Üzerine gitmeyelim

F.BAHÇE'nin fazla üzerine gitmenin, bu saatten sonra hiç anlamı yok. Yararı da.. Eleştirinin dozunu ne kadar arttırırsan, bir sonraki hafta daha beter oluyorlar.

Futbolcuların hepsinin gardı düşmüş, abondone olmuş, elleri ayakları birbirine dolanmış vaziyette.. Ne yaptığını bilen oyuncu sayısı ikiyi-üçü geçmiyor. Samsunspor karşısında da görüntü aynı.. Kronometreler 37. saniyeyi gösterirken sağdan Adnan'ın yaptığı ortayı, Oktay gole çeviriyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gene sessizlik ve şok var.. O Oktay, 8 ve 17. dakikalarda iki net fırsattan yararlanabilse, ilk yarının son anlarında Musa'nın kafa vuruşu üst direğin içine vurup çizginin dışına düşmese, aynı oyuncunun 78. dakikadaki kafa vuruşu gene direkle buluşmasa, durum çok daha vahim olacak..

Yeni hocanın işi zor

İlk rahatsız edici atağını 38. dakikada yapan F.Bahçe'nin, 65. dakikadan sonra yakaladığı sayısız fırsatlar, ayrıca Tuncay'la Johnson'un direkten dönen vuruşları var.. Ancak sarı lacivertli oyuncular büyük beceri eksikliği sonucu sadece bir golle yetiniyor.. F.Bahçe'de hangi oyuncuyu mercek altına alsak ki? İyi birini bulup ondan bahsetsek diye niyet ediyor, bulamıyoruz.. Eskiden iyi dediklerimiz de diğerlerine uymuş.. Vallahi gelecek antrenöre Allah kolaylık versin.. İşi çok zor.. Kurşun mu döktürülecek, psikolog mu çağrılacak, ne yapılacaksa yapılacak, bu sezonun sonu getirilecek..Yoksa, UEFA Kupası'na katılmak da zora giriyor. Haberiniz ola!

Samsunspor, ara transferde kadrosunu iyi oyuncularla takviye etti. Ustalarla gençleri iyi kaynaştırdı. Özellikle Adnan, dünkü performansıyla sahanın yıldızıydı. Kimse, ‘‘Oktay Samsun'a niye verildi?’’ diye F.Bahçeli yöneticilere sorgu sual açmasın. Samsun'da iyi oynuyor tamam da, F.Bahçe'de oynamadı. Bu Samandıra'nın ya havasında ya suyunda mutlaka bir şey var.. Eskiden espri kabul ediyordum, şimdi ciddi ciddi inanmaya başladım!
Yazarın Tüm Yazıları