Selhan’ın Fener aşkı

Fenerbahçeli taraftarlar, 2-0’lık Lazio galibiyetini İstanbul gecelerinde kutladı.

Haberin Devamı

 Aralarında Emre Kütük ve Levent Ceylan’ın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte Bebek’teki Lucca’da düzenlenen kutlamaya katılan Selhan Aloğlu, gecede kız arkadaşıyla görüntülendi. Kız arkadaşıyla aynı kareye girmemek için büyük çaba sarf eden Aloğlu, gecenin sonunda arkadaşlarıyla kucak kucağa bindiği taksiyi dolmuşa çevirdi. Aloğlu, “Sevgiliniz de Fenerbahçeli mi?” sorusuna “Ne alakası var” diyerek tepki gösterdi.

Galatasaraylıların Madrid çıkarması

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçları ile sanat etkinlikleri, iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasının ünlü isimlerine hareketli günler yaşattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Galatarasay, 3 Nisan’da İspanya’da Real Madrid’le karşılaştı. İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri de Galatasaray’ı desteklemek üzere Madrid’e akın etti. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Bernabeu Stadı’ndaki maçı eşi Fani Aysal’la izledi.
Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül’e de eşi Fatoş Sarıgül eşlik etti. Maçı izleyenler arasında Eran Tapan da vardı. Tepeden tırnağa sarı kırmızı renklere
bürünen işadamı, Galatasaray amigosu gibiydi. Emirgan’daki Laboom’un sahibi Umut Evirgen, maç öncesi Atletico Madrid’de top koşturan Arda Turan’la bir
araya geldi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçı da DJ Doğuş Çabakçor ve Oğulcan Engin’le birlikte izledi.

Haberin Devamı

Sabancı’nın mankenleri

İtalyan moda markası Pinko, 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki gün Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Pinko’nun Türkiye distribütörü Arzu Sabancı’nın ev sahipliği yaptığı ve İtalya’dan gelen stylist’lerin koleksiyon hakkında bilgi verdiği tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Demet Sabancı Çetindoğan, Pınar Sabancı ve Neslihan Sabancı da Pinko’dan seçtikleri kıyafetlerle gönüllü modellik yaptı.

Sanatseverler buluştu

İranlı sanatçı Abbas Akhavan’ın Türkiye’deki ilk sergisi, önceki gün Galeri Mana’da açıldı. Spot Projects’in ortaklarından Tansa Ekşioğlu’nun ev sahipliğinde, American Express sponsorluğunda düzenlenen açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Müzikli sergi

Hollandalı sanatçı Richard Smeets’in “Yüzleşmeler: Birey ve Hayat” adlı resim sergisi, Rezan Has Müzesi’nde mini bir konserle açıldı. Kadir Has Vakfı Başkan Yardımcısı Can Has ile eşi Ahu Has’ın ev sahipliği yaptığı açılış, sanatçının eserlerinden ilham alınarak bestelenen müziklerle renklendi.

Kimseden kaçmıyoruz

Yeni bir aşka yelken açan Bade İşçil ve Malkoç Sualp, dün Boğaz’da kahvaltı keyfi yaptı. Yanında köpeğini de getiren İşçil, çıkışta fotoğraflarını çeken muhabirlere “Kimseden kaçmıyoruz, saklayacak bir şeyimiz yok” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları