Rezalet

Yoo, artık bu kadarı fazla.. Rezaletin, kepazeliğin daniskası.. Akçaabat Sebat önündeki bu kötü oyunun, yanlış tertibin, yitirilen puanın, skandalın hesabını kim verecek?

Karşındaki rakip, Süper Lig'in en zayıf ekiplerinden biri.. Elazığ dışında sahasında kimseyi yenememiş, geri kalanların hepsine mağlup olmuş.. Topu topu 4 puanı var..

Başkanı değişmiş, antrenörü yok, genel menajeri teknik direktörlüğü üstlenmiş.. Sen, 26 dakika bu takım karşısında yenik oynuyorsun.. Ki, o gol de tamamen Metin Aktaş'ın Aziz Yıldırım'a yaş günü armağanı! F.Bahçe Başkanı tahmin ediyorum, ailesi son derece varlıklı olmasına rağmen, hiçbir doğum gününde bu denli kıymetli hediye almamıştır! Sen, ortada fol yok yumurta yokken, soldan atılan ortayı elinden kaçır ve Tuncay'ın önüne bırak.. Olacak iş mi? İşte F.Bahçe, böyle bir beraberlik golü kazandı.. Yoksa, Karadeniz ekibi galibiyeti dahi hak etmişti.. Abdurrahman, Muzaffer, Erman, Semavi başta olmak üzere, tüm futbolcuların emeklerine yazık oldu.

Şişirmeyin

F.Bahçe'yi bu günlere, hep asparagas yaparak şişirenler getirdi.. Günü kurtarmak için takımı hak etmeden methedenler iyi ilan edildi, doğruyu söyleyenler ise adeta düşman.. Devamlı yazıyor, söylüyorum.. Bu takım iyi futbol oynamıyor, yapılan transferlerin büyük bölümü yanlış.. Mahmut Hanefi'yi alıyorsun, sonra Petkov'u.. Luciano ile Tomas'ın yanına Alper'i transfer ediyorsun, sonra Servet'i.. Biri kulübede roman yazıyor, öbürü o şansı da yakalayamıyor..

Bu çocuklara yazık değil mi? Luciano'nun yerine oynamaz mı Servet? Ya Ümit Özat'a ne demeli? Takımın en istikrarlı futbolcusu, makası yiyor.. İyi oynarken makası yiyen oyuncuda moral mi kalır? Ben böyle ‘‘dahilikten’’ bir şey anlamıyorum.. F.Bahçe'de vasatın üzerinde oyuncu yok. Son günlerin parlak adamı Serhat da bunlara dahil.. Ne Hooijdonk, ne Tuncay beklenen performansında..

Fatih, Luciano, Petkov, Aurelio, Selçuk, Kemal kötü.. ‘‘Zagor Tomas’’ da olmasa savunma tel tel dökülüyor. Ki o Tomas, 58. dakikada Daum'dan kementi yiyor. Orta saha doğru dürüst top yapamıyor. Böyle bir takımdan ne beklenir? Karşısındaki rakip Akçaabat Sebat olmasa, hele hele kalesini Metin Aktaş korumasa, sarı lacivertlilerin puan muan da alacağı yok!

Canavar yarattılar

Herkes yazıyor, çiziyor, söylüyor.. Bazıları diyor ki, ‘‘üç-beş kişi koca bir camiayı temsil edemez..’’ Yok yahu.. Bal gibi eder! İstanbul'dan taraftar geliyor, gene koltukları söküp seyirciyi galeyana getiriyor.. Gene çirkinlik, gene olaylar.. Bunlara kim izin, kim ödün veriyor? İnönü Stadı'na meşaleleri kim sokuyor? F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray'ın yöneticileri birbirlerine laf atacaklarına, önce kendilerine baksınlar.. Stat anarşisinin baş sorumluları, onlar.. Canavarı yarattılar, şimdi hakim olamıyorlar.. Ne demişler: ‘‘balık baştan kokar!’’
Yazarın Tüm Yazıları