Üç yeni dergi

Seçkin TÜRESAY
Haberin Devamı

HÜRRİYET Dergi Grubu üç yeni dergiyle, hayatımızın bir bölümündeki eksiklikleri daha giderdi. Kariyer, PCnet, Brava Casa. Toplumsal yaşamımızın dinamizmine, zevkimize, bilgimize ve geleceğimize ilişkin bütün konuları kapsayan bu dergiler, hayatımızı güzelleştirecek ve bilgilendirecek kalitede.

Hürriyet Dergi Grubu artık Avrupalı dergi gruplarının gözdesi, hepsi işbirliği yapmak istiyor ve Türkiye'deki dergiciliğin geldiği noktayı Hürriyet Dergi Grubu'nun simgelediğini belirtiyorlar.

Başta İtalya'nın önde gelen dergi grubu Rizzoli olmak üzere, en önemli yayın grupları ortaklığın gerçekleşmesi için önerilerde bulunuyorlar.

Hürriyet Dergi Grubu'nun genel müdürü Mehmet Yaşin, dergiciliğimizde; biçimle içeriğin ortak mükemmeliyete varılmasında öncü bir yönetmen.

Gazeteciliğin ve dergiciliğin her aşamasında çalışan Yaşin, bir derginin başarıya ulaşması için gerekli bütün sırları biliyor.

BRAVA CASA: Ev dekorasyonunda danışman

Akadur Töleğen'in yönettiği Brava Casa, İtalya'da 24 yıldır yayımlanan, aylık net satışı 200.000 olan, uluslararası iletişim devi Rizzoli Grubu'nun en seçkin dergilerinden biri.

Brava Casa, sadece ev dekorasyonu konusunda uzman bir yayın organı. Ev dekorasyonu konusunda bulmak istediğiniz her türlü bilgiyi bu dergide bulabileceksiniz.

İyi bir danışman, örnek bir rehber niteliği taşıyor.

Artık herkes kendi evini kendi zevkine göre dekore edebilecek. Üstelik beğendiği malzemenin, eşyanın fiyatını öğrenebilecek.

KARİYER DÜNYASI: Kariyer için altın kurallar

Yaprak Özer'in yönettiği Kariyer Dünyası, ABD'de dünyanın en büyük yönetim bilimi kuruluşu olan American Management Association (AMA) işbirliği ile hazırlanıyor.

Kariyer yapmak için Kariyer Dünyası'na başvurmalısınız, sizi eğitecek, yönlendirecek, yardımcı olacak. Dergi, bir tür danışmanlık hizmetini üstleniyor.

İş dünyasındaki haberleri, yurtdışındaki burs olanaklarını, yurtiçi ve dışı üniversitelerin tanıtımını bu dergide bulabilirsiniz. Hiç kuşkusuz, bu dergide bütün bu haberlerin ve bilgilerin ötesinde yönetime ve yönetmenliğe giden yolun altın kurallarını da öğrenebilirsiniz.

Kariyer Dünyası, özel ilan bölümüyle de bir ilke imza atacak. Meslek yaşamına adım atmak isteyenler ile, nitelikli elemanları arayan kuruluşlar bu derginin ilan sayfalarında buluşacaklar.

PCnet: PC İnternet dünyasına ulaşmanın anahtarı

Yavuz Oğuz'un yönettiği PCnet, PC ve İnternet dünyasına seslenen, bilgisayarınızın ekranı aydınlandığında yanınızda bulundurma gereği duyacağınız bir dergi.

Şimdiye kadar yayınlanan bu tür dergiler, çeviri yazılardan oluşuyordu, oysa Türk okuru ve bilgisayar kullanıcısı kendi konularını, kendi sorunlarına cevapları öğrenmek istiyor. Bu açıdan PCnet çok işlevsel bir dergi.

İngilizce bilenlerin ulaşabileceği İnternet kaynaklarına İngilizce bilmeyenler de ulaşabilecek.

PCnet'in hayatımız için vazgeçilmez yerini söylemek gereksiz. Çünkü her şeyin PC aracılığıyla halledilmeye başlandığı günümüzde, önemli bir gereksinimi karşılıyor.

Üç dergiyi de Hürriyet Ailesi'nin yeni bireyleri olarak sevgiyle karşılıyoruz. Yöneticilerine başarılar diliyoruz. Uzun süre yaşamalarını diliyoruz.

Mutlu haftalar dileğiyle.

Yazarın Tüm Yazıları