Sadece arkadaşız

Seda Üren, milli binici Sencer Can ile flört ediyor.

Haberin Devamı

Sevgililer geçtiğimiz hafta Bodrum’da baş başa tatil yaptı. Gün boyunca Can’ın yanından ayrılmayan, onunla güneşlenip yüzen şarkıcı, görüntülendiklerini anlayınca, “Yalnızca arkadaşız, aramızda bir şey yok” dedi.

Güneş keyfi

Eşi Tunç Nazikoğlu’ndan geçtiğimiz yıl boşanan ıpek Tanrıyar, tatil için Bodrum’u tercih etti. Tanrıyar, ıstanbul Palace Otel’de güneşlendi, denize girdi.

Arkadaşlarıyla buluştu


Aysun Kayacı, Türkbü-kü’ndeki Maça Kızı Otel’de arkadaşlarıyla buluştu. Arkadaşlarıyla sohbet eden Kayacı, sonra onlarla birlikte denize girdi.


Üç mayo aldı

Seval Birinci’nin Çeşme’de açtığı mağazasını önceki gün Pınar Aylin ziyaret etti. şarkıcı, Seval Hanım’ın modellerini çizip hazırladığı mayolardan üç tane satın aldı.

Muzi Hanım tatilde


Muzi Karaata, Türkbükü’nde tatil yapanlar arasına katıldı. Muzi Hanım, sevgilisi Saffet Arıkan ile Ship a Hoy’da güneşlendi.

Boşandı Bodrum’a gitti

Haberin Devamı

Binnaz Avcı, eşinden geçtiğimiz gün boşandı. Bodrum’a gelen Binnaz Hanım, Türkbükü’ndeki Lola Beach’te güneşlenip denize girdi. “Moralim bozuk daha üç saat önce boşandım” diyen Avcı’nın zayıfladığı da dikkat çekti.

Kızlar Bianca’da

Bianca Beach Clup hafta sonları Bacardi kızlarının da katılımıyla partiler düzenlemeye başladı. Bianca’daki partilerde her hafta yurtdışından gelecek olan FHM’in kapak kızları da hazır bulunacak.

Yazarın Tüm Yazıları