Abartılı ama iliÅŸkiler açısından

Hem Terazi burcunda iliÅŸkileri ve ortaklıkları masaya yatırmamıza neden olacak bir yeniay yaÅŸayacağız hem de Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle iliÅŸkilerimizde daha mutlu olacağımız bir haftaya giriyoruz. Gün gün gökyüzündeki geliÅŸmelere ve burçlar üzerindeki etkilerine bakalım...Â

Haberin Devamı

Yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak, aileleri tanıştırmak için ideal dönemlerden birindeyiz. Karşımızdaki insanı mutlu etmek için daha fazla çaba harcayacağız. Bedenimizle barışık olmak, değişmek ve dönüşmek isteyeceğiz. 2 Ekim’de Merkür retrosunun da bitmesiyle özgürce elektronik aletler alabilir, iş anlaşmaları imzalayabilir, yeni projelere ve ilişkilere başlayabiliriz. Fakat bu hafta alışverişi ve yeme-içmeyi biraz abartabiliriz.

Konfor isteyebiliriz
Yarın, 2 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir yeniay meydana gelecek. Hayatımızda huzur, sessizlik ve sakinlik arayacağız. Yüksek sesle konuşulan ortamlardan uzak kalmaya çalışacağız. İyi-kaliteli insanlarla güzel mekânlarda bir araya gelmek isteyeceğimiz, biraz da konforumuza ve lüksümüze düşkün olacağımız bir dönem. Karşımızdaki insanı mutlu etmek için daha fazla çaba harcayabiliriz. Jüpiter yeniayın tam karşısında olacağı için abartılı davranışlar, taşkın haller, müsriflik, bencillik gibi durumlar söz konusu olabilir. Diplomatik ilişkiler ön planda olacak,
önemli anlaşmalar gündeme gelecek.

Tutkulu bir iliÅŸki
Salı, Venüs ile Plüton arasında güçlü bir etkileşim olacak. Etkisi +/- 3 gün sürecek. Bu dönemde genellikle ilişkilerimizde mutluluk ve keyif veren konularla ilgili yoğunluğumuz artar. Yeni başlayan ilişkilerde özel ve tutkulu bir bağ kurduğumuzu hissedebilir, bizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabiliriz. Venüs-Plüton etkileşiminde bedenimizle barışmak önem kazanır. İrademizi kullanarak değişmek ve dönüşmek isteyebiliriz. Finansal açıdan da güçlü kontaklar kurulabiliriz.

Hırslı ve azimli...
Çarşamba, Mars ile Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak (+/- 3 gün). Organizasyon yeteneğimizle en zorlu görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. Hırslı ve azimli olacağımız zamanlar. Bir işi yapmanın en verimli ve en kestirme yolunu bulabiliriz. Gökyüzü bize düşmanlık edenleri kolaylıkla alt edebileceğimize işaret ediyor. Vergileri ödemek, finansal sorunları halletmek, iş kurmak için harika zamanlar. Riskleri kontrollü bir şekilde ele alabilir, başarıyı yakalayabiliriz. Baskı, stres ve zorluklara karşı harika bir direncimiz olur. Devlet işlerinde işlerimiz rahatlıkla hallolur.

Evlenmek için ideal
Perşembe itibariyle Venüs Terazi burcuna geçecek ve 23 Ekim’e kadar bu konumda seyahat edecek. Öncelikle yeni ilişkilere başlamak, sorunları tespit edip çözmek ve dengeyi-eşitliği yakalamak için harika bir dönem. Yine bu süreç evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak, aileleri tanıştırmak için ideal. Yeni ortaklıklar kurmak, özellikle kadınlarla bir araya gelip iş yapmak için en doğru zaman. Güzelleşmek, kendimize yeni bir tarz yaratmak, yeni kıyafetler almak, stil belirlemek için uygun. Diyete ve spora da başlayabiliriz.

Yeni keşifler yapacağız
Cuma, Ay 7.03 itibariyle Yay burcuna geçecek ve tüm gün burada seyahat edecek. Arkadaşlıklar ve sosyal birliktelikler neşeli ve canlı olacak. Kendi isteklerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçebilir; inancımızı, doğrularımızı, yaşam görüşümüzü öne çıkaran derin sohbetler yapabiliriz. Seyahat, yabancı diller, akademik işler, kitaplar, belgeseller, basın yayın, magazin dünyası, hukuk, siyaset ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebiliriz. Yeni yerler, mekânlar keşfetmek ve ufkumuzu genişleten bilgi ve belgelere ulaşmak için fırsatlar yakalayabiliriz. İçimizde saklı bir özgür ruh varsa onu ortaya çıkarmanın tam zamanı. Rahat ve günlük kıyafetlerle şehirde yeni sokaklar keşfetmek veya bohem bir mekânda samimi bir ortam yakalamak için oldukça müsait enerjiler var.

