Sorun oldu

Uzun zamandır Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olan Azra Akın, geçtiğimiz akşam kız arkadaşları ile Beyoğlu Shira’daydı.

Geç saatlere kadar orada kalan ünlü manken, bar çıkışında fotoğrafı çekilince panikledi ve kendi kendine ‘Bu çok iyi oldu’ diye söylenmeye başladı. Tatlıtuğ’un sette olduğunu ve ilerleyen saatlerde buluşacaklarını söyleyen Azra Akın, bir süre İstiklal Caddesi’nde yürüdükten sonra Mojo Bar’daki arkadaşlarının yanına gitti. Son olarak da Balans’ta görüldü.

50’nci yılını kutladı

Türk Sanat Müziği’nin önemli bestekarlarından Kutlu Payaslı, 50’nci sanat yılını kutladığı Yeditepe Üniversitesi Konser Salonu’nda, ses sanatçısı öğrencileri ve sevenleriyle bir araya geldi. İnci Yaman yönetimindeki Neva Musiki Topluluğu’nun Payaslı’ya ait eserleri seslendirdiği geceye, Kutlu Payaslı eşi Tuncay Payaslı ile katıldı.

Sarı lacivert veda gecesi

Fenerbahçeliler, önceki akşam Van Hooijdonk için Balkon 15’te düzenlenen veda partisinde bir araya geldi. Abdullah Oğuz’un organize ettiği partiye Van Hooijdonk ve eşi Corine’in yanı sıra perküsyon ustası Burhan Öçal, Selma Bezmen, gibi birçok ünlü isim katıldı. Servis yapan garsonların kıyafetlerinden peçete ve tabaklara kadar her şey sarı-lacivertti. Hatta Abdullah Oğuz’un kendisini arayıp partisine katılmak isteyen farklı takım taraftarı arkadaşlarına da ‘Bu seferlik beni affedin, biz başka zaman bir araya geliriz. Bu akşam sadece Fenerbahçeliler var’ dediği öğrenildi.

Yeni trend

Dünya modasının son trendi dikişsiz giyim, Türkiye’de de moda severlerin ilgisini çekti. Türkiye’de dikişsiz iç ve dış giyimin lider ismi Morera, 2001 yılında üretime başladı ve bugün 25 ülkeye ihracat yapacak düzeye geldi. Dikişsiz iç ve dış giyimde Avrupa’nın ikinci firması, Türkiye’de tekstil sektörünün ilk 15 firması arasında yer alan, dikey entegrasyonda dünyanın ilk ve tek şirketi olan Morera, moda severlere birbirinden cazip seçenekler sunuyor.

Zafer sevinci sürüyor

Harley Davidson’ın Ortaköy’deki tesislerinde yer alan Harley By The Sea adlı cafe’de, geçtiğimiz gün Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kutlandı. Kaleci Volkan ve Tuncay Şanlı ise motorları bir süre inceledikten sonra Harleyci olmaya karar verdiklerini söyledi.

10 yıl geride kaldı

Haber spikeri Defne Samyeli ile mimar eşi Eren Talu, evliliklerinin 10’uncu yıldönümünü, önceki akşam Çubuklu 29’da düzenledikleri davetle kutladı. 10 yıl önceki düğünde Yıldırım Mayruk imzalı gelinlik giyen güzel spiker, yine Mayruk imzalı bir abiye kıyafetleydi...

Şehir dışında brunch keyfi

Zekeriyaköy çarşı içinde bulunan Fincan Brasserie adı şu sıralar sık sık duyuluyor. Mütevazı bir mekan olmasına rağmen sıcak atmosferi, leziz ve taze yiyecekleri ile beğeni toplayan Fincan’da her damak zevkine uygun bir seçenek mutlaka var. Pastadan böreğe envai çeşit hamur işinin bulunduğu mekanın brunch’ı da dillere destan. Rezervasyon numarası: 0212 202 92 40
Yazarın Tüm Yazıları