2021'in geri kalanı nasıl geçecek?

Bir taraftan delta varyantı dünyayı kasıp kavuruyor, diğer yandan Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde ardı ardına yangınlar çıkıyor... 2021 ne yazık ki pek de yüzümüze gülmedi. Peki, bizi yılın geri kalanında neler bekliyor?

Haberin Devamı

Son dönem gündemimizden eksik olmayan yangınlar yüzünden ekosistemimiz, akciğerlerimiz, daha da kötüsü geleceğimiz yok oluyor. Astrolojik olarak bakınca bu yangınlar, 8 Eylül’e kadar inişli çıkışlı devam edebilir. Tabii elbette umuyorum ki etmez!

2021in geri kalanı nasıl geçecek

Aslında 2021’e girerken Fatih Altaylı’nın ‘Teke Tek’ programında yeni yıl üzerine konuştuklarımızın çok büyük bir kısmı ne yazık ki gerçekleşti. Peki, yılın geri kalanında bizi neler bekliyor, yılı nasıl kapatacağız? Hem dünya hem de ülkemiz ne gibi gelişmelere gebe? Biraz bunlara bakalım şimdi...

Bu seneye damgasını vuran Satürn ile Uranüs etkileşiminden yazılarımda sıkça bahsetmiştim. En temel anlamda yeniyle eski düzen arasındaki çekişmeyi, yeni bir düzene ve sisteme geçişi ifade ediyordu. Bu etkileşimin ilk bölümü şubatta, ikincisi haziranda başlamıştı. Üçüncü bölümüyse aralıkta meydana gelecek. Ama ikisi de yavaş hareket eden gezegenler olduğu için etkilerini hep artı-eksi 1 ay olarak değerlendirmek gerek. Bu etkileşim, son olarak 2022’nin nisan ve mayıs aylarında etkin olacak.

Haberin Devamı

Biz bu ikilinin etkilerini hem ekonomik, hem sosyal hem de uzayla ilgili konularda yaşamaya başladık. Örneğin kripto paralarla geleneksel ekonomik düzen arasındaki ilişki; aşılı ve aşısız insanlar konusu; yeryüzünde yaşamla uzayda yaşam arasındaki ilişki; ülke yöneticilerinin değişimi... Tüm bu başlıklar, aralıkta yeniden gündemde olacak.

Sene sonuna kadar olan süreçteki yeniay ve dolunaylarsa şöyle: 21 Eylül’de Balık burcundaki dolunay ile 6 Ekim’de Terazi burcundaki Marsyen yeniay.

EYLÜL VE KASIM ÇOK ÖNEMLİ

21 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek dolunay; sudan gelen tehlikeler, seller, su baskınları ve müsilaj sorununu yeniden gündeme getirebilir. Muhalefette çok önemli isimlerin ani ayrılıkları, istifaları söz konusu olabilir. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniaysa özellikle COVID-19 vaka sayılarında dramatik artışlara işaret ediyor.

Haberin Devamı

Eylül ve kasım çok önemli aylar. Pluton gezegeni, Türkiye açısından hem Satürn hem de Merkür ile kare açı yapacak. Eğitim ve sınav sisteminin değişmesi, ikili anlaşmalarla diplomatik ilişkilerin dikkatli yönetilmesi gereken bir zaman. Yine bu tarihler ekonomik sistemlerin değişebileceği; faiz oranları, vergiler, bankacılık işlemleri için alınan ücretlerde değişimlerin olabileceği zamanlar. Çok büyük, çok önemli insanların vefatlarını da duyabiliriz. Ekonomiyi ilgilendiren ciddi diplomatik krizler olabilir. Borsada, piyasalarda çok büyük hareketler, büyük dalgalanmalar olabilir...

Eylül, ekim aylarında anlaşmalar bozulabilir, iletişim-bilgi güvenliği konularında ciddi krizler yaşanabilir.

Haberin Devamı

8 Kasım civarı bilim ve sağlık alanında güzel gelişmeler var. Tedavi, hastane, aşı veya ilaçla ilgili önemli gelişmeler olabilir...

DÜNYANIN GIDA STOKLARI TÜKENİYOR

Bu sene kasımda Güneş ve Ay tutulmaları burç değiştirecek. İkizler ve Yay burcunda olan tutulmalar kasım itibariyle Boğa ve Akrep burçlarına geçecek. Boğa ve Akrep burçlarında gerçekleşecek tutulmaların etkileriyse 18 ay boyunca sürecek.

Tutulma tarihleri şöyle: 19 Kasım 2021’de, Boğa burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Ayrıca 30 Nisan 2022’de Boğa burcunda Güneş tutulması, 16 Mayıs 2022’de Akrep burcunda Ay tutulması, 25 Ekim 2022’de Akrep burcunda Güneş tutulması, 8 Kasım 2022’de de Boğa burcunda Ay tutulması olacak.

Haberin Devamı

2021in geri kalanı nasıl geçecek

Gen çalışmaları...

Boğa ve Akrep burçlarında meydana gelen tutulmalar genel olarak ekonomi, depremler, cinsel skandallar, mafya ilişkileri, petrol, madenler, toplu ölümler, vergiler, ölümler, gıda ve beslenmeyle ilgilidir. Bu kasım itibariyle 18 ay boyunca dünya, çok büyük bir gıda krizi tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Tarım alanlarının arttırılması konusunda küresel, büyük bir çalışma başlatılmak zorunda. Dünyanın gıda stokları hızla tükenecek çünkü!

İlk Boğa-Akrep aksı tutulması, 19 Kasım’da meydana gelecek olan Boğa burcunun 27’nci derecesindeki Ay tutulması. Bu tutulma derecesi itibariyle çok önem kazanıyor çünkü 27 derece Boğa burcunda, Algol isimli çok önemli bir yıldız var. Bu yıldız, gökyüzünün en zor ve en sert yıldızlarından biri.

Haberin Devamı

Bu yıldız aslında Medusa’nın kesik kafasını sembolize eder. Şiddetle, idamla, elektrik sorunlarıyla, depremlerle, şeytani işlerle ilintili ve gen çalışmalarıyla ilgili bir yıldız.

Kasımda meydana gelecek olan bu tutulma, 2021’in en zorlu ve stresli tutulması diyebiliriz... 

Yazarın Tüm Yazıları