Sapmaz işbaşı yaptı

Armatör Adnan Sapmaz’ın eşi Nilgün Sapmaz, iş hayatına atıldı.

Haberin Devamı

Haber kanalı 6 News’ta idare müdürlüğü yapmaya başlayan Sapmaz, “Dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak dört yabancı dilde haber sunan bu televizyon kanalında görev almaktan dolayı son derece mutluyum” diyor.

İlk toplantı yapıldı

Hello Dergisi, Bayer Schering Pharma ve Jinekoloji Derneği tarafından sağlık konusunda kadınları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan “Sağlıklı Toplum ıçin Sağlıklı Kadınlar” kampanyasının ilk toplantısı, önceki gün Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Doğum sonrası kadın sağlığı” temalı bu ilk etkinliğe, kampanya elçileri Ceyda Düvenci, Gülşah Alkoçlar, Begüm şen, Reyhan Gülman ve Monik ıpekel de katıldı. Toplantıda Prof. Dr. Umur Çolgar, kadınların doğum sonrası dönemlerinde sağlıklarını koruyabilmeleri için neler yapmaları gerektiği, doğumun ardından oluşan travmayı nasıl atlatabilecekleri, doğum sonrası cinsel hayat ve hangi korunma yöntemlerinin uygulanması gerektiği hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Mankenlerden fazla ilgi çektiler

Erkek giyim markası Tween’in 2009-2010 Sonbahar-Kış koleksiyonu, önceki gece Esma Sultan’da düzenlenen defileyle tanıtıldı. Yeni koleksiyonunu dev moda markaları ile eş zamanlı olarak sergileyen Tween’in yurtdışında pazarlanmak üzere üretilen kadın koleksiyonu da ilk kez bu özel gecede modaseverlerin beğenisine sunuldu. Defileyi izlemeye birlikte gelen Ivana Sert ve Ethel Baler, en az podyumdaki mankenler kadar ilgi çekti. Modayı yakından takip eden Ivana Hanım “Uzaylılardan ilham aldım” dediği mini eteği ve bluzuyla, Ethel Hanım ise sırt dekolteli elbisesi ile tüm bakışları üzerlerinde topladı. Manolya Onur ise defileyi izlemeye iki aydır flört ettiği Can Bozok ile geldi.
Serdar BENLİ

Ortadoğu’da ilerliyor

Lüks yat üreticisi Numarine, 13 şubat’ta CNR Fuar Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açan Avrasya Boat Show 2009’un en dikkat çeken markalarından biri... Numarine, 22 şubat’a kadar açık kalacak olan fuara iki farklı modeli 55 HT ve 55 Fly ile katıldı. Numarine CEO’su Ömer Malaz, geçtiğimiz yıl Dubai merkezli girişim sermayesi şirketi Abraaj Capital ile bir ortaklık yapan Numarine’in, Ortadoğu ve Asya pazarındaki etkinliğini artırmak üzere Dubai’de Numarine Middle East şirketini kurduklarını açıkladı.

Burjuva’da bir DJ

Haberin Devamı

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in içinde yer alan Longtable Burjuva Bar’da salı geceleri düzenlenen Revolution Party serisine ünlüler ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu haftanın ev sahibi, New York’un en ünlü gece kulübü Pink Elephant’ın dört yıldır müzik direktörlüğünü ve DJ’liğini yapan Marco Peruzzi’ydi.

Dünyanın en önemli jet-set partilerine de ev sahipliği yapan ünlü DJ, gecenin geç saatlerine kadar müzikleriyle misafirlerini coşturdu. Partiye katılanlar arasında, Peruzzi’yi New York’ta defalarca dinlemiş olan ısmail Boyner ve Kütahya Porselen’in sahibi Güral ailesinin küçük kızı Harika Güral da vardı. Ancak gecenin ilgi odağı, Süreyya Yalçın’dı. Yalçın, Peruzzi’yi dinlemeye yeni sevgilisi Burak Hatipoğlu ile birlikte geldi.

Yazarın Tüm Yazıları