Mars İkizler gerilemesi son buluyor! Bize istikrarlı hayatın önemini fark ettirecek!

7 Ocak'ta Yengeç burcunda yılın ilk Dolunayını yaşadık. Bu durum, bize daha mutlu bir kişisel yaşam için çalışma dürtüsünü verdi. Birçok duygusal özlemler arttı ve geçmişte neyi geri bırakmamız gerektiğinin sağlamasını yaptık.

Haberin Devamı

Artık faydası varsa yeter diyor ve yola devam ediyoruz.

Uzun süredir köşe yazılarına ara verdim. Zaman zaman yazıyordum. Çünkü Mars ikizler burcunda 3.evimde geriliyordu ve biraz daha yavaşlamam gerektiğini söylüyordu. Zaten buna rağmen malum bir sürü saçma sapan olaya, iftiraya, dedikoduya maruz kaldım. Bunların şimdi haklılığını alma dönemine doğru ilerlediğimi bilerek ilerliyorum.

12 Ocak Mars ikizler burcunda ileri hareketine geçecek!

Mesela 2022 aralık ayı ve kasım sonları Mars Retro’sunu çok sert yaşadığımız zamanlardı. Hayatlarınızda bu alanda yaşadığınız konu ve durumlara dönebilirsiniz.

Mesela size kendimden örnek vereyim.

5 Aralık 2022 tarihinde, kendim sosyal medyadan bir şahıs tarafından çok ağır küfür, hakaret ve iftiraya uğradım. Kişisel egosu ve kişisel sorunlarına beni alet etmeye çalıştı. Olması ihtimal dahilinde bile olamayacak bir konuya beni kullandı. Namusumla, şerefimle oynamaya çalıştı. Bilenler, tanıyanlar ve şahsın daha önceki dava dosyalarını, hakaret dosyalarını bilenler zaten beni sakinleştirdi. Daha sonra şahsın üzerindeki hakaret dosyalarında aynıları olunca, konun kendimle alakalı olmadığını gördüm.

Haberin Devamı

Tabi ondan sonraki süreçte yaklaşık bir aydır hukuksal mücadelemi veriyorum. Şimdi bu şahsa karşı hem maddi hem manevi açmış olduğum ve bu haber başlıkları yüzünden iptal olan işlerim, imza günlerim, kitabımın uğradığı hakaretler, çocuğumun yaşadığı mağduriyet ve benim psikolojik aldığım destek dahil olduğu için konu yargıda baya uzayacak gibi duruyor. Gönül ister ki adalet daha hızlı tecelli etsin. Kimse salonda oturup çay içer gibi rahatça böyle insanlara çamur atamasın.

Mars gerilemesi, 3.evimden geçerken bana verdiği bu hediyesi aslında hak arama konusunda sizlere ayna olmam içindi. Davanın başlama tarihleri şubat aylarına denk geliyor. Yani, Mars ikizler derecelerinde bana iftira atılan o zaman gökyüzü konumunda ilerleyerek Mars oraya bir hak ediş vermeye gelecek. Sizlerde kendi durum ve konularınız üzerinde fikir yürütmek adına bu teknikleri kullanabilirsiniz diye paylaşıyorum.

Haberin Devamı

Bir arkadaşımla konuşurken Mars 3.ev girişimde beni bir meslektaşımla zorlayabilir ve karşı karşıya bırakabilir diye bir öngörüde bulunmuştum. Aslında o tarihlerde beklediğim başka bir meslektaşım bana karşı sosyal medyadan saldırganlık göstermesi öngörüsüydü. Bunun yüzünden hukuksal bir süreç başlayabilir diyordum. 12 Ocak tarihine kadar bu enerji içindeyim bu yüzden o dönemde gelen tüm teklifleri kontrollü değerlendiriyordum. Nitekim sonrasında Teke tek programından teklif geldi. Bu iftira olayı olduğu için o enerji azalmış ve ben başkasına dava açmıştım. Acaba başıma bir şey gelir miydi endişesi ile haritama göre yine de kabul ettim.

