Sağlık sektörü hareketleniyor

UNİVERSAL Alman Hastaneleri Grubu Bodrum’-dan sonra Kuşadası’nda hastane açıyor.

Haberin Devamı

Medikal Park İzmir hali hazırda hizmete girdi, Özel Bodrum Hastanesi ise baştan aşağı yenilendi.
Acıbadem Bodrum Hastanesi, nisanda açılıyor. 22 bin metrekare alan üzerine 350 sağlık çalışanıyla ki bunun 150’si uzman doktorlardan oluşuyor. Hastanede çocuk kardiyolojisi bölümü yer alacak, adeta çocuk kalbi üzerine ihtisas hastanesi olacak. Aynı zamanda Türkiye’nin en ünlü estetik cerrahları tarafından estetik ameliyatları yapılacak. Hastanede her branş var, ama özellikle bu iki konuda öne çıkmayı planlıyorlar. Nisan ayında açılması planlanan hastanesinin şu anda inşaatı bitti iç tefrişatı gerçekleştiriliyor.
Özel Bodrum Hastanesi ise baştan aşağı yenilendi, içerisinde büyük bir güzellik-kozmetoloji ve estetik merkezi açıldı. PRP dolgulardan, ultrashape ve vellashape gibi zayıflama teknolojilerinden Bodrum’da da faydalanmak mümkün hale geldi.

Gençlik aşısı

Haberin Devamı

Hastanenin Dermatoloji uzmanı Dr. Ethem Mercan, Ciltte oluşan kırışıklık ve yaşlılık izlerini gidermede gençlik aşısı PRP (Platelet Rich Plazma) tedavisini şöyle özetliyor: “İşlemin uygulama aşamasında, kişiden alınan kan özel bir santrifüj cihazında ayrıştırılıyor. Ortaya çıkan trombo-sit yönünden zengin plazma, özel bir işlemle alınıyor ve tedavi edilecek bölgeye mikroenjeksiyonlar yoluyla enjekte ediliyor. İşlem yaklaşık 30 dakika sürüyor ve en önemli özelliği kişinin kendi kanında var olan büyüme faktörleri ile cildinin tazelenmesini sağlaması.”

Ameliyatsız liposuction

Kalıcı bir şekilde, ölçülebilir oranlarda bölgesel incelme sağlayan ve vücut şekillendiren Ultrashape yöntemi ise, tek seansta etkisini gösteriyor. Karın, bel, kalça bölgeleri gibi lokal yağ depolarının bulunduğu bölgelere uygulanıyor. 1 seansta ortalama 4 cm. Bölgesel vücut incelmesini garantili sağlıyor. Tavsiye edilen iki haftalık aralıklarla 3 seans uygulanması. 3 hafta sonra 12 cm ye kadar incelme hemen hemen garanti. Tabi bu sürede alkol yok, yağ tüketimi de çok sınırlı olmak kaydıyla.

Yazarın Tüm Yazıları