Uçan kuşlar martılar, desen dolu bir bahar

Erkekler için bir devrim: Bu sezon her türlü renge, desene, ‘kabul’ diyeceksiniz

Haberin Devamı

Eğer gri-siyah-bej ekseninden vazgeçemeyenlerdenseniz, hayatınıza ayrı bir ‘renk’ getirecek haberlerimiz var. Bu baharda, rengârenk bir görüntü yaratmak, desenli parçalarla kombin yapmak fena halde ‘in.’ Bunlara ek olarak bolca aksesuar kullanıp, farklı desenleri de birlikte kullanırsanız, ne mutlu!
Hangisini seçmeli?
Desen, bu sezon, tişörtten pantolona, aksesuardan mayoya çok kullanılıyor. Hatta iki farklı desen bir arada kombinlenebiliyor.
Geniş ekoseler: Erkekler desenli parçaları pek tercih etmezler. Ve bazı desenler erkekler için pek kullanılmaz. Fakat maskülen desenler içinde en önemlisi ve en çok kullanılan desen ekose ve çizgidir. Ekose ve enine çizgi her parçada kolayca kullanılabilir. Ve yine bu sezon da çok baskın olmayan ekoseleri giyeceğiz. Galiba ekose ve çizginin modası asla geçmeyecek.
Çiçekler-böcekler: Bu yaz bu eğlenceli desenler iddialı renklerle birlikte kadın-erkek, dolabımızı doldurmaya hazır. Çünkü renkli çiçekler, yapraklar, tropikal bitkiler ve tabii ki meyveler yazın olmazsa olmazıdır. Garanti şıklık için iki renkli, uçuk tonda, pastel renkli olanlardan yana tercihinizi kullanın. Jeanlerle kombinleyin ve her zaman diğer parçalarla maskülen bir etki yakalamaya çalışın.
Çizgiler-çubuklar: Enine çizgi de, marin temasına uygun olması için her zaman kırmızı, lacivert ve beyaz renklerde kullanılır. Polo yaka tişört, pike tişörtler ve sweatshirtlerle, koton pantolonlarla ve bermudalarla marin kombinleri yapabilirsiniz. Enine çizgi casual ve casual- smart bir desendir, hafta sonu şıklığı için uygundur. Fakat çok kilolu ve göbekli beyler geniş yerleri üzerinde, bu deseni kullanmasınlar. Boyuna çizgili gömleklerse, onlar için daha uygun.
Kırlangıç havalandı: Hayvanlar aleminde her çeşit kuş bizim için ‘ok.’ Özellikle kırlangıçlar bu sezon çok revaçta ama papağana da hayır demeyiz. Siyah-beyaz renklerde orijinal kuşlarınız varsa buyurun giyin.
Dijital geometri ve kÜbizm: Hâlâ devam eden ve görmeye devam edeceğiniz desen ise dijital desenler. Özellikle geometrik desenler lazer baskıyla daha net ve renkli, net desenler oluyor. Gelsin küpler, daireler gitsin prizmalar. Parlak renkli olan bu desenleri beyaz jean’le rahatça kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ne moda değil?: Kurukafa, vahşi hayvanlar, hayvan iskeletleri, karanlık orman motifleri ve renkleri, büyük harf ve rakamlar, hayvan postu desenleri, şal ve puantiye desenleri demode.

Desenli kıyafet mi arıyorsunuz? Mutlaka uğrayın; Bilstore, Sisley, Tommy Hilfiger, H&M, Scotch&Soda, Vakkorama, Diesel, Boyner, Lufian, Gant, Vilebrequin, Mudo ve Mango He .

Yazarın Tüm Yazıları