Çok şükür değerli Hande Kazanova ve Zeynep Turan ile harika bir program gerçekleştirdik. Hatta program gece 01.30’da bitmesine rağmen 03:00’e kadar kanalda sohbet edip çay içtik. Çok asil ve işlerini düzgün yapan harika kadınlar…Onlarla olmaktan gurur duydum.

Haberin Devamı

Kamera önünde konuşamadığımız bazı konularda birbirimizin fikirlerini aldık.

Program anı haritasında yükselen başak burcuydu. Zeynep Hanım’ın Başak ve Merkür’ü başak burcuydu. Hande hanım Güneş Terazi ve Merkür Uranüs kavuşumlu bir terazi burcu. Konuşmaların ilk yönü başka burcu ile başladı. Güneş koç ve Merkür’ü boğa burcu biriyim. Daha emin adım atmak biraz Merkür’ümden geliyor. Biraz birbirimize alışmamız gereken ve daha sessiz kalmam gerektiği fikrine nail oldum. İlk 20 dakika haritama göre sessiz kaldım. Programı izleyebilirsiniz. Çok güzel konulara değindik. Çok fazla konuşma fırsatım olmadı ama bunun sebebi haritama göre ilerlememdi. Astroloji iyi ki var. İnsanın hayatını anlamasına ve yön vermesine muhteşem destek bir ilim. Sonuçta astrologlarında işi çok kolay değil.

Haberin Devamı

Sizlerle dertleşmeyi özlemişim…

Önceliklerimizi düzene sokma ve sıkışıp kalmış kalıpları kırma dürtüsünü hissedeceğiz. Satürn-Uranüs bağlantısı bize, değişimden korkan yanımızla elden geçirilmesi gereken yanımızı dengelemeyi öğretir.

Aslında bu dönem fiziksel ve ruhsal olarak tükenmiş hissetmekten kaçınmak için başkalarıyla sınırlar oluşturmanın önemini anlıyoruz. Bu kurguda neden saflık ve aşırı şüphecilik arasında bir orta yol bulmamız gerektiğini de inceleyeceğiz.

Burçlarınıza göre etkisi neler olacak?

Koç ve yükselen koç burcu olanlar; Mars 3.evinizde ileri hareketine başlıyor. Zihninizde olan karışıklıklar artık son buluyor ve ne yöne ilerleyeceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Kardeşlerle ilgili zorluklar, sorumluluklar varsa son bulabilir. Çevrenizdeki eleştirilerden ve size dayatılan fikirlerden o kadar sıkıldınız ki artık yeni bir dünya kuruyorsunuz. Harika bir gelecek kurabilmeleri için bu dönem iletişim becerilerini zorladı. Eğer tartışmadan, egolarından sıyrılmış bir şekilde çıkmayı başardılarsa şansları çok iyi gidecek.

Haberin Devamı

Boğa veya yükselen boğa burcu olanlar; Mars 2.evinizde ileri hareketine başlıyor. Ekonomik açıdan rahata ereceğiniz günlere giriyorsunuz. Kontrollü ilerlediyseniz şimdi birikim ve yatırımlar konusunda şanslısınız. Ödemelerinizi yapmak, sorumluluklarınızı tamamlamak noktasında yaşadığınız aksaklıklardan edindiğiniz tecrübe yanına kar kalabilir. Arkadaş çevreniz, buradan gelen teklif ve destekler karşısında emin olduğunuz bir iş varsa burada ilerleme kaydedebilirsiniz

İkizler veya yükselen ikizler burcu olanlar; Mars 1.evinizde ileri hareketine başlıyor. Size nefes aldırmaya başlıyor. Yaşadığınız anlaşmazlıklar, bazı işlerin devamının gelmemesi, imajınızla ilgili sorun ve düşüncelerinizle ilgili olumsuzlukların hepsini sonlandırabilirsiniz. Yaşadıklarınızı ve yaşayamadıklarınızı bir ders olarak görmelisiniz. Bu dersi uygulamaya alma fırsatı elde ettiğiniz bugünlerde, işlerinizin açıldığını ve kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi görebilirsiniz. Bedensel değişiklikler, sağlık sorunlarınızdaki gelişmeler ve spora kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yarım kalan projeleri ve konuşmaları tamamlamak motivasyonunuzu arttıracaktır.