Alışverişin dozu kaçabilir
Cumartesi, Venüs ile Jüpiter arasında sert etkileşim olacak. Daha çok sevilmek, gözde olmak, ilgiyi üzerimize çekmek isteyebiliriz. Aşk konusunda abartılı davranışlar sergileyebilir, her türlü konuyu biraz büyütebiliriz. Lüks ve pahalı alışverişler yapabilir, başkalarına değerli hediyeler alabiliriz. Harcamalarımız müsrifçe olabilir, daha parlak ve canlı renklerde seçimler yapabiliriz. Güzelleşmek için atacağımız adımlardan da çok memnun kalmayabiliriz. Şekerli gıdaları çok canımız çekebilir, yeme-içmeyi de abartabiliriz.

Retro sonunda bitiyor
2 Ekim Pazar, Merkür retrosu sona eriyor. Artık özgürce elektronik aletler alabilir, iş anlaşmaları imzalayabilir, yeni projelere ve ilişkilere başlayabiliriz. Son üç haftadır yolunda gitmeyen konuları halletmek için kolları sıvayabiliriz. Çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabiliriz. Otorite sahibi kişilerle veya iş hayatımızdaki üstlerimizle iletişime geçebiliriz. Verimliliğimizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebiliriz.

Haberin Devamı

Pozitif bir bakış açısı
Koç (21 Mart-19 Nisan)
İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminizde olabilir fakat abartılı ve fanatik tepkiler vermekten kaçının. Yurt dışı, eğitim, yayıncılık, finansal konularda düşünerek harekete geçmenizde fayda var. Diğer yandan kurduğunuz iş birlikleri, diyaloglar uyumlu ve huzurlu olabilir. İlişkinizi pozitif bir bakış açısıyla değerlendirmek isteyebilirsiniz. Eşinize veya partnerinize sevgi dolu davranabilirsiniz. Hatta bu aralar evlenme kararı da alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Detayları gözden kaçırmayın
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)
İş konusunda yeni başlangıçlar ve projeler gündeme gelebilir ama abartılı, coşkulu, fazlaca iyimser davranabilirsiniz. Kötü detayları gözden kaçırmamaya çalışın. İşyerindeki arkadaşlarınızla veya yanınızda çalışanlarla ilişkileriniz samimi ve dostça olabilir. Sağlık konusunda kendinize özen göstermek isteyebilirsiniz ama diğer yandan yemek yemeyi sevdiğiniz için mide, sindirim sistemi veya şeker gibi hastalıklara açıksınız, dikkat edin. Günlük işleri tamamlarken stres yapmadan, kendinizi çok yormadan, eğlenerek çalışmak isteyebilirsiniz.

Aşk, meşk, gönül işleri…
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)
Hayattan daha fazla keyif almak, hobilerinize ve size mutluluk veren konulara daha fazla yer açmak isteyeceksiniz. Aşk, meşk, gönül işleriniz konusunda da yeni adımlar atabilirsiniz. Yalnız sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkilerinizde fanatik ve abartılı davranabilir, dostlarınıza karşı ön yargılı davranabilirsiniz. Çocuklarla sevgi dolu, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Cinsel hayatınız oldukça renklenebilir. Yaratıcı hobilere yönelebilirsiniz. Bütün bunları yapmasanız bile, en azından resim sergisi, müzeler, konserler veya gösterileri izlemek gibi sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kariyer fırsatları olabilir
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)
Ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda para harcamanız gerebilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir iş bulabilir, terfi edebilir veya önemli bir projeye başlayabilirsiniz. Yalnız biraz sakin hareket etmeli, abartılı davranmamalısınız. Evinizi yeniden dekore etmek veya tadilat yapmak için de güzel bir zaman. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizde sevgi dolu bir tutum takınabilirsiniz. Huzur ve mutluluğu kendi içinizde arayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda sıkça bulunmaktan ziyade kendi evinizde rahat etmeyi tercih ettiğiniz bir dönem olabilir.

