Ufukta evlilik var

"Yaprak Dökümü" adlı dizide canlandırdığı Oğuz karakteriyle yıldızı parlayan, ekim ayında Fransa’da Monica Belluci ve Jean Reno gibi starlarla rol alacağı sinema filmiyle gündemden düşmeyen Tolga Karel, tatilini sevgilisi Öykü ile Bodrum’da geçiriyor. Karel, gazetecilere "Yakında evleneceğiz" dedi.

Bodrum müdavimleri

Arabesk müziğin güçlü sesi Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile tatilin Bodrum’da geçirmeye devam ediyor. Ağustos ayının başından itibaren Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü çift, önceki gün Bodrum sokaklarında yürürken objektiflere yansıdı. Gencebay, markalı kıyafetleriyle dikkat çekti.

Gece tavernada gündüz denizde

Rum müziğinin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, Bodrum’da hem tatil hem de iş yapıyor. Akşamları Zorba Taverna’da sahne alan Sali, gündüzleri ise Torba’daki Escape Otel’de güneşlenmeyi tercih ediyor. Sali, yeni silikon taktırdığı göğüsleriyle sık sık objektiflere poz vermeyi de ihmal etmiyor.

Bodrum, Demet’e yaradı

Oğuz Kayhan’dan ayrılan pop müziğin sevilen sesi Demet Akalın’a Bodrum yaradı... Bodrum’da hem konserler veren hem de tatilin keyfini çıkaran ünlü şarkıcının ayrılık acısını çabuk unuttuğu gözlendi.
Yazarın Tüm Yazıları