizdeki kaynakları doğru kullanmak konusunda önemli kişilerden destek alabilirsiniz.

ATACAĞINIZ İMZALARA DİKKAT EDİN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, anlaşmalar ana gündeminiz olabilir. Bu konularda bir süredir üzerinde düşündüğünüz işlerin artık sonuna gelebilirsiniz.
Bu dönem atacağınız imzalar, vereceğiniz sözler ve kuracağınız ortaklıklarda daha dikkatli olmalısınız.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRİN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Sağlık ve iş ortamı öne çıkabilecek alanlar. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı, bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. İşinizde bir süredir yaşanan belirsizlikler yerini daha net bir ortama bırakabilir.

Haberin Devamı

SEVDİĞİNİZE KARŞI ÖZVERİLİ OLUN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Çocuklarla ilişkiler, yatırımla ilgili konular ağırlık kazanabilir. Özel hayatınızda bir şeyleri netleştirmek çok kolay olmayabilir. Sevdiğinize karşı özverili olun. Yatırım konularındaysa işiini bilen kişilerin desteğiyle hareket etmekte fayda var.

İLİŞKİLERDE FEDAKÂRLIK GEREKEBİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Ailevi konular ve gayrimenkul meseleleri ön planda olabilir. Evinizle ilgilenmek, boya-badana işlerini halletmek için harekete geçebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakârlık etmek, ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir.

HESAP KİTAP İŞİNDE AKLINIZ DAĞILABİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Haberin Devamı

Kendinizi ifade ederken dikkatli olmakta fayda var. Yanlış anlaşılabilirsiniz. İnternet ve sosyal medyayla ilgili yaratıcı ve eğlenceli işler yapabilirsiniz. Hesap kitap konusunda dikkatli olun, kafanız biraz dağınık olabilir.

RİSKLİ YATIRIMLAR İÇİN UYGUN ZAMAN DEĞİL
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Maddi konular gündeminizde olabilir. Gelirlerinizdeki belirsizlik veya harcamalarınızdaki tutarsızlıklar sizi zor duruma sokabilir. Riskli birtakım girişimler ve yatırımlar için pek de uygun bir zaman değil.

KENDİNİZLE İLGİLENECEĞİNİZ BİR HAFTA
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kendinizle ilgileneceğiniz, kişisel amaçlarınıza odaklanacağınız bir hafta. Kendinizi çok daha yaratıcı şekilde ifade edeceksiniz. İlişkilerde belirsizlikler olabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Diyet yapmak gibi konularda motivasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları