İyilik hareketleri ve astrolojik farkındalık

İyiliğin güzelliklerinden hepinize merhaba...

Haberin Devamı

Bir çok insan bana zor dönemler geçirdiklerinden bahsediyor ve bundan nasıl kurtulabiliriz diye soruyor.

Uzun zamandır özellikle vedik astroloji, kişisel gelişim, numeroloji ve sistemik çalışmalar gibi çeşitli ilimler üstünde deneyimler kazanırken, çok ilginç bir farkındalık elde ettim.

Bazı insanların astrolojik haritalarını incelediğim zaman, astrolojik olarak çok iyi dönemler geçirmelerine rağmen mutsuz ya da çok ciddi sorunlar yaşadıklarını farkettim.

Bazi insanların haritalarına baktığım zaman da çok kötü astrolojik dönemlerden geçmelerine rağmen çok mutlu ve güzel deneyimler yaşıyorlar.

Bu her iki durumu da uzun yıllardır incelerken çok ilginç bir sonuca ulaştım.

Özellikle gösteriş ve kendi çevresine, akrabalarına yardım ve iyilik yapanlar değil de, gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanları bularak, onlara kendi eli ile yardım eden veya buna kanal olan insanların astrolojik olumsuz açıları bile olumluya dönüyor.

Haberin Devamı

Tabi bunu hiç bir şart altında kendi çıkar ve menfaati için yapmamak gerektiğini söylemem gerekli.

Yardım havuzları veya başkalarının aracılığı ile değil direkt kendi elleri ile yapmalarının çok özel bir etkisi var.

Tabi bunun yanında ihtiyacı olan kedi ve köpeklere yardım etmek, onlara mama vermek, ameliyatlarını yaptırmak, onları sahiplendirmek gibi yapılan iyilik hareketlerinin inanılmaz mucizevi sonuçlar ortaya çıkardığını gördüm.

Kendi evini sokak hayvanlarına açan, onlara sahip çıkan insanların evinin kat ve kat bereketle dolduğunu ve karşılarına çıkacak bir çok sorundan korunduklarını defalarca deneyimledim.

Bu önümüzdeki dönemde bir çok sosyal sorumluluk ve derneklere gelirinin bağışlanacağı şekilde meditasyonlar, kişisel gelişim seminerleri ve konuşmalar yapmaya karar verdim. Bunun ile ilgili tüm sosyal sorumluluk proje tekliflerine açığım ve yardım dernekleri ile projeler geliştirerek iyilik hareketleri yapmaya açığım.

Hepinize özellikle tavsiyem önümüzdeki dönem kendinizi iyilik hareketlerine adayın.

Özellikle ilk önce bizim ülkemizdeki, hayvanlar, çocuklar ve yaşlılar için her türlü iyilik hareketinin içinde olmalı ve bunu geliştirmeliyiz.

Haberin Devamı

Sevginin kaynağının gücü, lütfen bu yolda önümüzü aç ve bize hayallerimizin ötesinde mutluluklar yaşat.

Sizi seven bir Can...

Yazarın Tüm Yazıları