Yengeç veya yükselen yengeç burcu olanlar; Mars 12.evinizde ileri hareketine başlıyor. Kendinizi daha zinde hissedeceğiniz günlere giriyorsunuz. Kendinize yüklenmek yerine stresinizi doğru yönetmek adına yaptıklarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz. Tek başınıza kalmanın sizi bazı düşmanlıklar ve anlaşmazlıklardan koruduğunu fark edebilirsiniz. Haksızlığa uğradığınız, beklenmedik goller yediğiniz gündemlerin size verdiği mesajı alarak çevrenizi ve işinizi buna göre şekillendirebilirsiniz. Eski çalışmalarınız ve işlerinizle ilgili hazırlıkları tamamladıysanız, şimdi yeni ortaklıklara hazırsınız. Bu da hem günlük hayatınızın temposunu arttırabilir hem de size karşı iyi niyetli olmayanlara karşı duruşunuzu daha sağlam hale getirebilir

Aslan veya yükselen aslan burcu olanlar; Mars 11.evinizde ileri hareketine başlıyor. Özlediğiniz sosyal yaşama geri dönebilirsiniz. Kendinizi çalışmaya, durağanlığa adadığınız günlerin ardından motive olacağınız bazı ortamlara girebilirsiniz. Arkadaş ortamında yaşadığınız sorunlar, ifade etmekte ya da anlaşmakta zorlandığınız konularda çözüm yolları bulabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler bu noktada olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir. Teknolojik alt yapılı işler, dijital mecralar, geleceğe dönük çalışmalarınız hızlanabilir. Bekleme sürecinde yaptığınız hazırlıklar şimdi size yeni bir yol haritası çizebilir. Hayatınızı nasıl ve ne şekilde kazanacağınıza dair birçok yeni girişiminiz olabilir.

Başak veya yükselen başak burcu olanlar; Mars 10.evinizde ileri hareketine başlıyor. Kariyeriniz konusundaki pürüzleri ortadan kaldırabilir. Kendinizi ve dolayısıyla işinizi geliştireceğiniz gibi ne yapmanız gerektiğini bulmakla ilgili uğraşlarla zaman geçirmiş olabilirsiniz. Eski işleri tamamlamak, yarım kalmış konuşmaları yapmak ve sakince gözlem yapmak şimdi önünüzü daha hızlı bir şekilde açabilir. Sabrınızı doğru konulara aktarmanın ödüllerini toplayacağınız iş görüşmeleri, sorumluluk değişimi gibi konular gündeminize gelebilir. Yoğun bir temponun içine girmeye hazırsanız bunların karşılığını alabilirsiniz.

Terazi veya yükselen terazi burcu olanlar; Mars 9.evinizde ileri hareketine başlıyor. Başlamasıyla iptal olan biletlerinizin ve seyahatlerinizin acısını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Buna neden olan çevresel ve bireysel faktörlerin farkına varıyorsunuz. Yurtdışı ya da medya alanında yapacağınız işler başarı kazanıyor. Hayatınızın akışını belirlemek, eksiklerinizi kapatmak ve direndiğiniz konularda enerjinizi daha doğru yönlere kullanmak adına hazırlıklarınızı bitiriyorsunuz. Hukuksal konularda çözüm bulabilir, davalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sürecin hızlı ilerlemesi ne yapmanız gerektiği konusundaki soru işaretlerinizi de ortadan kaldıracaktır. Yurtdışı bağlantılı işleri yeniden gündeminize taşıyabilirsiniz.

