Şıklığı ve markayı sevenler için özel

Haberin Devamı

Bodrum’da dünyanın en ünlü 102 giyim markasının tek noktada buluştuğu BOW-Brands Of The World mağazası tatilcilerin, yazın şık, marka giyim ihtiyaçlarına yetişiyor.
Türkbükü-Gölköy yolunda “Mayomun üzerine şık pareoya ihtiyacım var, şöyle değişik kıyafetler hele de en ünlü markalarını bulayım bir de ucuza alayım” diyorsanız burayı kaçırmayın. Mustafa Paşalı ile Ata Paşalı kardeşler, tekstilci Hülya Aşkın ve Nur Tuncer’in ortakları arasında yer aldığı Brands Of The Worlds mağazası, Torba kavşağında geçen yıl hizmete girdi. İç mimar Sema Yeşilova’nın tasarımı ile Bodrum mimarisine uygun tasarlanan mağazada “Başta İtalya ve Fransa’nın dünyaca ünlü markaları olmak üzere tam 102 elit markanın abiye, spor, plaj, yaz, gece kıyafetleri, ayakkabı, çanta, gözlük ve benzeri kıyafetler bulunuyor. 5 yıl süren çalışma sonunda 102 dünya markasının bir mağaza çatısı altında toplandığını belirten ve mağazanın yılın 12 ayı hizmet verdiğini belirten Nur Tuncer, “Amacımız Bodrum’u tercih eden ve buraya yerleşen yerli yabancı tüm üst düzey konuklarımıza en kaliteli ürünü en ekonomik şekilde sunmak. Dünyaca ünlü film yıldızlarının, başbakanların, cumhurbaşkanlarının, sanat ve sinema, iş dünyasının ünlü isimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ciddi bir açığı kapatmak ve Bodrum’a gelenlere aradıklarını bulmak için artık Ankara, İzmir ve İstanbul gibi şehirlere gitmek zorunda kalmamalarını sağlamak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik” dedi.

Haberin Devamı

Şıklığı ve markayı sevenler için özel

Koleksiyon tek tek seçerek hazırlanıyor
“Bize nereden yabancı markaları bulup alabiliriz, illa İstanbul’a mı gitmeliyiz” diye sorular geldiğini belirten Nur Tuncer, “Biz de İstanbul’daki alışveriş merkezlerine yönlendiriyorduk. Derken ‘biz müşterilerin ayağına getirelim’ dedik. Sattığımız markalar tamamen orijinal. İtalya ve Fransa’ya giderek tüm distribütörlerden bu ürünleri tek tek seçerek koleksiyon hazırlıyoruz, daha sonra İstanbul’da bu markaların resmi Türkiye’ye satış distribütörüyle olan anlaşmamız gereği bu marka malları bizim için ithal ediyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şıklığı ve markayı sevenler için özel
 

Dünya markaları tek noktada
Aralarında tamamı orijinal olan ürünlerin yer aldığı dünyaca ünlü markaların yer aldığı ürünlerin tamamının Ege Bölgesi’nde bir arada satıldığı tek mağaza olduğu belirtildi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları