Chiron koç burcunda geriliyor! Doğru rotaya ve gerçeğimize daha da yaklaştıracak

Bu uzun bir transit etkisi olacak.23 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Gerçeğimizi bulmak için büyük bir fırsat zamanı olarak görebilirsiniz. Yol ayrımına bu dönemde geldiğiniz hiçbir şeyden korkmayın.

Haberin Devamı

Chiron, ruhsal yaralardan, neden ilerleyemediğinizden, travmalardan, kendinizi savunmasız hissettiğiniz ve kendimize yardım edemediğimiz durumlarla ilgilenir. Aynı zamanda, anlayışın derinliğini, deneyim yoluyla kazanılan bilgeliği ve başkalarına rehberlik etme ve iyileştirme yeteneğimizi gösterir. 

Chiron gerilemesi, aralık ayına kadar bize gerçekte kim olduğumuzun farkına varma fırsatı sunuyor. 

Chiron, astrolojide Satürn’ün kısıtlaması ile Uranüs'ün anarşistliği arasında köprü olarak görülmektedir. Bu nedenle kurallara uymadığınızda size ağır dersler verirken unutulmaz yaralarda açabilir. Şayet ani gelişen olaylara olgun tavırlar vermeyi seçerseniz şifacı olursunuz. 

Barışın, anlaşmazlık sorunlarının yeniden değerlendirilmek istenildiği bir döneme giriş yapıyoruz. Duygusal olarak zor zamanlar geçirdiniz ve kalbinizdeki yaraların tamamen iyileşmesi biraz zaman alabilir. Ama çevrenizdeki insanlardan şefkat ve empati alacaksınız ve yakında bundan kurtulabileceksiniz. Başkalarına bu süreçte destek ve cesaret verdiğiniz için yapmakta olduğunuz şeyi tamamlamak için onların desteğini alacaksınız. 

Haberin Devamı

Geçmiş açılan yaraların yeniden değerlendirilmek isteneceği ve telafisinin eksik yapıldığı konuların üst üste yeniden konuşulduğu günler içerisindeyiz. 

Sevgi ile bağ kurulamayan her oluşumun acı verici bir şekilde bir sona geldiğine tanıklık edeceksiniz. Spekülatif konuşmalar, uzun süredir açığa çıkan konuların artık tahammül sınırlarını aşan ve sabredilecek yanı kalmayan tarafları ile yüzleşeceğiniz. Ne için sabredildi?

Ya da bu kadar sabredilmeye değdi mi?

Ne kadar zarara uğradın? 

Uğradığın haksızlıklara karşı mertçe duruş sergilemen gerektiğini öğreneceksin. 

Bilgelik ve olgunluk için kendimize yakıştıramadığımız her söz, her düşünce yüzümüze alenen söylendi ve bu sözleri söyleyen kişiler kendilerini bilge olarak tanıttı. 

Chiron Koç burcunda gerilerken artık bilgeliğin ve gerçek sözlerin sahiplerini ortaya çıkarıyor. Konuşulması gerekenleri bencillikten öteye götürmeyerek haksızlık boyutuna taşıyan kişilerin chiron yarası ile tanışması an meselesi. 

Haberin Devamı

Haksızlığa dur demek yerine kendi menfaatini seçenlerin yara alacağı bir dönem başlıyor! 

Doğanın mükemmel bir yasası vardır. Doğa kanunlarına karşı olan her canlı sonunda yara almaya mahkum olmuştur. İnsan ruhuna ihanet edenler, doğaya karşı ihanet içerisinde olanlar Chiron Retro’sundan olumsuz etkilenecektir. Hata olabilir, yanlış olabilir fakat yargıda ihanet olmaz. İhanet içerisinde yer alan herkes doğa kanunun kestiği cezayı kabullenmek zorunda kalacak. 

CHİRON GERİLEMESİNDEN EN ÇOK KİMLER ETKİLENECEK?

"En çok etkilenen burç, Chiron'un konumundan dolayı Koç ve Teraziler olacak.

Koç ve Teraziler, acı ve iyileşme ile uğraşırken genellikle bu süreçte çok huzursuz hissedebilirler. Bazı yaraların iyileşmesi için maalesef onun açılması ve hava alması gerekir. Bu kötü olmayacak ama sadece o an için size kötü bir şeyler oluyormuş hissi verebilir. Bunun en çokta sizin hayrınıza gelişeceğini unutmayın. 

Haberin Devamı

Ne tür yaraların açığa çıkacağı hakkında fikriniz olmasını istiyorsanız doğum haritanızda koç burcunun olduğu ev önemli fikirler size verecektir. İyileşme yolculuğunuzda iddialı olmak ve kendinizi yeniden sevme fırsatını yakalamak için çok doğru zamandasınız. 

Bu gerileme zamanında en iyi yapacağınız şeyler artık size hizmet etmeyen ve size iyi gelmeyen şeyleri farkedip onları yok etmeniz olacak. Bu dönem yapacağınız bu bırakışların o kadar işinize yaradığını göreceksiniz ki buna siz bile şaşıracaksınız. 

“Çekmecelerinizde ya da telefonlarınızdaki eski resimleri atın ve artık ihtiyacınız olmayan kıyafetleri ikinci el olarak satın. Ya da başka eski ikinci el olan şeyleri bırakın. Bu küçük adımlar bile enerji alanınızı serbest bıraktığınızı gösterecek. Hayatınızda birçok konuda daha özgür bir iyileşme yakalayacaksınız.” 

Haberin Devamı

Bu öylece geçecek bir süreç değil. Pratik olmalı ve bu gerilemeden en iyi şekilde yararlanmaya hazırlanmalısınız. Chiron'un geriye dönüşü, yolumuza çıkan her şeyi iyileştirmeyi kabul etme koşuluyla bizi doğru rotaya ve gerçeğimize daha da yaklaştıracak.

 Yalnızlık ve izolasyon süreci acı üzerine kurulu olsa da bilerek ya da isteyerek masum kalplere acıyı reva görenler ilahi planda en ağır cezaya çarptırılacak. Gönlünüz rahat olsun. Hüzünlü kalplerin sahibi vardır. 

Mutlu günler dilerim.

 KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ: 

Sizin burcunuzda gerilemeye başlayan chiron, geçmişte sizi yaralayan ve kendinizi savunmasız hissettiren durumlarla tekrar karşılaşacağınızı ve bir daha bunlara boyun eğmeyecek gücünüz olduğunu fark edecek duruma getirecek. Çünkü artık siz eski siz değilsiniz. Gücünüzü fark etmek size cesur kararlar aldıracak. 

Haberin Devamı

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA: 

Çok geride kalan ve ayakta uyumuşum ben dediğiniz bazı olaylarla ile karşılaşabilirsiniz. Gizli tarafınızı göreceksiniz. Bazı eski kapanışlar ile karşılaşacaksınız. Ektiğinizi biçtiğiniz dönem desek yanılmayız.

 İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER: 

Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal çevreniz ile alakalı bazı değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Verdiğiniz değerin karşılığını almadığınız her şeyden uzaklaşmak isteyecek ve gerçek yüzleri göreceksiniz. Sizin zorunuzla duran ilişkiler ve dostluklar artık ilerlemeyecek. Yeni tanışacaklarınıza açık olun. 

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ: 

Hayatınızı ve gerçek benliğinizi ortaya koymanıza engel olan, yaşamanızı zorlaştıran duygusal engelleri aşmanız için adeta büyük bir fırsat dönemi. İçsel olarak ilerleyeceksiniz. Sizi iyileştirecek biri var. Onu kaybetmeyin. Onunla ilerleyin. Böylece iç dünyanızla, kişisel kimliğinizle ve başkaları üzerindeki etkinizle ilgili bir değişikliğe hazırlık olun. 

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN: 

Yeni işler ve yeni projeler gündeminize gelecek. Özellikle yeniden başarınızı ispatlamaya doğru ilerleyeceksiniz. Bir konuda hırslanıyorsunuz. Bunun için, günlük işlerinizi toparlama ve kendinizle ilgili ihmal ettiğiniz şeyleri iyileştirmenize fırsat verecek bu dönemi asla kaçırmayın.   

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK: 

İlişkilerde veya ortaklıklarınızda geçmişi geride bırakmanızı ve gerçekten ihtiyacınız olan insanları ya da işleri elde etmenizi sağlayacak bir fırsat dönemi. Bu gerileme hareketi size birinin yardımını getirip geçmişteki hayal kırıklıklarını unutmanıza yardımcı olacak. Uzun süredir tanıdığınız biriyle bir ilişkiye başlamak için nedenleriniz olacak. 

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ: 

Kendinize daha fazla öncelik vermeniz ve ilişkilerde karşı tarafın isteğinden daha çok sizin ne hissettiğinize daha fazla önem vereceksiniz. Bazıları arkanızdan konuşacak ya da size bencil olduğunuzu söyleyecek. Bu hiçbir zaman olmadığı kadar hoşunuza gidecek. Çünkü sınırlarınızı çizmeyi öğrenmek hiç bu kadar kendinizi iyi hissettirmemişti. 

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP: 

Yaratıcılığınız gelişiyor ve neye ait olduğunuzu tam anlamıyla keşfediyorsunuz. Geçmişte size acı veren bir ilişkiyi unutmanıza ya da sizi umutsuz hisseden bir durumun artık sonlanmasına yardımcı olacak. Hayatınıza yepyeni bir bölüm açıyorsunuz. 

YAY VEYA YÜKSELEN YAY: 

Bu transit etkisi size gizli yürüteceğiniz bir ilişki ya da bir iş projesi getirebilir. Çünkü oldukça yıprandınız ve artık bazı şeyleri saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Daha stratejik ve akıllıca yöntemler belirleyeceksiniz. Geçmişte uğradığınız bir haksızlığın rövanşını almaya hazır olun. 

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK: 

Bu etki size aile hayatınız ve iş hayatınız arasında artık bir karar vermeniz gerektiğini söyleyecek. İş ortaklarınızla yeni bir döneme ilerleyeceksiniz. Kendinizi rahat hissetmediğiniz ortamlardan bağınızı kopararak daha özgür olmak istediğinizi ortaya koyacaksınız. Bu olayın olumlu etkisi yara aldığınız ilişkileri iyileştirme ve gerçekleri anlama fırsatı verecek. Eskisinden daha cesursunuz. 

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA: 

Sizi yakın çevrenizde yeni bir imaja yönlendirecek. Özellikle kardeşler, akrabalar gibi ilişkilerinizde zorluk yaşanılan sorunları çözüme götüreceksiniz. Yara aldığınız yakın ilişkilerde bir iyileşme süreci olduğunu söyleyebiliriz. Muhteşem yeni insanlarla tanışacaksınız ve sizi yeni yollara götürecek. 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: 

Ekonomik açıdan yeni bazı fırsatlar yakalamak isteyeceksiniz. Bu zamana da kadar paraya belki çok önem vermediniz ya da bunun arayışı içinde değildiniz. Şimdi ihtiyaçlarınızı iyileştirmek ve daha iyi bir kazanç belirlemek için eksikliklerinizi kapatıp kazanıyorsunuz. Bu hayali gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi!

Yazarın Tüm Yazıları