Akrep veya yükselen akrep burcu olanlar; Mars 8.evinizde ileri hareketine başlıyor. Mars üzerinizdeki gölgelerden kurtulmanız için size fırsatlar getiriyor. Borçlarınız başta olmak üzere ayağınıza bağ olan birçok konudan sıyrılmış olmak daha rahat ilerlemenizi sağlayacaktır. Engelleri aşmak konusunda önceliklerinizi değiştiriyorsunuz. Kendi kendinizi motive etmenin ve en büyük desteği yine kendinizden almanın önemi projelerinize de yansıyabilir. Beklediğinize değecek sonuçlar alabilirsiniz. Parasal konularda hakkınız olanı teslim alacağınız, farklı yerlerden destekler göreceğiniz ve ek iş konusunda şansınızın açılacağı bir dönemdesiniz. Mücadeleniz ve hazırlığınızın ekmeğini yiyebilirsiniz. Duyduklarınızı daha doğru bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyorsunuz.

Yay veya yükselen yay burcu olanlar; Mars 7.evinizde ileri hareketine başlıyor. Ilişkiler konusundaki stresli günlerin sonuna geliyorsunuz. Anlattıklarınızın doğru anlaşılması ve sizin de doğru bir şekilde anlayıp değerlendiriyor oluşunuz birçok kararınızda etkili olabilir. Eski ve yeni tüm ortaklıklar, görüşmelerin size getirdiği bazı dersleri düşünebilirsiniz. Bu dersler birine, bir konuya adım atarken hangi kriterlere göre ilerlemeniz gerektiğini gösterebilir. Problem yaşadığınız insanlarla çözüm yoluna gidip suları durgun hale getirirken bir yandan da yeni girişimler ve iş birlikleri için tüm birikiminizi, zamanınızı ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak veya yükselen oğlak burcu olanlar Mars 6.evinizde ileri hareketine başlıyor. Günlük yaşantınız eski akışına kavuşabilir. İşinize odaklanmak sizin için artık daha kolay olabilir. Dikkatinizi dağıtan eksikler, çalışma ortamıyla ilgili konular ya da rahatsızlıklarınız son bulabilir. İşinizi geliştirmek, becerilerinizi paylaşmak ve yeni projelerin ilk adımlarını atmak gibi gündemlerle zamanınızı doldurabilirsiniz. Hareketli ve hızlı gelişmeler yaşayasınız bu süreçte, yaptığınız iş görüşmelerinin de sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Değişiklikler yapmak adına verimli bir süreçtesiniz. Sağlığınıza ve beslenme düzeninize eskisinden daha çok özen göstereceğiniz bir program yapabilirsiniz. Spora başlamak ve bunu bir alışkanlık haline dönüştürmek, enerjinizi kullanırken bundan fayda görme durumunuzu arttıracaktır.

Kova ve yükselen kova olanlar; Mars 5.evinizde ileri hareketine başlıyor. Aşk hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Duygusal olarak beklentilerinizi karşılamak, birbirinizi anlayacağınız birliktelikler içinde olmak sizin için artık daha mümkün olabilir. Adım atmakta tereddüt ettiğiniz noktalar bazı yanlış anlaşılmalar yaratsa da bunların tamamını netleştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu konu başta olmak üzere, hayallerinize giden ne kadar yol varsa hepsinde istediğinizi yakalayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Hayallerinizi geliştirmek, bunu bir kazanca ve hayati çabaya dönüştürecek görüşmeler ve iş birlikleri gündeme gelebilir. Yeniden nefes almaya ve yaşadıklarınızdan mutlu olmaya başlıyorsunuz.

Balık veya yükselen burcu balık olanlar; Mars 4.evinizde ileri hareketine başlıyor. Taşınma ve yer değişikliğiyle ilgili süreçlerinize geri dönebilirsiniz. Bu sefer daha bilinçli ve hazırlıklı bir geri dönüş yapacak olmanız, işinizi kolaylaştırabilir. Ne istediğinizi ve istemediğinizi biliyor olmak arayışlarınızı da olumlu şekilde sonuçlandıracaktır. Maddi durumunuzun elverdiği ölçüde yapmak istediğiniz yatırımlar söz konusu ise bunlarla ilgili evrak işlemlerini hızlandırabilirsiniz. Beklediğinize değecek haberler alabilirsiniz. Evinizin ve ailenizin ihtiyaçlarını karşılamak aranızdaki problemlerin çözümünü de beraberinde getirebilir. Evlilik ve iş sebebiyle yapacağınız yeniliklere de hız verebilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları