Sessiz aşkta ilk görüntü

Fey Group’un sahibi olan Yiğit Doğusoy ile Figen Erenel, 2012’de anlaşmalı olarak boşanmış ve 10 yıllık evlilikleriyle birlikte iş ortaklıklarını da sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

Figen Erenel, boşandıktan sonra Çeşme’nin popüler adreslerinden Aqua’nın ortağı Altuğ Önder’le aşk yaşamaya başlamıştı. Yiğit Doğusoy ise, Hakan Altun’la evliliğin eşiğinden dönen Gonca Kopuz’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini bugüne kadar sessiz sedasız sürdüren sevgiler, ilk kez birlikte görüntülendi. Nişanlanarak evlilik yolunda adım atan sevgililer, geçen hafta sonu Yiğit Doğusoy’un ortağı olduğu İzmir’deki Sess Bar’daydı.

Avrupa ödülü

Fransız Devlet Nişanı chevalier dans l’ordre national de la légion d’honneur’u alan Ümit Boyner şimdi de Avrupa Komisyonu himayesinde verilen ‘Premio Capo Circeo’ Ödülü ile onurlandırıldı. Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, geçen hafta sonu Roma’daki törenle ‘Premio Capo Circeo’ Ödülü verilen ilk Türk oldu. 2010-2013 döneminde TÜSİAD Başkanlığını yürüten Boyner, Türk ekonomisinin büyümesine ve Türkiye’nin AB üyeliği sürecine katkıları sebebiyle Avrupa Kültürü’nün gelişmesi ve yaygınlaşmasının sembolü olan bu prestijli ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Sezen Aksu söyledi öğretmenler oynadı

Bilfen Okulları, “Öğretmenler Günü”nü ve okulun 25. kuruluş yıldönümünü Sezen Aksu şarkılarıyla kutladı. Fatih Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı çifte kutlamaya öğretmenlerin yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Bilfen Okulları’nda hizmet veren 5, 10, 15, 20 yıllık öğretmenler plaketler alırken, Sezen Aksu’nun şarkılarına eşlik edip oynadı.

Kraliyet Ailesi Osmanlı Sarayı’nda

Lüksemburg Dükü Henri ve eşi Düşeş Maria Theresa 21 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda verdikleri bir resepsiyonla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ü ağırladı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin de katıldığı resepsiyonda Lüksemburg’un İstanbul Fahri Konsolosu Suzan Sabancı Dinçer de hazır bulundu. Dinçer, Kraliyet Ailesi için Sakıp Sabancı Müzesi’nde bir yemek vermiş Türk ve Lüksemburglu işadamlarını bir araya getirmişti.

Sanatın “A Takımı” buluştu

Sürmeli İstanbul Hotel, bünyesinde yer alan S/Art by Sürmeli adlı sanat galerisi ile sanata verdiği destekle adından söz ettirmeye devam ediyor. Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli sanatçısı Adnan Çoker küratörlüğünde, aralarında Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bubi’nin de olduğu birbirinden önemli 14 sanatçının katılım sağladığı “A Takımı” sergisi 21 Ocak 2014’e kadar gezilebilir.

Yazarın Tüm Yazıları