Tarkan’ı çevresi sonunda yaktı

Tarkan’ı Yalova’da çalıştığı yıllardan tanırım.

Haberin Devamı

Hepimizin hayatında eksiler, arttılar olmuştur.
Önemli olan hatalardan ders almak ve doğru yolu bulmaktır.
Türkiye’de şöhreti yakalamak kolay, ama zirvede kalmak çok zordur.
Seveniniz kadar size düşman olanlar da çoğalır.
Sizi aşağıya çekmek, yok etmek için bir bakarsınız en yakınlarınız bile harekete geçmiştir.
Bu renkli alemde dost yoktur. Çıkarsal ilişkiler hep ön plandadır.
Tam 30 yıldır ne engerek yılanlar gördüm. Sokmak için tıslayan .
Hayranlarını kullanan, aldatan, onların sevgisini istismar eden ne ciğeri beş para etmeyen ne yalan dolan şöhretlere rastladım.
Ama Tarkan bunlardan biri hiç olmadı. Onun en büyük hatası şöhreti taşıyamadı.
Çevresine çok inandı.
Posta Gazetesi’nde çalıştığım yıllarda kendisini birkaç kez yazılarımla uyardım.
Hatta bir keresinde, “Bu tozlu, topraklı yollarda yalakalarıyla bir gün sert bir kayaya toslayacaksın Tarkan.
Aman dikkat” diye yazmıştım, yazımın içinde. O tozdan kastım kullandığı maddeydi. Ortalık ayağa kalkmıştı.
Dediğim çıktı. Keşke çıkmasaydı.
Bu güne kadar uyuşturucudan pek çok şöhretli isim narkotikte ifade verdi, Kimi tutuklandı, kimileri tedavi olup bu illetten kurtuldu. Bazıları hâlâ aramızda, fakat bazı isimleri sizler değil biz gazeteciler bile anımsamıyoruz.
Melek Ayberk, Alev Sayın, Azer Bülbül, Yıldız Tilbe, Caner Kutaran, Durul Bazen, Gözde Tan, Funda Öncü, Okan Karacan, Seda Akman, Zümre, Deniz Seki ve Tarkan.
Sosyete ve elitleri saymıyorum, köşem yetmez.
Ama sizlere, bu operasyonun devamı gelecek diye açıklıyorum.
Özellikle de pop dünyasında pek çok isim uyuşturucunun esiri. Dilerim Tarkan onlara iyi bir örnek olur. Çevresini temizler, ailesiyle yeniden mutlu günlere döner. Mütevazi, yardımsever, kalbi pırıl pırıl, insan sevgisiyle dolu olan Tarkan’a destek çıkalım.

Güzelyalı halkı isyanda

Haberin Devamı

Trafik sıkışıklığı, hava kirliliği ve bütün sahil boyunca yer alan köpek pislikleri, Güzelyalı halkını sonunda bezdirdi. Güzelyalı’ da oturan bir çok okuyucum iki aydır köşemi mail yağmuruna tuttular.
Özellikle Nimet hanım adlı bir okuyucum, 75 yaşında annesinin, hafta sonu kalp krizi geçirdiğini, trafik sıkışıklığı nedeniyle hastaneye zor yetiştirdiklerini yazdı..
Benim annem de Küçükyalı’da oturuyor. Bazen arabamla gidiyorum. Park için yer bulmak ayrı dert, çift sıra park nedeniyle o trafik sıkışıklığında ilerlemek daha büyük bir dert. Güzelyalı Adnan Saygun önünden itibaren Karataş’a kadar araçlar çift sıra park ediyor.
Geçiş engelleniyor.
Kısacası acilen, bu araçların kaldırılıp, trafiğin akışı sağlanmalı.
Bir başka büyük sorun ise Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı’nda artık spor yapılamaması..
Apartman bacalarından çıkan, kalorifer dumanları, resmen halkı zehirliyor.
Aslında hava kirliliği yalnızca Güzelyalı da değil. Kordon’da öyle. O nedenle Büyükşehir ve Konak Belediyesi bir an önce görevini yapması gerekir. Bir de benim ve spor yapanlar için bir başka önemli konu ise bütün sahilin köpek pislikleri ile dolu olması.
İnanın hayvan sever biriyim. Fakat artık bu köpek pislikleri yüzünden sahilde yürüyemiyorum.
Köpek besleyenlerin büyük çoğunluğu saygısız. Zaten besledikleri köpeklerini, kendileri mışıl mışıl yataklarında uyurken evdeki yardımcılarına, kimileri de kapıcılarına ya da şoförlerine teslim ediyor. Onlar da hayvan nereye pislerse bırakıyorlar. Halbuki ellerine birer poşet alıp, koysalar nerede? Çoluk, çocuk var.
Kısacası hava kirliliği, trafik sıkışıklığı ve köpek pislikleri konusunda yetkililer biraz ilgi, Büyükşehir ve Konak Belediyesi yukarıda da belirttim tekrar yazıyorum.
Lütfen harekete geçin artık.

Adı ben de saklı

Haberin Devamı

Kahramanımız aşk şarkılarıyla çok ünlü bir erkek şarkıcı. Yaşı 40’ın üzerinde. Bu güne değin adı pek aşk dedikodularına karışmadı. Çevresine göre, cinsel tercihini kendi cinsinden, yani erkeklerden yana kullanıyor. Fakat öyle müptezel, ulu orta yaşayanlardan değil. Tam 15 yıldır da yanında ki yardımcısıyla birlikte olduğu söyleniyor. Hatta tüm mal varlığını da bu yardımcısının üzerine yapmış.
İşte ne olduysa bundan sonra olmuş. Yardımcısını bir gece, iş dönüşü, hizmetçisiyle kendi yatağında yakalamış.
Bir ay sonra ise, kadrosuna aldığı dansözle bu kez basmış oğlanı. Şimdilerde ise oğlan bir Rus güzeliyle berabermiş. Üstelik de bu güzelden altı ay sonra baba olacakmış. Aşk şarkılarıyla ünlü kahramanımız, şimdi kara kara mal varlığını bu oğlanın üzerinde nasıl alacağını düşünüyor, avukat kapılarını aşındırıyormuş.

Haberin Devamı

Paris Hilton ve Jennifer Lopez’in ayakkabı markası Hummel geliyor
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’daydım. Maceralarımı kısmetse haftaya okursunuz. Bir öğlen, İtalyan mutfağının değişmez markası Pastarito’ya uğradım. Buranın harika patroniçesi Ebru Keser Erda ile sohbet ettik.
O arada yakışıklı kocası Deniz’de bize katıldı. Deniz bir zamanlar ‘Dobra Dobra’da benim sponsor firmalarımdan olan ‘Mavi Jean’in Genel Müdürü dü. Şimdi kendi işini kurdu. Deniz dünyanın en eski spor markası, Almanca da ‘Yaban Arısı’ anlamına gelen Hummel markasını Türkiye’ye getiriyor.
Kazım ve Zeynel Akbulut ile birlikte İzmir’de de yer arayan Deniz, aslen bir Danimarka markası olan Hummel’ın Hollywood ünlüleri arasında çok moda olduğunu söyledi. Parıs Hilton, Jennifer Lopez, Ashlee Simpson, Robbie Williams bunlar arasında.

NOKTA: Şimdi ne moda?

Haberin Devamı

Siyasette prostatlı yöneticiler çok ama çoooooook moda

 

Yazarın Tüm Yazıları