Yaş 70 iş bitmemiş

Ünlü işadamı ve Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, 70'inci yaş gününü önceki gece yakın dostlarının da katılımıyla Etiler'deki Şamdan Bar'da kutladı.

Haberin Devamı

Doğum günü pastasını eşi Bente Hanım'la birlikte kesen Ali Bey, "Yaş 70, iş bitmiş derler. Ama ben kendimi çok genç hissediyorum" dedi. Yakın arkadaşı Oktay Yurdakul ile de küçük bir pasta kesen Şen, "Ben ve Oktay yıllar önce Danimarka'ya işçi olarak gittik. Kaynak ustası olarak kaydımız yapıldı. Oktay da benim gibi 23 Nisan 1939 doğumlu, onun pastasını da beraber kesiyoruz" diye konuştu. Doğum günü kutlamasına işadamının oğulları Adnan ve Metin Şen, gelinleri Begüm ve Aslı Şen ile torunları da katıldı.

Restoranında sahne alıyor
Geçtiğimiz yıl Küçükyalı sahilinde açılan Papya Balık Restaurant, kısa sürede Anadolu yakasının en seçkin balık restoranlarından biri haline geldi. Bahçesinde 200, salonunda ise 150 kişiye hizmet veren restoranın ortaklarından biri de şarkıcı Ahmet Alp... Restoranda sahneye de çıkmaya başlayan Alp, salı, çarşamba ve perşembe günleri gitar, cuma ve cumartesi günleri ise gitar ve akordeon eşliğinde şarkılarını seslendiriyor.

Haberin Devamı

23 Nisan'ı kutladılar
Mohini Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi, ilginç aktiviteler ve oyunlarla çocuklara keyifli bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşattı. Esra Oflaz Güvenkaya ve eşi Ziya Güvenkaya, 1,5 yaşındaki kızları Almina ile bayramı Mohini’de kutladı. Oyuncu Melih Ekener oğlu Ege ile, Çiğdem Bilen kızları Gözdem ve Gizem ile, Ebru Halefoğlu oğlu Sinan ile, Nazlı Öztarhan da kızları Sahar ve Nazenin ile Mohini’deydi. Mekândaki 23 etkinlikleri yarın sona erecek. Serdar BENLİ

Yaş 70 iş bitmemiş
Üniversiteli gençlere destek
Bisse'nin sponsorluğunda Discorium'da yapılan Summer Brake Party'ye, Koç ve Bilgi Üniversitesi'nden binin üzerinde öğrenci katıldı. Üniversiteli gençlerin yapacağı aktivitelerde yanlarında olacağını belirten Bisse'nın genç kuşak temsilcisi Onur Kefeli, geceye katılanlarla yakından ilgilendi.

Yazarın Tüm Yazıları