Hayat kurtaran kombinler

‘Alışveriş’ denince paniğe kapılan erkekler! Sizi bu çileden uzunca bir süre kurtaracak, pratik çözümleri açıklıyorum...

Haberin Devamı

Bir erkek için gardırop ve kombin yapmak söz konusuysa kilit sözcük ‘pratik’ olmalıdır. Beylerin kıyafet ve giyinme konularında bizim kadar coşkulu ve heyecanlı olmasını bekleyemeyiz. Çünkü bazı erkekler için alışveriş veya şık giyinme hâlâ biraz lüks. Ve hatta gereksiz. O sebepledir ki erkek arkadaşınızı, eşinizi bu konuda yüreklendirmeye çalışıyorsanız, başlayacağınız nokta kolaylık olmalıdır. Bu konuda size smart-casual dediğimiz kombinleme yardımcı olacaktır.

Hayat kurtaran kombinlerBU KOMBİNİN BEŞ AVANTAJI

*Kumaş pantolonla farklı bir renk ceket giyip her gün gömleğini değiştirerek farklı kombinler elde edersiniz.

*Aynı mokasen ayakkabıyı, hem jean-ceket hem kanvas pantolon-ceket hem de takım elbise ikilisiyle giyebilirsiniz.

Haberin Devamı

*Bir iki spor ceket, blazer ve bir jeanl’e sadece gömlek değiştirerek harikalar yaratabilirsiniz. Bir jean ve spor bir kemer ekleyerek ile aynı ayakkabıyı farklı kombinleyip hafta sonu bir yemek programına ya da sinemada giyebilirsiniz.

*Ceket veya pardösü ile daha da şıklaştırabilirsiniz.

*Tek bir gömlek ve jean de doğru aksesuarlarla birleştirildiğinde her okazyona girebilir.

OFİSTE SMART-CASUAL KODLARI

*Kanvas ve khaki koton pantolonlar ofis ortamları için biçilmiş kaftandır. Ne spor jean’dir, ne ağır kumaş pantolon. Belki mavi bir gömlek üzerine, V yaka bordo bir triko ve mutlaka sık bir kemerle ofis ortamında  özenli gözükebilirsiniz. Bu kombin mokasenin duruşu sayesinde ofis sonrası gece programlarınıza da ayak uydurur.

*Toplantınızda takım elbise şartı varsa takımı biraz kırabilirsiniz. Nasıl mı? Kumaş pantolon, şık bir kemer, sık bir gömlek önemli randevularda sizi kurtarır. Ceketinizi de bazen farklı seçerek aynı kumaş pantolonu farklı yorumlayabilirsiniz.. Ayakkabınız hâlâ aynı mokasen ayakkabınızdır ama siz çok daha şık görünürsünüz.

-Bağcıklı mokasen ayakkabı ile jean giymeyin. Bu iş için loafer dediğimiz deri bağcıksız mokasenler mevcut.

+Pratik smart- casual kombinler için mutlaka astarsız vatkasız tek düğme bir lacivert blazer’iniz olsun.

 

Yazarın Tüm Yazıları