Yarışlar Uludağ’ı ısıttı!

Bonus Snow Masters yarışları, geçen hafta sonu kayak sporunun merkezi Uludağ’da düzenlendi.

Haberin Devamı

Bu yıl 11’incisi düzenlenen yarışlar, kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler, büyükler olmak üzere dört kategoride yapıldı. Yarışlara Mine Kalpakçıoğlu’nun oğlu Kaan Taşkent ile Gülay Kamaz’ın oğlu Mert Kamaz da katıldı.
Aralarında Levent Kızıl, Selim Hamamcıoğlu, Avi Habib’in de olduğu iş dünyasının ünlü isimleri de Uludağ’da karın keyfini çıkardı.
Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın verdi. Yarışmacılar, Virgin Radio’nun DJ’lerinin müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Monaco’da şarkılı dansözlü kutlama

Monaco Prensliği’nin şirketi Monte Carlo La Société des Bains de Mer’in (SBM) Türkiye temsilciliğini yapan Hülya Biren, 50’nci yaş gününü Monaco’da kutladı.
Hermitage Hotel’in tarihi La Belle Epoque balo salonunda düzenlenen doğum günü kutlamasına aralarında Feryal-Kemal Gülman, Dalia Garih, Gary Lachman, Emin-Çiğdem Hitay, Merih Turan, Berrin-Savni Okçu’nun da olduğu Türk iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Monaco Dışişleri Bakanı Jose Badia ve eşi Madeleine de Biren’i yalnız bırakmadı.
Müjde Doenyas’ın Mozart’ın “Türk Marşı”nı piyanoyla çaldığı kutlamada Hülya Biren, Nat King Cole’ün “L.O.V.E” şarkısını seslendirdi.
Türk davetliler de Ajda Pekkan’ın sesiyle meşhur olan “Kimler Geldi Kimler Geçti” ile Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını okudu.
Hülya Biren, pastasını kendisi gibi oğlak burcu olan dostları Dalia Garih, Roula Habbab ve Florence Simonpieri’yle kesti.
Kutlama, DJ Gaydar’ın müzikleri ve İstanbul’dan gelen dansöz Elif’in göbek dansıyla renklendi.

Haberin Devamı

Mutlu aile tablosu

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök, eşi Esra Dinçkök’le geçen hafta sonu Etiler’deydi. Çocuklarını da yanlarına alan çift, Nusr’et’te yemek yedi.

Pazar alışverişi

2011’de Anadolu Holding’in veliahdı İzzet Özilhan ile evlenerek oyunculuğa veda eden Yasemin Ergene, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Malatya Pazarı’ndan alışveriş yapan Yasemin Hanım, kendisini görüntüleyen gazetecilere “Eve bir şeyler lazımdı, onları almak için dışarı çıktım” dedi.

Haberin Devamı

Le Select yeni adresinde

İstanbul gecelerinin duayen işletmecilerinden Kemal Koç’un 1993’te Levent’te açtığı Le Select, oğlu Serhat Koç’un işletmeciliğinde Göktürk Kemerburgaz’da yeniden hizmete girdi. Dünya mutfağının yanı sıra mönüsünde  kebap da bulunduran  Le Select, 80 açık, 80 kapalı oturma kapasitesinin yanı sıra zengin şarap mönüsü ve barı ile iş dünyasının buluşma noktası oldu.

Yazarın Tüm Yazıları