5 adımda yeni sezon

Mart ayının gelmesiyle kış modasına resmi olarak son verdik.

Haberin Devamı

Durum böyleyken ilkbaharın öne çıkan 5 trendine göz atalım

 

Yeşil mi gri mi?

 


“Bu sene benim rengim ne olacak” diye sorarsanız işte cevap: Yeşil ya da gri giyeceksiniz. Yeşil zaten son zamanlarda modaydı ama bu yaz sezonu patlamasını yapacak gibi görünüyor. Şimdilik aksesuvarlar ile başlayabilirsiniz, şapka, ince mont, kravat veya gözlük cami olarak ama yakında herşeyimiz yeşil olabilir. Griyse kışı anımsatabilir ama erkekler için en cool, maskülen, aynı zamanda garanti ve şık çözümler getirecek kolay bir renk. Açık gri bu yaz sizin olsun.

 

Süet ceketsiz asla

 

Haberin Devamı

İşi garantiye alın: İnce camel rengi süet bir ceket ya da mont alışveriş listenizin üst sırasında yer almalı. Mont hem klasiktir hem de anında kombininize şık bir görüntü verir. Geçen sezon biz kadınlar için yeni ve favoriydi şimdi kısa mont olarak sizin için üretilmiş.

 

Anorakları kaldırmayın!

 

Havanın bir sıcak bir soğuk olduğu ara dönemin kurtarıcısı olan anorkalar, önümüzdeki sezon da yine gündemde olacak. Teknolojik kumaşlardan  üretilen, uzun kesim pardesü havasında anorakları her şekilde kullanacaksınız. Yani takım elbise üstü dahil, her türlü kombininize dahil edeceksiniz. 

 

Çok bol ya da çok yırtık

 

Jean’ler ve pantolonlarda ‘baggy’ dediğimiz oldukça bol, dökümlü, şalvar ve beli lastikli eşofman kesimi modeller tüm defilelerdeydi.Bu demektir ki oldukça havadar, rahat pantolonlarınız olacak. Erkekler bunları rahatlığından ve pratikliğinden dolayı tercih edebilirler. Jean’lerde ise oldukça fazla işlem görmüş olanları makbul. Oldukça bohem, fazla yıpranmış, yırtılmış, rengi ağartılmış, taslanmış jean’ler geliyor.


Keplerin dönüşü

 

Haberin Devamı

Aksesuvarların her şeyden önemli olduğu bir sezona giriyoruz. Balmain’den Versace’ye neredeyse her defilede beyzbol kepleri podyumları işgal etmişti. Bunun yansıması olarak her mağazada deri ya da kumaş, farklı kep modellerini göreceksiniz. “Benim yaşıma uygun değil” demeyin, kep trendi sadece yeniyetmelere değil, herkese hitap ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları