İyi birey, iyi vatandaş, iyi voleybolcu

“İYİ birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” sloganı, Altınordu’ya çok önemli bir değer kattı.

Haberin Devamı

Bu sloganı ilke edinen Altınordu Voleybol Şubesi de Prof. Dr. Serdar Kaçar’ın başkanlığında yapılandı ve ortaya çok güzel bir eser çıktı.
Yılların Altınordu’lusu Prof. Dr. Kaçar, Sultan Paksoy, Mehmet Bekir Aruman, Dr. Furkan Eren Uzyıldırım ile omuz omuza vererek Altınordu Voleybol Şubesi’ni hayata geçirdi.
Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireyler yetiştirmeyi ilke edinen Altınordu Voleybol Şubesi’nin sloganı çok tanıdık:
“İyi birey, iyi vatandaş, iyi voleybolcu.”
2022-2023 sezonunda faaliyete geçen Altınordu Voleybol Şubesi, TVF Kadınlar 2’nci Ligi’nde mücadele etti ve ilk sezonunda play-off’ları yakaladı.
Bu sezon da işler iyi gidiyor.
15 farklı kategorideki 277 lisanslı sporcu bunun en güzel göstergesi.
Duyduğuma göre Altınordu Voleybol Okulları da tüm İzmir’e adım adım yayılıyormuş.
6 okulla yola çıkan şube, şimdiden 500 çocuğa ulaşmış.
İlk hedef bin imiş, sonrası da gelecekmiş.
Kız çocuklarının spora, özellikle voleybola teşvik edilmesi çok güzel.
Voleybol Kadın Milli Takımı’mızın kazandığı başarıların ardından Türkiye, tam bir voleybol ülkesi olma yolunda ilerliyor.
Altınordu’nun da buradaki yerini alması hem kentimiz, hem de ülkemiz adına çok güzel bir gelişme.

///

Şimdi tek çatı altında

Haberin Devamı

DUYDUM ki İzmirli Konfor Grup, 2024’ü gerek grup markaları, gerek yatırımcılar için yeniliklerle dolu ve karlılığın arttığı bir yıl ilan etmiş.
Konfor Mobilya, Çetmen Mobilya ve Konfor Yatak ile inşaat sektöründeki markaları Landor İnşaat’ı Konfor Grup çatısı altında toplayan firma, bu yıl içinde Turquality destekli markasına globalde 30, Türkiye’de 130 yeni mağaza eklemeyi hedefliyormuş.
Bu hedef doğrultusunda 2024’ün ilk çeyreğinde İzmir Kemalpaşa’da Konfor Park Üretim ve Yaşam Kampüsü hizmete girecekmiş.
163 bin metrekare üzerine kurulu, 30 bin metrekare yeşil alana sahip kampüs, Türkiye’nin en büyük entegre mobilya üretim tesisi olacakmış.
İzmir’in de en büyük ikinci fabrikası olacat tesis sayesinde istihdam 2 bin 500’e ulaşacakmış.
Tasarımlarını dünyanın 32 ülkesine ihraç eden Konfor Grup, yine bu yıl ‘Konfor’da Kadın Gücü’ projesiyle 3 yılın sonunda toplamda bin 500 kadın çalışan istihdamı planlıyormuş.
2023’ü yurtiçinde 130, yurtdışında 14 mağazayla kapatan, 1.5 milyar TL’lik pazar payına ulaşan, aynı zamanda 15 milyon dolarlık ihracat yapan grup...
2024’te yurtiçinde 130, yurtdışında 30 yeni mağaza, 2 milyar 750 milyon TL’lik pazar payı, 44 ülkeye 25 milyon dolarlık da ihracat hedefliyormuş.
Yolları açık olsun.

///

Fuar seferberliğine devam

Haberin Devamı

KATILDIĞI uluslararası fuarlarda Çeşme’yi ve İzmir’i tanıtarak daha çok turist gelmesine katkı sağlayan Boyalık Beach Hotel, 2024’te de fuar seferberliğini sürdürecekmiş.
Bu yıl ilk olarak Hollanda’nın en büyük ve en önemli fuarlarından Utrecht Turizm Fuarı’na katılan tesis, sırasıyla EMITT, Berlin, Belgrad, Kosova ve Azerbaycan turizm fuarlarına katılmayı planlıyormuş.
Genel Müdür Orhan Belge, 2024’te uluslararası fuarlara katılım noktasında her zamankinden daha fazla istekli olduklarını söylemiş.
Avrupa turizm sektörünün fuarlara büyük değer verdiğini hatırlatan Belge...
“2024, enflasyonla ciddi bir mücadele içinde olan Türkiye’nin turizmden çok yüksek gelir beklediği yıl olacak.
Bu nedenle ülkemizi, kentimizi, tesislerimizi en doğru şekilde tanıtarak sezon başlamadan yüzde 100 doluluklara ulaşmamız gerekiyor.
Bunun yolu da fuarlara ciddi bir şekilde katılım göstermekten geçiyor” demiş.
Doğru söze ne denir?

Yazarın Tüm Yazıları