Şimdi reklamlar

Manken ve moda editörü Ece Sükan’la, Trussardi’den sonra şimdi de kendi adıyla koleksiyonlar hazırlayan ünlü modacı Ümit Benan’ı, geçen hafta sonu Bebek’te gördüm.

Haberin Devamı

El ele gezen sevgililerden Ece Sükan’ın üzerindeki ceket dikkatimi çekti. Erkekler için kıyafetler tasarlayan sevgilisi Ümit Benan’ın koleksiyonundan seçtiği ceketle gazetecilere poz veren Sükan, üzerinde bol durmasına rağmen amacına ulaştı. Sükan, sevgilisinin reklamını yapmayı başardı.

Neden Hala Bekarsınız?

Hacı Sabancı, kendisine hediye gelen ‘Neden Hala Bekarsınız?’ isimli kitabı Instagram’da paylaşınca günün konusu oldu. “Okuyalım bakalım problem nerdeymiş” diyerek kitabın yazarı Sibel Şengül’e teşekkür eden Sabancı’ya arkadaşları da artık evlenmesi yönünde yorumlar yaptı.

Dice Kayek’ten isme özel mug

Dünyaca ünlü Dice Kayek markasının kurucuları olan Ayşe ve Ece Ege kardeşler, 2014 yılbaşı için Number1 FM’in 20. Yılı kutlamaları kapsamında isme özel mug’lar tasarladı. Dünyada ilk kez böyle bir çalışmaya imza atan iki modacı, Number1 Group’un ortaklarından Ali Karacan’a da mug hediye etti.

Haberin Devamı

Fevkalade kızgın

Feryal Gülman, 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini aldattığı iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talep ederek boşanma davası açmıştı. Kemal Gülman yeni yıl tatili için oğlu Polat Gülman’la birlikte Dubai’ye giderken, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Bugüne kadar sessizliğini koruyan Gülman, boşanma sürecinde fazla konuşmanın doğru olmayacağını belirtip, “Feryal Hanım’a fevkalade kızgınım” dedi.

Instagram ile Londra’ya

Hillside City Club, 31 Aralık’ta saat 20.00-23.59 arasında Instagram’da düzenlenecek ‘Yılın en güzel son fotoğrafı’ adlı yarışmayla, bir kişiyi, sevdiği biriyle hafta sonu Londra’ya tatile gönderiyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, Instagram’da bu saatler arasında, çektikleri fotoğrafları #1LASTSHOT etiketiyle paylaşmaları ve Hillside City Club’ı Instagram’da takip etmeleri yeterli.

GECE KUŞU

Nişantaşı’nda her gün yılbaşı

Nişantaşı’na yeni yıl erken geldi. İstanbullular Şişli Belediyesi tarafından 2014 yılbaşı kutlamaları için özel olarak süslenip ışıklandırılan Abdi İpekçi Caddesi’ne akın etti. Binlerce insan DJ performansları eşliğinde eğlenirken, fayton turu yapıp, noel baba ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YILBAŞI

Haberin Devamı

En moda eğlence

Fashion TV Türkiye, 2014’ü de eğlence ve moda ile karşılıyor. Beyoğlu’ndaki Date’de Miss FashionTV 2013 Dünya Güzeli Aleksandra Klacar’ın podyuma çıkacağı NEJ defilesi ile başlayacak gece dünyanın önemli bayan DJ’lerinden Ema Stokholma’nın müzikleriyle devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları