Size şiddet gördüğümü söyleyeyim mi?

Bennu Gerede, önceki akşam “Tatlı Sırlar” kitabı için W Otel’de düzenlenen tanıtıma katıldı.

Haberin Devamı

Gecede “Size şiddet gördüğümü söyleyeyim mi?” diyerek kendisinin de şiddet mağduru olduğunu açıklayan Gerede, davetin ardından Asmalımescit sokaklarında objektife takıldı. İki arkadaşının koluna girerek yürüyen Gerede, fotoğraflarını çeken muhabirlere “Beni şu an taciz ediyorsunuz!” diye tepki gösterdi. Kimden şiddet gördüğü sorusuna da sinirlenen Gerede, hızla uzaklaştı.

Kadın dayanışması

Gamze Saraçoğlu, Jale Hürdoğan, Simay Bülbül, Elif Cığız-oğlu ve Ayşe Deniz Yeğin, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı için tişört tasarladı. Deniz Marşan’ın koordinatörlüğünde yapılan çalışmaya adL de tişörtleri mağazalarında satışa sunarak destek verdi. Tanıtımını Nur Fettahoğlu, Hasibe Eren ve Tanem Sivar gibi ünlü isimlerin yaptığı tişörtler, 39.90 liraya satılıyor.

Haberin Devamı

Geleneksel aile yemeği

İşadamı Önder Fırat, önceki akşam kızı İdil ve oğlu Can’la Günaydın Steak House’daydı. Çocuklarıyla akşam yemeği yiyen Fırat, çıkışta “Geleneksel aylık yemeğimizi yedik. Her ay oğlum ve kızımla dışarıda akşam yemeği yiyoruz” dedi.

İrlandalı şefin ‘Tatlı Sırlar’ı

Gelirinin tamamı Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na bağışla-nacak dondurmalı tatlı tarifleri kitabı “Tatlı Sırlar”, önceki akşam Akaretler W Otel’de tanıtıldı. Davette, kitap için hazırlanan serginin açılışı da yapıldı. Kitabı hazırlayan İrlandalı şef Rachel Allen’ın konuşmasıyla başlayan gecede organizasyona destek veren ünlü isimlere de plaket verildi.

Kore İstanbul’da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “İstanbul Gyeongju-Dünya Kültür Expo 2013” kapsamında Eminönü’nde “Kore Kültür Pavilyonu” kuruldu. 1 Eylül’de açılan Kore Kültür Pavilyonu, 22 Eylül’e dek müzikten sinemaya, plastik sanatlardan dansa kadar farklı alanlarda Kore kültürünü yakından tanıtan etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Mayıs ayında sürprizim olacak

Yasemin Ergene-İzzet Özilhan çifti, önceki akşam Etiler Nusret’te baş başa yemek yedi. Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Ergene’nin hamilelik kilolarından kurtulduğu gözlendi. Zayıflama sırlarıyla ilgili sorulara yanıt vermeyen Ergene, “Mayıs ayında size bir sürprizim olacak” açıklamasıyla merak uyandırdı.

Yazarın Tüm Yazıları