Ünlülere tablolarında hayat verdi!

Çocukluğundan bu yana amatör ruhla resim yaptığını söyleyen Ahu Tuğbay, “Geçmişten Günümüze” adlı bir sergi açtı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 10 yıldır ressam İsmail Acar’dan ders alan Tuğbay, eserlerini Yıldız Sarayı’nda sanatseverlerin beğenisine sundu. Yerli ve yabancı ünlülerin portrelerinden oluşan 108 eserin yer aldığı sergiye iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Sarayda davet

Sigortacılıkta 40 yılı aşkın deneyimiyle hizmet veren Nasco’nun Türkiye’deki şirketi Nasco Karaoğlan, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir davetle hizmete girdi. Nasco Karaoğlan Yönetim Kurulu Başkanı Eugene Nader ve Dr. Ömer Karahan’ın ev sahipliği yaptığı davete iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler katıldı. Besim Kazado’nun organize ettiği davet, klasik müzik eşliğinde yapılan balonlu akrobasi gösterisiyle renklendi.

100. mağaza Trump Towers’a

ORKA Group, erkek giyim markası D’S Damat’ın 100’üncü mağazasını Trump Towers İstanbul’da açtı. Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı açılış davetinde markanın 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Bebek’te şenlik var

İstanbul’un en gözde ve canlı semtlerinden Bebek yine müziğe, eğlenceye ve alışverişe doyacak! Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından bu yıl yedincisi düzenlen “Bebek Şenliği”, bugün başlıyor. Birbirinden ilginç etkinliklerle Bebek Parkı’nı üç gün boyunca renklendirecek olan şenlik, 10 Haziran’da sona erecek.

Asaletin Orkestrası

Zümrüt, yakut, safir ve pırlanta gibi değerli taşlarla ortaya çıkardığı özel koleksiyonlarıyla adından söz ettiren Zela Mücevher, ‘yaza merhaba’ daveti verdi. Zela’nın yeni koleksiyonlarının da tanıtıldığı davette en çok ilgiyi “Asaletin Orkestrası” isimli koleksiyon gördü.

Yazarın Tüm Yazıları