Pratik ve şık

Soğuk kışa sıcak kombin: Ekose gömlek en iyi nasıl kullanılır?

Haberin Devamı

Marks&Spencer ve kış denince aklıma hep rengarenk kaşmir trikolar geliyor. İngiliz bir marka olduğundan mıdır bilmiyorum ama kış ve soğuk ile bütünleşmiş. Bu sebeple, sizinle aralık için güzel ve garanti bir kombin paylaşıyorum. Özellikle hafta sonu soğuk havalarda giyebileceğiniz ekose oduncu gömlekler ve üzerine alacağınız kış renklerinde triko kazak ve triko bereler en pratik kombin olacak. Triko ve bere renklerini bu senenin favori renklerinden olan hardal, kiremit, sarı, derin yeşil, toprak tonları ve kremrenginden seçin. Ekose, oduncu gömleğiniz de bu renkleri barındıran canlı renklerde olsun. Kaban ve mont olarak düz kahve, camel, siyah renkleri tercih edin.
Pratik  ve şık

Haberin Devamı

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru:
Merhaba, iş için şık takım elbisler aldım. Fakat bu takımları klasik gömlek ve kravatla kombinlemek istemiyorum. Yerine ne önerirsiniz?

 Cevap:
Bunun için yapabileceğiniz çok moda ve dinamik çözümler var. Takımlarınız söylediğiniz gibi fit ise paçalar da dar demektir.Renkli, desenli çoraplarla deri veya süet bağcıklı mokasenler veya loaferlar giyin. Gömlek yerine takım elbise içine uygun olacak koyu renklerde örneğin lacivert, füme ya da siyah balıkçı yaka kazak giyebilirsiniz. Fakat ince bir boğazı ve dokuması olması sart. Ayrıca ekose, şal veya puantiye desenli ipek ve koton mendiller de takımlarınıza fark katar.

Benim önerim
Yukarıdaki sıcacık spor kış kombinine rengi ve stiliyle en çok yakışacak aksesuar bir G-shock saat olacaktır. Özellikle kadranı ve yeşil renk plastik kayışıyla tamamlayıcı. 2.649 TL
Pratik  ve şık
Pratik  ve şık

Yazarın Tüm Yazıları