Türkler Gül Balosu’nda

Prenses Grace Kelly Vakfı’nın muhtaç çocuklar yararına 59 yıldır Monaco’da düzenlediği Gül Balo-su’na Türk misafirler de katıldı.

Haberin Devamı

Bu yılki Gül Balosu, Monaco Prensi 2. Albert ve Hannover Prensesi Caroline’in himayesinde, 24 Mart’ta Monaco’daki Yıldızlar Salonu’nda düzenlendi. 20 Türk misafir, SBM şirketinin Türkiye temsilcisi Hülya Biren’in organizasyonuyla balonun onur konukları arasında yer aldı. Monaco Prensi 2. Albert ve eşi Prenses Charlene, Prenses Caroline, Charlotte Casiraghi’nin yanı sıra Suudi Arabistan veliaht prensi Prens Salman Bin Abdülaziz Bin Salman Al Saud, Victoria Silvstedt ve Mila Jovovich ile tanışma fırsatı bulan Türk misafirler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek o anları ölümsüzleştirdi. Ekip, Imelda May ve Pete Doherty konserleriyle eğlendi.

 *

 Formunu spora borçlu

İşadamı Kemal Gülman’ın eşi Feryal Gülman’ın genç kızları kıskandıran düzgün fiziğinin sırrı ortaya çıktı. Feryal Hanım, 14 yıldır eğitmen eşliğinde düzenli spor yapıp sağlıklı beslenerek formunu koruyor. Sevil Sabancı ve Ajda Pekkan gibi ünlü isimlere özel dersler veren Ayten Altun’un hazırladığı program doğrultusunda aletli pilates çalışması yapan Gülman, düzenli olarak yapmasına rağmen aslında sporu hiç sevmediğini söylüyor.

*

Yuva kuruyor

Haberin Devamı

Eski eşi Ercan Akın’ın sahibi olduğu addresistanbul’un genel koordinatörlüğünü yapan Çiğdem Kayalı, alışveriş merkezinde ‘Evlilik Festivali’ düzenlemek için kolları sıvadı. “Wedding Fest” adlı etkinlik, Beyaz Butik işbirliğinde yarın 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek.

40 firmanın katılacağı festival, İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Cahide ve Arabesque’in Drag Queen’lerinin kına gecesi gösterileriyle renklenecek.

*

Ünlüler tasarladı

Casio, “Shock the World” adlı dünya turnesinin 2012’deki ilk durağı olarak İstanbul’u seçti. Organizasyonun ev sahipliğini Casio adına manken Ece Sükan ve fotoğrafçı Serkan Şedele üstlendi. Etkinlik kapsamında önceki gün Santralİstanbul’da bir workshop düzenlendi. Workshop’a katılan Derin Sarıyer, Eda Taşpınar, Elif Cığızoğlu, Onur Baştürk, Zeynep Üner gibi ünlü isimler, Casio saatlerle sıra dışı tasarımlara imza attı.

*

Gündüz bakımevi

Haberin Devamı

Birçok sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak çalışan ve Alzheimer Derneği’nin sosyal komite başkanlığını yürüten Şule Argüder, hayırlı bir işe daha imza attı. Şule Hanım’ın eşi Özalp Argüder’le ortak olduğu Ar Dış Ticaret, Şişli-Okmeydanı’nda hizmet veren Alzheimer Derneği Gündüz Bakım Evi’nin yerlerini halıyla kapladı.

Yazarın Tüm Yazıları