Sınırları zorlamayın
Aslan (23 Temmuz-22 AÄŸustos)
Yeni anlaşmalar, projeler, dijital işler, eğitim, reklam gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle ticari ve internetle ilgili konularda ölçerek hareket etmelisiniz. Şansınıza gereksiz fazla güvenebilirsiniz, sınırları zorlamayın. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız, kardeşleriniz veya komşularınızla ilişkilerinizin uyumlu olduğu ve bu kişilerden sevgi ve destek görebileceğiniz bir zaman. Sevdiklerinize onları sevdiğinizi ifade etmeniz için uygun bir transit. Sanatçı yanınızı veya var olan yeteneklerinizi de geliştirmek isteyebilirsiniz

Haberin Devamı

Risk almak için uygun değil
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)
Maddi konularda harcamalarınızın ölçüsünü kaçırabilirsiniz ama risk almak için hiç de uygun olmayabilir. Borçlar, krediler gibi konularda da sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Kendinizi memnun etme isteğiniz artacağı için lükse ve rahata yönelebilirsiniz. Oysa yatırım yapmak ve bundan kazanç sağlamak için gökyüzü sizi destekliyor. Özellikle emlak veya arsa alma konusunu düşünebilirsiniz. Kendinize verdiğiniz değere de yatırım yapmak isteyebilir, güzellik ve bakım için para harcayabilirsiniz.

Verimli bir dönem
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)
Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde karşınızdaki kişiler biraz abartılı ve coşkulu davranabilir ve sizin onları idare etmeniz gerekebilir. Çatışma ve tartışmalardan uzak kalmak isteyeceğiniz bir süreç. Partneriniz varsa onunla para kazabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Birlikte bir yerlere kaçabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Her türlü iş birliği ve ortaklık açısından verimli bir dönemdesiniz. Sosyal ortamlara rahatlıkla girebilecek ve popüler olacaksınız. Hayattan keyif almak isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

Terapiye gidebilirsiniz
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)
Kontrol dışı gelişmeler kapınızı çalabilir. Bu konular, iş, yurtdışı veya eğitimle ilgili olabilir. Ruh sağlığınızla ilgili destek almak veya terapiye gitmek isteyebilirsiniz. Sorunlardan kaçmak için daha fazla iş hayatına ya da günlük konulara odaklanabilirsiniz ama bu size iyi gelmeyebilir. Yaşadığınız ilişkiler sizde stres yaratabilir. Özgür olamadığınız veya başkalarından saklamak zorunda kaldığınız bir ilişki yaşayabilirsiniz. Hayat maddi manevi alanda size biraz gergin deneyimler sunabilir.

Åžans sizden yana
Yay (22 Kasım-21 Aralık)
Arkadaşlarınızla beraber olmak bu hafta sizi mutlu edecek. Hatta hayatınıza yeni dostlar katabilir, davetlere, organizasyonlara gidebilirsiniz. Gruplarda ve sosyal ortamlarda beğenilen ve aranan kişi olma ihtimaliniz yüksek. Özel hayatınızda da şans sizden yana olacak, flört hayatınız hareketleniyor. Yatırımla ilgili konularda dikkatli adım atmalı, abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

Ä°ÅŸte yeni bir pozisyon
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)
Kariyerinizle ilgili konularda dengeli, adaletli davranmaya çalışacağınız bir yeniay olacak. İşten terfi alabilir, yeni bir pozisyona geçebilirsiniz. Yaptıklarınızla ödüllendirilebilir ve tanınabilirsiniz. Karşınıza yeni iş fırsatları da çıkabilir ama ölçülü ve düşünerek hareket etmekte fayda var. Ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı da unutmamalısınız. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz samimi ve sevgi dolu geçebilir. Popüler ve tanınıyor olmak için güzel bir zaman. Ancak bazen tanınmak konusu negatif bir söylentiyle de gerçekleşebilir. İşin anahtarı dürüst kalmak ve ilişkilerde aldatmaktan kaçınmak.

Farklı kültürden biri…
Kova (22 Ocak-18 Åžubat)
Eğitim, satış, pazarlama, reklam, sınavlar, seyahatlerle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fakat şansınıza çok güvenip güzel olanakları görmeyebilirsiniz. Bu yeniayda hayata dair yeni tecrübeler edinmek ve sizi mutlu edecek keşifler yapmak isteyeceksiniz. Bakış açınızı yeni yerler görerek, yeni inanç ve felsefeler öğrenerek zenginleştirebilirsiniz. Farklı kültürden gelen bir kişiyle ilişki kurabilirsiniz.

Tutkulu bir aÅŸk
Balık (19 Şubat-20 Mart)
Maddi konularda abartılı ve düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Finansal konularda şanslı etkiler altında olsanız da büyük riske girmemek gerek. Elinize ummadığınız bir kaynaktan para gelebilir. İlişkiler konusunda cinsel yaşamın özellikle vurgulandığı bir dönem olacak ama fiziksel zevkten ziyade, duygusal ve psikolojik istekler öne çıkabilir. Aşk olduğunu düşündüğünüz bir bağlılık durumu yaşayabilirsiniz. Yoğun ve tutkulu bir ilişki kurabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları