Ulusoy ailesinin ikiz torun heyecanı

İşadamı Yılmaz Ulusoy’un kızı Pelin Ulusoy Tepret, önceki gece Amerikan Hastanesi’nde doğum yaptı.

Haberin Devamı

Turgut Tepret ile evli olan Pelin Hanım’ın ikiz çocukları oldu. Tepret çifti, kızlarına Mina, oğullarına ise Hikmet Can adını verdi. Doğumu gerçekleştiren Dr. Yavuz Berkol, anne ve bebeklerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirtti. Serap-Yılmaz Ulusoy çiftinin, ikizlerle birlikte dört torunları oldu. Ulusoy çiftinin, oğulları Mehmet Ulusoy’dan Yılmaz ve kızları Pınar Ulusoy şenol’dan Kaan şenol adlarında iki torunu daha var.

Çeşme'da aşk başkadır

Derin Mermerci ve Tolga Egemen’in ilişkisi  sessiz sakin devam ediyor. Sevgililer şu sıralar, Derin Hanım’ın annesi Ender Mermerci’nin Çeşme’deki evinde tatil yapıyor. Tatillerin yanı sıra hafta sonlarını da burada geçiren ikilinin, ilişkilerini yakın zamanda nikâh masasına taşımayı planladıkları konuşuluyor.

Özel kutlama

Haberin Devamı

Develi Restaurant’ın yönetim kurulu üyesi Nuri Develi, yaza veda partisi ile birlikte kız arkadaşı Tuğba Savaş ile birlikteliklerinin üçüncü yılını kutladı. Geçtiğimiz gece Radisson Bosphorus Hotel’in Pupa terasında gerçekleşen davete yaklaşık 60 kişi katıldı. Çifti bu özel gecede yalnız bırakmayanlar arasında Nuri Develi’nin ağabeyi Ali Develi ile kız arkadaşı Peyker Koray, Yaman Taciroğlu, Yasemin Taciroğlu, Nejdet Gürsoy ile kız arkadaşı, ısmet Öztanık, Can Köseoğlu, Yasemin Canberk Tonguç ve Taylan Eksinözlügil gibi tanınmış isimler de vardı.

Edvina tatilde

Ayşen-Hüsnü Özyeğin çiftinin gelinleri Edvina Özyeğin, annesiyle birlikte çıktığı Alaçatı tatiline devam ediyor. Edvina Hanım, yazın son günlerini Alaçatı’daki Babylon’da denize girerek geçiriyor. Eşi Murat Özyeğin ise ıstanbul’daki işleri nedeniyle ona eşlik edemiyor.

25. yılını kutlayacak

Setra, Türkiye’deki 25. yılını ızmir Uluslararası Fuarı’nda (ıEF) kutlayacak. Varsan Otomotiv Satış Müdürü Kemal Taşören, Setra’nın 25. yılını ıEF’de dostları, müşterileri ve yurtdışından gelecek yabancı konuklarıyla kutlayacaklarını belirtti. Setra’nın ıEF’ye 15 yıldır aralıksız katıldığını da sözlerine ekleyen Taşören, “ıEF’de 25. yıl nedeniyle üç farklı modelimizi sergileyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Moda günlerine geri sayım

26-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ıstanbul Fashion Days için geri sayım başladı. Birçok ünlü ismin aralarında bulunduğu modacıların 2010 Yaz tasarımlarının sergileneceği moda günlerinde aynı zamanda Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı da olan Bahar Korçan’ın defilesi de yer alacak. Korçan, tasarımlarında kızı Lâl’in de desenlerini kullandığı bu defile için konuklarına birçok sürpriz hazırladı.

Çocuklarla gezinti

Hülya Kalyoncu, önceki gün ıstinye Park’taydı. Çocukları Mina ve Didem’le birlikte bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çocukların karnı acıkınca da önce eşi Cem Bey’in gelmesini bekledi, ardından ailesiyle bir restorana girdi.

Haberin Devamı

Alışveriş zamanı

Alara Uzan’ın kız kardeşi Seben Koçibey de önceki gün ıstinye Park’taydı. Evlilik planları yaptığı ve Bebek’te aynı evi paylaştığı sevgilisi Bozok Gören’den ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Seben Hanım, bol bol alışveriş yaptı.

Doğuma 4 ay kaldı

Geçtiğimiz ay işadamı Kerem Özçapkın ile Sunset Restaurant’da evlenen Pınar Tezcan, beş aylık hamile. Hemen her gün ıstinye Park’a giden Tezcan, önceki gün de dört ay sonra aileye katılacak bebeğinin ihtiyaçlarını karşılamak için alışveriş merkezinin yolunu tuttu. Bir kız arkadaşıyla beraber önce Masa Restaurant’da yemek yiyen Tezcan, daha sonra mağazaları bir bir gezmeye başladı. Büşra BOZOK

Yazarın Tüm Yazıları