Siz uyurken...

Love’da saat 03.00’te iki erkek öpüşüyordu.

Haberin Devamı

Erkeklerden birisi, bir anda kendini havaya kaldırıp öpüştüğü erkeğin kucağına atladı. Bu hareketi yaparken de dudakları bir an olsun ayrılmadı...
? 03.45’te kaldırımda sigara içerken yanımdan geçen bir erkek, yanındaki kıza “Bak şu karşıdaki 13’lük çıtırları görüyor musun? şimdi ikisi ile jakuzi de olmak vardı” diyerek iç geçiriyordu.
? Etiler şamdan’ın tuvaletinde 01.30’da mini etekli esmer kadın çantasından çıkardığı kremi bacaklarına sürüyordu. Bir arkadaşı “Neden bunu şimdi sürüyorsun” diye sordu, o da “Daha seksi gözükmeleri için” dedi.
? Nişantaşı Aşşk Cafe’de 00.00’da iki kız şarap içiyordu... Bir adam yanlarına gidip, “Çok içtiniz ve yalnızsınız. ızin verin sizi evinize bırakayım” dedi. Esmer uzun saçlı kız, “Yok, Allah korusun” diyerek tersledi.
? Otto’da 03.00’te genç bir adam elinde birayla kapının önüne oturmuş, bacak bacak üstüne atmıştı... Uyuyordu. Kimse onunla ilgilenmedi.
? Otto’da 01.30’da yabancı bir çift hesaplarını ödeyip çıktı. Sürekli öpüşüyorlardı. Adam kadının elini bıraktı ve poposunu tuttu. Biz arkalarından bakıyoruz, elini poponun üzerinde ne kadar tutacak diye... Köşeyi dönene kadar eli kadının poposundaydı.
? Tünel Lokal’de 02.00’de bir grup eğleniyordu. Bir anda sesler yükselmeye başladı ve kız çığlık attı. Kız, karşısında duran çocuğa bir tekme sallayıp elini ısırdı ve hızla koşmaya başladı.
? Tekyön 04.30’da tuvalette iki gay öpüşüyordu. Ben de maalesef tuvaletteyim. Etrafım da erkek doluydu ama zararsızdılar. Ben tuvalette (mecburiyetten) 15 dakika geçirdim ve inanın o dudaklar bir an olsun ayrılmadı...
Bu notlar, Habertürk yazarı Esin Övet’in köşesindeki “Siz uyurken” başlıklı bölümünden alıntı... Övet gerçekten gecenin bir vakti bu kadar çok mekan ve tuvalet geziyor mu? Bunların hepsi kendi maceraları mı? Yüksek volümlü mekânlarda konuşmaları nasıl bu kadar net takip edebiliyor? Dudak mı okuyor, doğrusu çok merak ediyorum...
En çok merak ettiğim de Övet neden bunları yazıyor? ‘ızlenimci’ ya da ‘toplumsal’ magazin diye yeni bir akım mı yaratmak istiyor? Yoksa bar önünde sızan adama yardım edilmemesinden bahsederken toplum olarak ne kadar vurdumduymaz olduğumuz mesajını mı vermeye çalışıyor?

Haberin Devamı

Bayramda grip salgını zirveye ulaşır

Haberin Devamı

Domuz gribi salgınının bir korku filmi tadında vizyonda olduğu şu günlerde, grip olan arkadaşlar ya yüzüne maske taksın ya da işe gelmesin.
Evet, maske takarsanız size uzaylı gibi bakacaklar, hatta korkacaklar ama hapşırdığınız zaman ağzınızdan 140 km hızla çıkan yaklaşık 500 ila 2000 arası tükürük damlacığından insanlığı kurtarmış olacaksınız...
Bu arada haftaya bayram. Bakalım bayramdaki öpüşme fasılları domuz gribi salgınına nasıl bir ivme kazandıracak. Aman siz siz olun bayram da olsa öpüşmeyin!

Teoman’ı nasıl bilirdiniz...

Kameralar önünde kendini hiç kasmayan, halkla kaynaşmaktan korkmayanharbi rock’çı... Bu tanım tam Teoman’a göre değil mi?
Onun bu ‘içimizden biri’ durumlarına en güzel örneği geçenlerde Ekşisözlük’te okudum. Yule nick’li bir Ekşisözlük yazarı, Teoman’la Foça Rock Festivali’nde yaşadığı ayaküstü sohbeti yazmış.
Ben yazdıklarını samimi buldum. Bakalım sizin kararınız ne olacak...
Söz şimdi Yule’de: “Teoman, konserden sonra Foça Meydanı’nda sarhoş halde dolaştığını görüp sabaha karşı 04:00 sularında tanışma şansını bulduğum, sarhoş hali oldukça kafa olan bir müzisyen... Çevresi birkaç ergenle çevrilmişti. Yanına gittikten sonra sarhoş olmasının verdiği rahatlıkla muhabbete girdik:
Yule: Teo naber abi?
Teoman: Ooo gençler hoş geldiniz de ben gidicem ya.
Yule: Niye abi yeni geldik, gel bi fotoğraf çektirelim.
Teoman: ıyi hadi çektirelim.
(O sırada yandan bir kız geçer.)
Teoman: Hişşşt, bak bak saat sekiz yönünde geçiyor lan hatun!!!
Yule: Eeee bırak abi şimdi, gel sana bira ısmarlayalım.
Teoman: Oğlum bırakın beni ya, hepiniz erkeksiniz. Kızlara gidicem ben!
Yule: Ayıp ediyorsun ama Teo abi.
Teoman: şaka lan şaka!
Ergen gençler: Abi gel votka ikram edelim, bitirme ama.
Teoman’ın koruması: Teoman Bey uçağı kaçıracağız, gitmemiz lazım.
Teoman: Dur lan midye yiyelim.
Ergen gençler: Ismarlayalım abi!
Teoman: (midyeciye döner) Kolera, tifo ne var baba bunlarda?
Her şeyi ile doğal, bildiğiniz
Teoman işte!

Yazarın Tüm Yazıları