Türkler Gül Balosu’nda

Prenses Grace Kelly Vakfı, 58 yıldır yardıma muhtaç çocuklar yararına Monaco’da “Gül Balosu” düzenliyor. Bu yılki balo da Monaco Prensi II. Albert ve Hannover Prensesi Caroline’in himayesinde, Monaco’daki Yıldızlar Salonu’nda yapıldı.

Haberin Devamı

92 yaşındaki Prenses Antoinette’nin ölümünden dolayı ülkede 15 gün yas ilan edildiği için ilk kez Prens Albert, Prenses Caroline ve çocukları baloya katılmadı.
Geceye davet edilen 780 kişinin 53’ü Türk’tü. Monte Carlo La Societe des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye temsilcisi Hülya Biren ile Arbeta Turizm ve Organizasyon Şirketi Başkanı Ece Kurdoğlu’nun organizasyonuyla baloya katılan Türk misafirler arasında Feryal-Kemal Gülman, Çiğdem-Emin Hitay, Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Mine Aykut, Aydan Semker, Aynur-Meral Özderici ve Ebru-Altunç Kumova da vardı.

Melek adaya konacak

Victoria’s Secret firmasının meleklerinden Karolina Kurkova, Axe Excite kampanyası kapsamında İstanbul’a geldi. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, bu akşam SuAda’da düzenlenecek Axe partisine katılacak. FashionTV Türkiye temsilcisi Enis Onat’ın organize ettiği, I Love Fashion defilesinin de yapılacağı gece, Ozan Doğulu’nun müzikleriyle renklenecek.

Alışveriş coşkusu

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest kapsamında bugün kapılarını gece 02.00’ye kadar açık tutacak olan Akmerkez, festival coşkusunu zirveye taşıyacak. Candan Erçetin’in konseriyle renklenecek gecede ayrıca bir çekiliş yapılacak, alışveriş merkezinin ziyaretçilerinden üç şanslı kişi Mini One otomobil kazanacak.

Müzikler Marco V’den

The Hall İstanbul, Şükrü Akçay’ın “Trancemission” adlı parti serisi için elektronik müziğin sevilen isimlerinden ünlü DJ Marco V’ye ev sahipliği yapıyor. Marco V, enerjik müzikleriyle bu akşam DJ setinin başında olacak.

Yazarın Tüm Yazıları